Copilasi de nov-dec 04 (122)
Raspunsuri - Pagina 12
try spune:
Bebelina noastra a inceput in sfarsit sa miste si ea (o alintam asa pana la proba contrarie - pe 25 mergem la eco), timid, rar si foarte usor. Miscarile inca nu se simt la suprafata. Cred ca e speriata ca de bombe de alex caci alex e non-stop calare pe mine, se-ncolaceste, se ghemotoceste, vrea sa ma escaladeze ca pe munte si iar revine, si uneori o tine asa zeci de minute. De-aia mititica o fi asa. Pe undeva in natura asta trebuie sa existe un echilibru, nu? Pe cat a fost alex de armasar in burtica pe atat de linistita e bebelina. Ma rog doar sa fie un bebe sanatos, ca-n rest...ce mai conteaza...
V-am vazut pozitele la toate si filmuletele... maine-poimaine scoatem holograme si ne vedem 3D...
Si eu astept vara sa il tin numai pe-afara pe alex si apoi ma incumet sa-l las fara pampers. Dar pana atunci nu pot. Am mocheta din perete-n perete (asa-i stilul aici daca n-ai parchet sau laminat) si nu-mi permit sa-l pipileasca alex toata ziua cu incercar ide invatat la olita. Si-asa mai scapa cateodata ca-l mai las sa fluture-n fundu' gol (e innebunit, e fan "pielea goala"). La olita n-avem sanse sa invatam prea repede. Maica-mea-l mai pune, dar cred ca n-are metoda potrivita. Daca as fi acasa tot timpul m-as ocupa altfel de problema asta, dar cand il vad doar 3-4 ore/zi e imposibil asa ca asteptam sa vina de la sine cerutul la olita.
Pe 26 mergem sa dam examenul de cetatenie si in curand devenim si cetateni. Acum e long weekend si maine avem liber, asa ca o sa lucrez doar marti si miercuri. Joi ma duc la eco, iar vienri la examen. Am de lucru f. mult la servici si nu mai am tim psa intru de acolo, asa ca ma multumesc sa va citesc pe sarite in weekenduri.
.......in 19+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
danette spune:
halleluiah Fulguletz, si eu am fost f. sokata de monstrovision si de alegerile europenilor...nici nu stiu ce cauta Lordi la un astfel de festival.. de muzica pop.
in alta ordine de idei eu inteleg de ce vorbiti cu copii in limba tarii in care va aflati in afara de faptul ca e foarte bine si pentru copil...stiu senzatia neplacuta cand se uita oamenii la tine in alt mod decat ar trebui doar pentru faptul ca vorbesti o limba de care nici nu e sigur ca stiu ca e romana.
Dar asta se aplica in Europa,,.. in Asia sau America nu cred ca e chiar asa.
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze
Viovio spune:

Bits...faza cu sacii o incercaram,da la noi nu e de ajuns,ca mincarea mai aterizeaza si pe pereti.Iar daca incerc sa o mai pacalesc si eu,se fereste de lingura mea si ce are in a iei ajunge...drept pe mine.asa ca o las "in legea" ei si sper as invete mai repede ca mincarea e bine as ajunga toata in gurita...![]()
Aime,Tu esti o harnicuta,lucru pe acre nu il pot spune despre mine.E drept ac eu am inceput la unul din job-uri,si de gospodarie tt eu ma ocup...da prajituri...."au la cofetarie".In plus,Bya sigur n-ar avea rabdare as stea as facem praji,poate doar asa,sa-mi dea motiv de o curatenie generala...![]()
Oti,ma bucutr ac sunteti impreuna,si judecind dupa pozele pe care tocmai le-am admirat....sunteti niste fericite.Ana e o frumoasa,cu palariuta rosie,mi-au placut si pozele cu liliac iar despre prietenia ei cu masina de spalat...ce pot as zic.Noroc ca a noastra are incarcare verticala ca altfel cred ac devenea locul favorit pentru bya...
Roxana,am vazut si pozele voastre.Doi copii superbi.Bianca,asa o domnisoara,eleganta iar Mihnea...pare atit de mare.Pe linga piticoata mea.
Try,ai vazut ca iti faceai griji degeaba.E fata mai timida.In ce-l priveste pe Alex,te inteleg...Bya are pretentia sa o acr tot timpul in spate,si de preferat eu sa merg in"4 labe".Plus ca se parpadeste de ris...
Fulgule,ne pare rau de sperietura.Si Bya mea e alpinista,iar cazaturile si vinataile sunt al ordinea zilei.La cite busituri aluat am si mir ca mai are curaj sa mearga.In plus e si impiedicata.Cea mai mica denivelare e motiv de luat contact cu solul.Da nu pare sa o deranjeze...
Zilelle astea am urmat sfaturile Roxanei privind olita.Rezultatul...Intii a facut un pisu mic...in olita,pe urmatorul...l-a primit covorul iar pe ultimul l-a facut intr-o cutie de carton cu care se juca.De kk ce sa vorbim...a facut dupa ce a primit pampersul.Dar nu-i nimic.Perseveram.
Ieri i-am dat Biancai,pentru prima oara,sa bea cu paiul.Azi spre surprinderea mea...a stiut "sa-l foloseasca" din prima.Si i-a si placut.
si revenim....
Violeta, mami de printesa
Cristiana Bianca
BIANCA Printesa sufletului meu
"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."
andreap spune:
Buna dimineata!
Cam tarziu spun si eu "la multi ani" celor care poarta numele de Elena sau Constantin,mai ales lui Paul(onitza)
.
Noi am avut un WE foarte incarcat,cu multi sarbatoriti,unii la Pitesti,altii in Bucuresti,drept urmare am facut 'naveta'
Mariuca e inca mucioasa
,dar iritatia de la pampers s-a rezolvat cu alifia aia.Sper sa o tina!
De azi am si eu sot alaturi de mine,e prima lui zi de munca la "noul"servici...si am eu emotii
...Drept urmare aseara nu am mai carat singura tona de bagaje
.Iar Mariuca a fost tare fericita sa-l vada dimineata cand s-a trezit pe tata
Pupici si mai vb.
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
aime spune:
'neata!
fetele ieri am fost la un Constantin si o Elena
si-am descoperit ce copil cuminte si educat
am.Acolo ne-am mai intalnit cu o fetita care efectiv l-a stresat pe Vladut, era mai mare, dar cu atat mai mult trebuia sa fie intelegatoare.Ii lua jucariile, el plangea, il batea la fund ca "e obraznic", l-a trantit pe jos de s-au hurducat peretii, i-a trantit usa peste cap
copil, am inteles, dar cand au plecat Vladut s-a linistit, s-a jucat singur cu masinile...si s-a facut liniste. Nu mai zic de gazde care erau cu nervii in pioneze (le-a rascolit efectiv toata casa) si ce l-au mai dragalit pe Vladut ca e asa cuminte. Sper sa nu ajung la asa experiente...eu as prefera sa nu plec nicaieri cu copilu' decat sa fac asa deranj, oricat de apropiati ar fi gazdele (familia respectiva venea prima data in casa gazdelor)...ma rog ...parerea mea...
Felis, mey....hai ca acum chiar ma rusinez
, multumesc frumos
, hai sa zicem ca postura de mamica ma face sa fiu mai
, Vladut are tot meritul. Va
si asteptam poze.
Vio
si pe voi
Miha, sa stii ca eu fac tarta si cu capsuni, taiate in jumate.
Retete...mai am ![]()
Fulgule, ma bucur ca va placut, cu caise are o aroma aparte.
Otilia ce poze frumoase si ce bine va sta impreuna 
Dana
la martaita ca tot frumoasa e si ce copii is pruncii astia...asa face si al meu cu manutele cand vrea ceva si zice "mama-mama"...despre Eurovision...am ramas
...mie mi-a placut rusul Dima, exceptand moda
la vedere
si mi-a placut si Mihai al nostru, locul 4 fiind destul de bun.
Roxana, da ce mi-a placut Bianca
e o frumoasa...Mihnea e un voinic si e asa angelic (parca nu crezi ca e si bataus
) si sa stii ca vorba fulgului, cand ii vezi stii ca-s copii tai, desi seamana 99.9% cu tati lor 
Hai ca va
si mai vb
aime si
Vladimir in mai
danette spune:
Aime va pupim si noi... Iris are cateodata zile nasoale si e asa de dificila ca nimic nu-i intra in voie... dar per ansamblu e ok. Sunt de acord cu tine la faza ca nu ai ce cauta in vizita cu copii care se comporta in felul descris mai sus... dar se pare ca sunt fam. care nu considera asa... sunt mult prea indulgentzi cu ispravile copiilor lor.
Si acum vroiam sa remarc ca mie m-i se pare ca Mihnea la Roxanei seamana cu mama... Bianca in schimb este toata tatal ei.
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze
roserb spune:
Neata!
Multumim de complimente, ne-ati facut sa rosim de atatea laude!Felis,
, imi era dor de tine, ce mai face Mihaita?
Miria Cristina, ti-am admirat domnisoara , e o scumpa.
Otilia, ma bucur ca v-ati reintregit familia, se vede ca ana e tare fericita in noul decor.
La filmulete n-am apucat sa ma uit, doar de acasa pot cu sonor, altfel ma dau astia afara
.
Try, ai vazut ca si-a facut si "domnisoara" din burtica curaj sa miste? A doilea copil e mai cuminte, asa ca ea respecta regula. Abia astept sa ne spui daca este fetita sau baiat.
Noi am fost sambata la munte, sa mai punem la punct lucrurile la casuta alor mei. Daca nu sta nimeni acolo decat sambata si duminica, pana o facem locuibila, mai sunt destule de aranjat, asa ca , pe langa fericirea copiilor care au zburdat ziua intreaga in curte, noi am facut munca patriotica.
Ieri dupa amiaza am "sarbatorit-o" pe Bianca (care e si Elena), trimitand-o cu taica-su la bowling (noua pasiune), pe Mihnea l-am dat soacra-mii sa-l scoata afara , asa incat am avut cateva ore libere only for me. Am fost bucuroasa fiindca mi se intampla extrem de rar chestia asta.
Roxana
POZE CU PITICII
roserb spune:
quote:
Originally posted by aime
seamana 99.9% cu tati lor
Hmm
, vrei razboi?!!??!?!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
eveline spune:
Fetelor am si eu o intrebare?
Voi ati dat sau dati pepene copilasilor?
Pepene dintr-asta, normal, rosu inauntru nu galben. Stiu ca cel galben e bun pt pitici dar despre cel rosu nu stiu nika. Si tocmai am luat unul ca era oferta....si-i rosu si dulce si tare m-ar tenta sa-i dau Biei da nu stiu daca-i bine....
Ana si Bianca-iubita
dama spune:
Eveline, de ce nu? David a mancat pepene rosu prima data anul trecut cand avea 9 luni...anul asta inca nu am luat, dar ii voi da. Daca e dulce si bun, nu vad de ce sa nu-i dai.