Copilasi de nov-dec 04 (122)
Raspunsuri - Pagina 14
Otiliav spune:
Paxelina, ce pat de boier are Silviu, tot sa creasca, are spatiu, iar camera
!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Dutzi spune:
Dama, please, capsunile le-ai pus de la inceput in cuptor, o data cu compozitia?
merci
.
Somn usor,
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
oti
printesa cea frumoasa...Doamne bine ca totul s-a terminat cu bine...cred ca ai tras o sperietura...
fulgule
davidutului zburator de la inaltimi periculoase, cat despre faza cu ginecologul
fetelor eu stiu ca pepenele este un fruct nu tocmai indicat copilashilor asa micuti cum sunt ai nostri, copilashii sensibili pot da in enterocolite...si eu le-am dat astora mici...dar cu "masura"
m-ati zapacit, am facut si eu ieri tarta cu capsuni, dar alta reteta...inca nu citisem pe forum...promit sa incerc si reteta asta
noi suntem bine, vad ca inca nu au facut varicela astia mici(la alex la gradi este epidemie) toata grupa lui are...el are vaccinul facut dar mi-e tare frica fiindca vineri nu a avut cine sa-l ia pe alex de la gradi si s-a dus mama cu ruxi dupa el
...oricum cred ca v-am mai spus deja am inceput sa innebunesc, numai bube visez, ii caut toata ziulica sa vad daca le-a aparut ceva
...si cand ma gandesc ca in 2 sapt tot poate aparea
(cica atat dureaza perioada de incubatie)
ruxi ieri a fost tare zmiertaita, a facut si un picutz de febra(lucru care iar ma alarmase rau de tot) dar apoi o vedeam cum tragea saraca din biberon, musca din el, o dureau rau de tot gingiutzele...are galme jos in partea stanga...offf...si maselele astea ce-mi mai supara mie fetitza.
in rest toata ziulica stam pe-afara si acolo mai uita de suparare
va pup
monica
roserb spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
noi suntem bine, vad ca inca nu au facut varicela astia mici(la alex la gradi este epidemie) toata grupa lui are...el are vaccinul facut dar mi-e tare frica fiindca vineri nu a avut cine sa-l ia pe alex de la gradi si s-a dus mama cu ruxi dupa el...oricum cred ca v-am mai spus deja am inceput sa innebunesc, numai bube visez, ii caut toata ziulica sa vad daca le-a aparut ceva
...si cand ma gandesc ca in 2 sapt tot poate aparea
(cica atat dureaza perioada de incubatie)
Monica, varicela e cea mai usoara boala a copilariei, in afara de bube care-s enervante, in rest nu pune nici o problema. Din cauza asta eu nici nu i-am vaccinat pe ai mei, mai bine sa o faca in copilarie. Si la Bianca a fost epidemie, a facut juma' de grupa (inclusiv cei vaccinati), dar ea a scapat.
Paxela, sa stapaneasca Silviu sanatos camera nou decorata!
Otilia, ce peripetii, cred ca ai tras o sperietura... bine ca s-a terminat cu bine!
Dutzi,

Capsunile se pun dupa ce e gata tarta cred.

Roxana&Co
POZE CU PITICII
aime spune:
Buna dimineata!
Delia, capsunile se pot pune dupa copt, in timpul sau la inceputul coptului, dupa cum vrei....iese delicioasa oricum
.
Miha, noi avem AC in casa, iar afar...uhhhhh, ieri l-am adus rosu ca racusoru'...azi nu iesim ca tot au zis astia de explozii solare si va fi si f cald azi...poate deseara
Silviu, sa stapanesti sanatos camerutza 
aime si
Vladimir in mai
andreap spune:
Fulguletz..esti bestiala
.Nu incerc sa "vizualizez"scena
...Si David de zicea????
Otilia,bine ca a fost OK pana la sfarsit,dar imi dau seama ce sperietura ai tras.Pupa Ana frumoasa!
Paxela,frumoasa camera...avem si noi casuta ca a voastra,cu ocazia asta am si eu 2 camere
..
Monica,pe unde stati afara?Nu veniti seara si voi in Sebastian,poate ne mai vedem si noi
Eu sunt franta de oboseala,si al meu sot in loc sa ma ajute,mai rau ma incurca
..adica acum trebuie sa spal si ptr.el,sa fac mancare si ptr.el..iar el doarme la 10
...uneori era mai bine singura...sunt rea
?
Pupici
Mariuca sta afara toata ziua,alearga de nebunica,eu dupa ea....e bine asa decat frig si ploaie.
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
mariussimiuc spune:
Buna buna!!
La noi e foarte cald,am iesit un pic dimineata si am crezut ca lesin de cald si fii-miu care era rosu ca racul nu se dadea dus din parc.Scandal mare mey!!! Si azi nici n-am scapat sa nu ma dau cu el pe topogan,singur mi-e fica sa-l lsa ca e prea inalt si prea abrupt.Asa ca am dat in mintea copiilor.
N-as putea spune ca nu mi-a placut,doar ca m-au cam luat ametelile.
Andreea,cu ce ia trecut iritatia Mariucai?
Ieri n-am mai avut timp sa fac tarta,dar azi trebuie s-o fac neaparat,ca m-ati innebunit.
Va pup pe toate.
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
eveline spune:
fetelor multumesc cu pentru sfaturile privind pepenele....am sa-i dau cu masura...poate nici nu-i place, mai stii...
Aime eu mai rarutz pe aici pentru ca profit de vremea frumoasa si stau mai mult pe afara...si cand nu-s afara fac vreun referat sau invat!
Va pup pe toate!
Ana si Bianca-iubita
andreap spune:
Miha,eu i-am dat cu Travocort(sper sa nu gresesc ceva litere
)
Si mariuca e in elementul ei la caldura...inseamna ca seamana cu mine.![]()
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
dama spune:
quote:
Originally posted by Dutzi
Dama, please, capsunile le-ai pus de la inceput in cuptor, o data cu compozitia?
merci.
Dutzi, capsunile, eu le-am pus odata cu compozitia. Aluatul s-a copt foarte bine desi in toate retele de tarta cu fructe spune sa coci intai aluatul fara nimic pe el...marturisesc ca nu fac niciodata asa, si cand fac tarta cu alte fructe (mere, pere, piersici, banane) tot odata cu compozitia le pun. Mentionez ca aluatul il cumpar de-a gata... cateodata il mai fac si eu, dar totusi intotdeauna am unul in frigider pt rapiditate... Cred ca gasesti si pe la voi pe la Aldi sau Lidl (Murbeteig se cheama parca) sau ce supermarket-uri mai aveti voi. Pandispanul de care spunea Aime si pe care il fac si eu mai ales cu visine, nu l-am facut inca cu capsuni, dar o sa incerc sa vedem ce da

Fulguletz,
esti comica...si zici ca se uita foarte atent...pai, stii tu ce veleitati are Davidutzu de pe acum? poate vrea sa fie ginecolog, mai stii.
Davidutzu blondutzu nazdravanutzuMami de David (18.11.04)