Copilasi de nov-dec 04 (122)
Raspunsuri - Pagina 13
aime spune:
Roxana
....vreau pace, nu razbel, soro...da ce sa faci, daca mama natura asa a hotarat, da ti-am zis, juri ca-s ai tai
...si-s frumoooooosi 
Eveline, mey...cam rarutz pe aici, hai mai zi-ne despre iubita
. Si eu cred ca e bine sa-i dai pepene, e apa 90%...eu am incercat anul trecut sa-i dau lui Vladut, dar nu ia placut, incercam si anul asat.
Raportam si noi un prim kk la oala
...vazut copil ca se strofoaca...mers la baie, aratat olita, el singur incerca sa-si dea
jos pantalonii...pus pe olita si in cca 2 min ....pfffffeeee....deci....mergem mai departe....
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by eveline
Fetelor am si eu o intrebare?
Voi ati dat sau dati pepene copilasilor?
Pepene dintr-asta, normal, rosu inauntru nu galben. Stiu ca cel galben e bun pt pitici dar despre cel rosu nu stiu nika. Si tocmai am luat unul ca era oferta....si-i rosu si dulce si tare m-ar tenta sa-i dau Biei da nu stiu daca-i bine....
eu i-am dat lui David si ii place la nebunie...mananca si cate 2 felii odata, cu samburi cu tot (imi este lene sa-i curatz de samburi...si doi la mana, si eu tot cu samburi mananc
fulguletz spune:
mey, eu am fost azi la ginecolog , desigur, cu David dupa mine
...si a foat interesant sa stau cu el in bratze in timpul consultatziei![]()
...se uita cu mare atentzie la ce facea doctorul pe acolo
...plus ca a alergat de nebun pin tot cabinetul
, spre incantarea si distractia tuturor...S-a indopat cu bonboanele primite, a rupt o carte , a varsat un pahar cu apa...si asta cu o viteza naucitoare, desi stateam numai in spatele lui
..circoteca, ce sa mai 
aime spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
mey, eu am fost azi la ginecolog , desigur, cu David dupa mine...si a foat interesant sa stau cu el in bratze in timpul consultatziei
...
esti de coma, Fulg...

...eu il mai iau la dentist, da cand vede ca pune mana pe mine dr...plangeeeee....si il car si pe ta-su cu noi...m-ai facut sa rad....
roserb spune:
quote:
mey, eu am fost azi la ginecolog , desigur, cu David dupa mine...si a foat interesant sa stau cu el in bratze in timpul consultatziei
, spre incantarea si distractia tuturor...S-a indopat cu bonboanele primite, a rupt o carte , a varsat un pahar cu apa...si asta cu o viteza naucitoare, desi stateam numai in spatele lui
..circoteca, ce sa mai

M-am distrat copios imaginandu-mi scena!

Roxana&Co
POZE CU PITICII
Otiliav spune:
Am avut o zi plina de peripetii. Am fost sa-i fac Anei viza pentru urmatorul an, evident ca nu a stat la poze la cabina automata am platit degeaba
si am cautat un fotograf. Cand sa platesc pozele Ana a sterpelit telefonul din geanta si a reusit sa-l piarda foarte repede, intr-o zona destul de restransa. Politia era vizavi, acolo am realizat pierderea si ne-am intors dupa ceva timp sa-l cautam si nimic. Am lasat cartea de vizita sa fiu sunata in caz de-l gaseste cineva, dar ma indoiam de asa noroc, pentru ca fata mea duce la cosul de gunoi ce nu-i mai trebuie
. Pentru prima data, vroiam sa fie dezordonata. Bun, am plecat inspre servici, le-am lasat in statia de autobuz iar eu mai departe catre servici. Si am observat intamplator ca merg in directia gresita, eu nemaivand cum sa cobor am ajuns la servici si am inceput sa sun in disperare pe mama sa-i spun cum sa se intoarca. Si printre telefoanele catre mama care nu raspundea, am dat si unul pe telefonul meu, a 20-a incercare (au sunat si vanzatorii din cele doua magazine unde fusesem, nu cumva sa fie pus bine mersi in vreo cutiuta pe acolo)cred a fost cu noroc, mi-a raspuns o doamna dragutza, mama a doi baieti care au adus telefonul acasa, asa ca maine ma duc sa-l iau de la Politie
. Am sunat proprietara casei unde am inchiriat si mi-a spus ca nu au sosit acasa. Am gasit o colega dispusa sa incepem cautarile fetelor prin oras, si am avut mare noroc, le-am gasit unde nu speram, aproape ajunsesera la mine la servici, le-am vazut in mijlocul unui camp, mama cu plasa cu cumparaturi, rucsacul cu documente, Ana adormita si mama panicata rau de tot. Norocul meu ca-i aratasem cand veneam de la aeroport cladirea unde lucrez, si ca este chiar langa IKEA, iar firma IKEA se vede destul de departe. Mare noroc am avut, ne-a ajutat DD. Evident ca mama lasase telefonul acasa, doar pleca la plimbare. Ma stie toata firma ce am patit
.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Dutzi spune:
Roserb, ce pereche minunata, n-as stii sa spun exact care cu care dintre voi seamana mai bine, cert e ca sunt asa frumosi, amandoi...iar Biancai i-a crescut parul si-i sta atat de bine...
Fulgule, 
, uite-asa inveti copilu la prostii
...dar, pe de alta parte e si educativ,nu? ![]()
Otilia, ne-a placut tare de voi
.
Eveline, eu sunt de parere ca la varsta asta pot manca orice fel de fructe, ca-s tare sanatoase.
Otiliav spune:
quote:
..circoteca, ce sa mai
Recunosc
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
paxela spune:
otilia offf prin ce trebuie sa fi trecut... noroc ca le-ai gasit si totul e ok
am mai vazut copilasi frumosi
azi am redecorat camera baiatului
oare cat o rezista asa? poze
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006
mariussimiuc spune:
Fulgule,esti de coma!!! ![]()
Eveline,eu i-am dat si anul trecut lui Robert pepene,anul asta inca nu am luat.Nu are ce rau sa-i faca.Doar sa pisuleasca mai mult! ![]()
Dama,ce mi-ai facut tu mie cu tarta ta!
Ce ma fac eu pana maine dimineata?Ca numai la ea imi sta gandul!!
Aime,cum va descurcati cu caldura?Azi a fost infiorator de cald!Cel putin pentru noi! Lui tati ii este bine!
Lui ii este cald de la 40 de grade in sus!
Am vazut poze cu Ana cea frumoasa si ochiosa
si cu Silviu somnorila si mandru proprietar de casuta.
Va pup pe toate.
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!