Copilasi de nov-dec 04 (122)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Paxela barbata-miu are gatu-n pioneze, un ganglion umflat si se pare ca are faringita cronica. A facut exudat si i-a iesit flora normala. Dupa ceva discutii cu tanti ce i-a facut exudatul ne-am luminat si noi. El facuse exudat la vreo doua zile dupa ce terminase un tratament cu antibiotice si de aia nu iesise nika....antibioticele influenteaza exudatul. Un exudat cica se face la o saptamana dupa ce ai luat vreo pastila oarecare sau la doua saptamani dupa ce ai luat antibiotic (asta era explicatia).
Poate e si la voi aceeasi situatie...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

paxela, si eu zic sa faceti testul pentru antibiotic, sa nu-i mai dai pe incercatesi sanatate multa lui silviu
andreap, ce scufitza rosie frumushica
onitza, chiar ca paulica rade tot timpul...ruxi este f serioasa si mai ales daca vede aparatul foto gata...s-au dus pozele...incepe sa planga ca-l vrea ea
roserbina, felicitari pictoritei, sa nu-mi zici ca si voi ati fost la olimpiada michelangelo pentru prescolari la gr 111 si nu ne-am vazutam fost si eu cu alex acolo pentru faza pe capitala...si el era tare fericit pentru diplomele obtinutele-am atarnat pe perete
aime, azi de ciuda ca nu am avut tip sa-mi fac tortuletzul cu trufe am cumaprat o cutie de bomboane cu trufe...dar nu renunt la tort
va pup pe toate, noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Roxana, felicitari Biancai, cred ca v-a bucurat tare mult vestea. Merita un cadou, drept recompensa, la asa premiu!
Onitza, ce poza , s-a facut un smecheras si Paulica!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Paxela, multa sanatate lui Silviu.
Si io zic ca-i f important sa-i faceti o antibiograma, probabil, asa cum spune si Eveline, ati facut in timpul tratamentului cu antibiotice si astea omoara flora bacteriana si, in plus de asta, e bine sa nu-l speli nici pe dinti(asta in caz ca sta sa-l speli cu pasta ), in ziua in care ii ia proba(sotul meu e patit, problemele cu gatul se repeta an de an, de mic, si dr de aici nu a vrut sa-i faca exudat fiindca se spalase pe dinti).

Somn usor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Mai, mai ce de baietei dragalasi am vazut, care mai de care mai frumos!

Onitza, parca lui Paulica ii ies mai bine in evidenta ochii aia mari si frumosi de cand l-ai tuns

la iesenii de Vladut si Robert, ce pereche minunata fac ei doi, unul blondut si carliontat, altul brunetel si ochios...si ce frumos se joaca ei doi...
Aime, nu ne-a uitat Vladut, nu-i asa?

Roserb si Monica, felicitari puiutilor vostri talentati!

Paxelino, cred ca deja ai nervii in pioneze cu cele analize...Poate antibiograma o sa-ti spuna mai multe, nu-i mai da antibiotic deocamdata, mai asteapta putin... si sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

unde ii pot face antibiograma asta? daca nu am trimitere? ca doctora nu ne-a dat
exudatul e facut dimineata pe ne mancat ne spalat ne baut dar intradevar la doar 3 zile dupa antibioticele celelalteda doctora a zis ca sunt suficiente

Alexa si Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

fetelor mai tine-ti minte cucuietele
in tot timpul v-am citit, dar din unbra cei drept, fara comentarii, fara aprecieri asupra fotografiilor; am avut putina treaba, da deh cand nu are omul treaba, la mine mereu, ca de n-ar fi m-as plictisii
prichindeii vi i-am admirat pe toti, toti sunt niste frumosi si dulci;
oare cand oi avea eu timp sa fac comentarii la adresa fiecaruia???, dar credeti-ma pe cuvant ca v-am admirat puii mult iubiti la toate, si mi-au placut tare mult:
chiar si burticile viitoarelor mamice le-am admirat sis c-am melancolica...., sanatate multa si bebei sanatosi si nasteri usoare;
paxelina imi pare rau de bb, este bine ca esti optimista, stiu prin propri-amu pele cum ii dar capu` sus, ca viata o ave-ti inainte, si un baiat minunat, Silviu, caruia dupa cum inteleg tu ca mama treci printr-o perioada ffff. nasoala, iar el ca pui cred ca-i satul de atatea medicamente si tratamente; si la capitolul asta iti pot spune ca mi-s oarecum patita, si nici acum nu stralucim, deoarece Emilica tine la silueta, mananca in rasperi, iar azi mi-a tot la masa de dim., iar masa de pranz a adormit cu mancarea in gura; oricum sanatate muuuulta lui Silviu

s-a trezit cucuiata nr. 1

Roserb tu sau alte fete cu doi pui, ii lasa-ti pe cei mari singuri in fata blocului la joaca???, caci eu mis in maaaaare dilema.

Bits eu i-am luat lui Arisa pe la 3 ani plastelina, iar domnisoara Emily la inceput a degustat poate fara sa o vad eu, dar acum vad ca n-o mai tenteaza gustul, ci s-o framante, sau s-o lipeasca peste tot

a, si apropo nici Emilica nu vorbeste nik, decat mama si tata, si pe limba ei neinteligibila; si Arisa abia pe la 2 ani a inceput sa turuie, dar eu mis c-am paranoica de fel si stau cu frica in san cu Emilica, dac-o fi muta fata

hai ca va si-am fugit la cucuiete

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Paxela nu poti face antibiograma din pacate daca nu ti-a iesit nika la exudat. Antibiograma este un procedeu prin care se stabileste la ce antibiotic e sensibil microbul depistat la pacient....un fel de "stabilire a tratamentului"....dar cum voua nu v-a iesit nimic....In general, daca iese microb la exudat antibiograma se face automat (cel putin asa e la noi). Poate fetele au vrut sa spuna altceva.
Ori incerci cu un antibiotic de spectru mai larg (care-i si pentru stafilococi si pentru streptococi) ori tii (lui Silviu) un regim naturist si repeti exudatul peste vreo saptamana jumatate....
Dar mai bine consulta si alt medic, parerea mea....
Multa multa sanatate!

Cuscritza n-am dat-o pe Bia la nimeni ca e fata cuminte si nu vrea decat cu Andrei...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!

Fetelor,multumim pentru aprecieri.
Si Vladut e un scump,pupa-l-ar mama de carliontat! L-a un moment dat a venit si m-a imbratisat,de-am crezut ca ma topesc! De-al meu tre' sa ma rog sa-mi dea cate un pupic!

Onitza,pupam ochiosul.Si multumesc de compliment ,dar as vrea eu sa mai fiu asa de tanara.Si sa stii ca toata lumea zice ca fii-miu seamana cu tati.Cu mine seamana doar cand au vreun interes.

Paxela,sanatate multa la puiut!

Va pup pe toate.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Miha, m-am topit dupa Robert, ce frumos face el aici cu ochiul?
Aime, ce-am cautat poza asta, cu cine semana Vladut asa carliontat?

Iti raspund eu, Otilia, Robert se juca cu mine cu mingea, in timp ce-l pozam , iar Vladut seamana cu ma-sa, dragul de el, ca eu am fost asa creata (culmea, ca dupa nastere s-au mai dus din onduleuri) si blondina, ta-su dupa cum ati vazut are parul cret ca paiul . de fapt cand eram gravida asa ii ziceam sotului meu, "sa semene cu tine, dar parul sa fie al meu"...vad ca Doamne Doamne mi-a ascultat ruga .
Miha, el e tare dragostos, ai vazut cum pleca si cu tanti aceea si facea pa-pa lui ma'sa

Cookie mey, cum sa uitam fata? ...ia uita-te mai in urma ca ii trimisesem un virtual ...si pozici, hai pune pozici sa vedem albastrica, ca eu v-am inebunit cu poze.

Onitza mey, da ce blugi de barbat are Paul okiosila, intoarcem -icii. Nu e slabut si pare lungut de tot...

Paxela sanatate la calcioman si neanemiat si eu zic cum au spus si fetele, repeta-i exudatul dupa o pauza de antib ca sa-i poata face antibiograma (cum zicea si eveline, si la noi asta se face automat cand iese vreun microb)

Cucuietele si imi pare rau ca Emily e mofturici....las ca poate e doar o faza...

Acu sa va spun dilema mea, pe care o clocesc de ceva vreme....cum sa fac sa incepem sa facem si noi la olita? Cand il pun nu face, cand il vad ca "e pe vine" pana ne desfacem, etc...a si venit....si nici nu-i mai place sa stea, doar imbracat ...invatati-ma cum sa fac...Roserbitzo, Monica, mamici cu 2 cupii, mamici cu cupii care fac la olita...ma alarmez degeaba sau e justificat?

aime si Vladimir in mai

Mergi la inceput