Copilasi de nov-dec 04 (122)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Mi-au placut foarte mult pozele, Roxana, ai niste copii de toata frumusetzea...Bianca e tare tare dragutza in poza cu rochitza turcoise ( dar nu numai si in roz ii sta grozav de bine), o acim pe obrajori... iar Mihnea...... e tare dulce si dormind si plangand si razand si chiar si cu limba scoasa!
il pupacim si pe el, sper sa nu ne "bata" Mariuca... noi ..inca n-avem sotz.. asa ca ne permitem sa pupacim baietzei fumosi...

Apropos.. pe langa ca e frumos foc este si foarte bine dezvoltat, cred ca e la fel de maricel ca si Alex de try..

Dana & Iris 1an+
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ce le mai place copiilor astora sa stea in iarba.Poza asta e super!

Mai fetelor,in special Aime, cand mai aveti idei de retete din astea sa le puneti la inceput de week-end sau de o joi asa...da? Pai io am muncit sa fac cozonac si cand colo puteam sa scap mult mai usor cu pandispanul asta.Ntz..ntz...Merge si cu capsuni oare?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Ce le mai place copiilor astora sa stea in iarba.Poza asta e super!

Mai fetelor,in special Aime, cand mai aveti idei de retete din astea sa le puneti la inceput de week-end sau de o joi asa...da? Pai io am muncit sa fac cozonac si cand colo puteam sa scap mult mai usor cu pandispanul asta.Ntz..ntz...Merge si cu capsuni oare?

nu cred ca merge cu capsuni (daca le bagi in cuptor) ca au prea multa apa si se fac fleasca.

Dana & Iris 1an+
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Am reusit si eu sa vad niste poze... in sfarsit....

Miria... nu pricepeam ce vrei sa zici cu "escaladatul firelor de iarba" , dar cd ti-am vazut-o pe Damiana "innotand" prin iarba am inteles

Aime... mai... tu te faci mai frumoasa de la o poza la alta..., iar flacaul tau... blond si zulufat... e un frumos... Cu ocazia asta am vazut-o si eu pe Miha... ce pustoaica e ... si ce frumusel e Robert

ROSERB... ti-am vazut si tie comorile... Acelasi baiat frumos-serios-sobru... cu care ma obisnuise... si cd am dat de poza asta... am stat mult pe ganduri ... daca e sau nu Mihnea... Nici umbra de sobrietate... Un ingeras firav si dulce abandonat in lumea viselor... Am vazut-o si pe balerina frumoasa...

De scufitza rosie a lu Danette ca de obicei am ramas fascinata... o papusa de fetita... Cred ca nici daca o modelai cu mainile tale nu iesea asa o fumusete... A.... am vazut si filmulete... ca sa ma conving ca intr-adevar e reala... ca se misca papusa din poze

Poate o sa-mi fac si eu timp sa mai pun niste poze...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Hai mai Dana ca m-am dezumflat de tot...

Felis,esti o dulce,ma faci sa .As vrea io sa mai fiu pustoaica!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

celor cu numele de Constantin si Elena! un si pentru Paulica!

Ana este tot un zambet, azi ne-am dat pe tobogan impreuna si de abia am convins-o sa plecam acasa .
Am pus cateva poze noi!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Otilia, ce faina zi de poze (insorita), si ce zambitoare era pitica... si mamica ...si bunica...

Am remarcat si peisajul si floricelel.. inca mai sunt papadii, lalele si zambile pitice in Norvegia...
Ana arata exact ca o mica norvegianca... blonda si cu ochii albastrii...

Miha, n-am vrut sa te dezumflu... si nici nu stiu cum de am scris cu asa caractere mari...

Am mai pus si eu un filmuletz... daca avetzi chef s-o vedeti pe Iris cum martzaie...si cat de insistenta poate fi... www.dropshots.com/day.php?userid=97249&cdate=20060521&ctime=110704" target="_blank">aici
Onitzo .... sper ca am vorbit destul de ardeleneste

Dana & Iris 1an+
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

haleluia!(asta asa, ca o gluma proasta apropos de monstrovision ) la noiembriste si decembriste!

pai sa incep cu uratul :la multi ani la totzi Constantinii si Elenele!

mey fetilor, asa mi-au placut filmuletzele voastre(Otilica, Dama si Danette)...asa mi-au mers la inima... si ce sa zic ce copkii talentatzi mey...

dana, mey, sa inteleg ca tu vorbesti in casa ardeleneste si afara romana? ...asta apropos de subectul cu limbile ...eu nu vorbesc tot timpul cu David in romana, ci imi mai scapa intentzionat si in germana, si asta mai mult pe afara, prin parc sau in alte situatziuni...

Roserbino, mama eroina, mi-a placut tare freza lu Mihnea intr-una din poze si domne, are asa un aer de roserbina, ce va de speriat, desi categoric seamana cu tati

am mai vazut pozici multe si frumoase cu cucuietele japonici ...am uitat pe careva?

eu am tras o sperietura azi cu David, care a reusit sa cada de la un metru , pe beton. din fericire, nu s-a ales decat cu obrazul vanat ..sa mori de inima cu copkii astia, nu altceva...

aime ghiocica, am facut pandispanul, a iesit f bun..l-am facut cu caise din compot...

Miha, eu am pus caisele la 10-15 minute dupa ce a copt pandispanul...oare daca asa ai pune si tu capsunile..nu stiu, mi-am dat si io cu parerea..

spre topeala si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Miha, si eu fac pandispanul acela cu visine sau alte fructe din compot si chiar scurse tot sunt mai zemoase decat capsunile, cred eu...insa am facut tarta cu capsuni si nu s-au zemuit deloc...acum poate depinde si de cat de coapte sunt sau de soi...ale mele erau din cele care nu se puteau manca cu toate ca erau mari si frumoase, dar nu aveau nici un gust, asa ca le-am gasit mai bune in tarta. Si ca sa vezi ca nu te mint uite-o www.dropshots.com/day.php?userid=109482&cdate=20060423&ctime=152040" target="_blank">aici

Fulgu , esti o dragutza. Imi pare rau pt sperietura, dar cred ca nu va fi ultima...si la noi sunt destul de dese intamplarile de genul asta.

Roxana, ce drag imi e de copiii tai...sunt frumosi si va seamana mult la amandoi. Mihnea chiar pare de 2 anisori...si cum il faci sa tina sepculitele alea frumoase pe capsor, zii-mi si mie secretul, ca al meu da cu ele de nu se vad...

Otilia, am vazut si eu norvengianca mica, chiar ca se potriveste decorului...ai zice ca tu te-ai dus in vizita pe la ea...se vede ca sunteti fericite de revedere. papusica cu palarioara rosie.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

FELIS - pentru aprecieri!
ROSERB - Sunt tare frumoase pozicile! Ai 2 copii de care poti fi mandra!
OTILIA - Ce scumpica-i Ana cu palariuta ei cea rosie!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput