Sunt disperata! Va rog, ajutati-ma!
Raspunsuri - Pagina 3
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by asi
daca nu se rezolva fa intai petrecerea si apoi te duci si semnezi la Primarie iar preotul poate sa te casatoreasca inainte (asta daca e bine intentionat).
Din pacate, preotii nu cununa fara certificatul de casatorie. In cel mai fericit caz, daca il uiti, il duci a doua zi... dar trebuie sa fii casatorit deja!
AMR 17 de zile pana la nunta
Foto
carmen94 spune:
RAZA DE SOARE..................iti tin pumnii si ma rog sa se rezolve cat mai repede.din pacate nu cunosc pe nimeni care te poate ajuta![]()
este revoltator ca pentru greselile unora,platesc altii~!!!!!!!
MULTA BAFTA!
carmen
Guestus spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by asi
daca nu se rezolva fa intai petrecerea si apoi te duci si semnezi la Primarie iar preotul poate sa te casatoreasca inainte (asta daca e bine intentionat).
Din pacate, preotii nu cununa fara certificatul de casatorie. In cel mai fericit caz, daca il uiti, il duci a doua zi... dar trebuie sa fii casatorit deja!
AMR 17 de zile pana la nunta
Foto
Am vazut eu la popi beti de nu ai idee. Cununau aia si 1 camila cu 1 leu.
Gandacel spune:
Vreti sa spuneti ca daca pe esentinta mea de divort este trecuta gresit seria buletinului meu, ar fi o problema? Este valabil divortul, nu? Doar trebuie indreptata o greseala... Eu tare as vrea sa-l pot anula, dar 

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
dyadya spune:
Raza, am intins antene, daca aflu ceva te anunt!Pana una alta te sfatuiesc sa pregatesti si o spaga groasa pt maine, pt ca aia acolo daca au aflat ca esti intr-o situatie disperata, pot sa profite de treaba asta.
Diverse pentru nunta
impreuna spune:
Raza, multa bafta azi, sper din tot sufletul sa se rezolve si sa ne aduci vesti bune 
Flavia (sotie si mamica fericita)
AB spune:
Raza de soare tine-te de capul lor, curaj!
eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)
ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!
NicoletaB spune:
raza, dar daca nu depui tu sentinta de divort ce are?
nu au cum sa te verifice
pe noi ne-au intrebat daca am fost casatoriti, am zis Nu si ne-au crezut
daca tu sti ca esti legal divortata nu vei incalca nici o lege casatorindu-te iar
asa cum EI au omis sa-ti treaca datele complet, ups asa ai omis si tu
daca te va intreba cineva peste ani vei arata sentinta de divort cu toate datele complete
ma gandesc ca alta solutie n-ai
Gandacel spune:
Draga mea Raza de soare, parerea mea e ca ai nimerit la o persoana nepotrivita. NU trebuia sa faci nimic din ce deja ai facut!
Cand trebuie sa depuneti actele pentru casatorie? De fapt, daca imi amintesc bine, voi hotarati data la care depuneti actele... In ziua respectiva mergeti cu tot ce trebuie, inclusiv hotararea de divort asa cum este ea in acest moment, fara sa comentati nimic si, mai ales, fara sa intrebi daca este buna! Intrebarea ta a facut acea persoana sa iti spuna ca ESTE BUNA, "dar...". Daca mergeti ca si cum totul e ok, atunci totul va fi ok, pentru ca ei nu vor da catusi de putin atentie fiecarui rand! Tu trebuie in primul rand sa fii convinsa ca esti divortata cu acte in regula, ceea ce esti!
Eu te-as sfatui sa mergi impreuna cu alesul tau cat mai repede sa depuneti actele, sa fixati data cununiei civile, ca sa te linistesti! Sunt absolut sigura ca te ve linisti imediat!
Hai, sa-ti revina zambetul!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Raza de soare spune:
Multumesc mult pt k imi sunteti alaturi!
Vin direct de la judecatorie... multumesc lui D-zeu, au inteles cat de cat k este o urgenta si... am termen de judecata maine! Sa speram k si presedintele completului sau cum s-o numi, va intelege. De la arhiva mi s-a spus k "dak asa e cum spui, se rezolva", iar vineri trebuie sa merg sa aflu rezultatul oficial.
Nu imi permit sa ma bucur, doar sper si ma rog...
AMR 16 de zile pana la nunta
Foto