Sunt disperata! Va rog, ajutati-ma!
Raspunsuri - Pagina 2
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by craciunitza
Nu te du cu gura mare, nimic nu se rezolva pe picior de razboi, chiar daca nu e greseala ta, hai ca-ti tin pumnii!
sigur k nu! nimic nu modifik starea pe care o am de vineri..

AMR 17 de zile pana la nunta
Foto
Raza de soare spune:
Tin sa multumesc si celor care ma sprijina moral. Conteaza f mult! Multumesc!
Mi-e greu sa gandesc logic acum, mi-e greu sa ma exprima...va rog sa ma intelegeti! iertati eventualele greseli.. Timpul trece repede si mi-e ingrozitor de teama. Va rog, dak se poate, ajutati-ma!
cuvintele virtuale nu pot defini cum ma simt...nimeni nu-mi vede disperarea...
Foto
cherry22 spune:
quote:
Initial creeata de Raza de soare
E un apel DISPERAT si rog moderatorii sa lase acest subiect aici!
Va rog din suflet, ajutati-ma! De vineri, sunt DISTRUSA. Din cauza unor persoane care au uitat sa lucreze cum trebuie, risc enorm sa nu ma pot casatori.
Pe scurt... am mai fost casatorita, iar divortul s-a facut cu acordul partilor, fara complicatii. Joi si vineri am fost la starea civila, sa ma interesez dak hotararea de divort, definitiva si irevocabila, este buna. Nu am vrut sa risc sa descopar cine stie ce... Raspunsul? “Da, este, numai k...au uitat sa treak si locul unde s-a oficiat fosta casatorie”. Iar fara acest lucru, nu imi primesc actele, care trebuiesc depuse pe 22 mai, adik luni!
Am mers de urgenta la judecatoria sect unde s-a desfacut casatoria... am facut o cerere, aprobata vineri si ieri (luni), de 2 judecatori de serviciu...s-a scos dosarul de la arhiva...recomandata de 1 jud de serviciu, care a inteles k este o URGENTA, am ajuns la presedinta judecatoriei respective. Doamna de acolo nu a vrut sa inteleaga, desi vina este a lor! Maine mi se da termen de judecata, care poate fi cel mai probabil peste 1 luna! Adik, dupa data de 3 iunie, cand eu am nunta...putin le pasa, mi-au aruncat in fata k mai intai trebuia sa verific actele, apoi sa-mi programez nunta! Adik 1 judecator, grefiera, dactilografa si D-zeu stie mai cine, nu au observat asta, eu trebuia sa stiu ce trebuie sa contina o hot de divort. EU! Acum vor sa lucreze legal! Atunci de ce nu au facut-o?
Trebuie doar adaugat intr-un colt, chiar si scris de mana si stampilat “casatoria a avut loc la Primaria sect X”. Atat! Dar nu vor! Nu vor nici macar sa imi dea ceva la mana din care sa rezulte k intr-un anumit interval de timp, se va rezolva, sa mi se poata primi dosarul.
Asteptarea ma omoara. Dintr-o persoana vesela, am ajuns sa plang mereu... sa dau telefoane, sa apelez la toti cunoscutii, doar-doar m-o ajuta cineva. Toti inteleg situatia, ma incurajeaza... dar...nimic. Pana si cativa avocati din tribunal m-au inteles, vazandu-ma plangand pe holuri si m-au sfatuit. Dar unul si acelasi lucru: sa astept. Ce? Cat? Si eu cu nunta ce fac? Pt k NU POT SA ANULEZ NIMIC ! Doamne, e un cosmar ! Imi tot repet k se rezolva, dar sufletul mi-e distrus. Nici nu vreau sa ma gandesc k nu se rezolva...nu se poate sa nu ma ajute nimeni!
Va rog din tot sufletul, dak stiti pe cineva la starea civila sau la Primaria sect 1 sau 4, va rog, ajutati-ma! Stiu ce cer, cer ff mult, dar, va rog... intelegeti-ma si dak puteti, ajutati-ma sa ma casatoresc! Ajutati-ma sa fiu mireasa! Nu mai spun k e vorba de ff multi bani, de contracte semnate, de un credit facut pt nunta... pt nunta care risc sa nu mai aibe loc din cauza...
Va rog, AJUTATI-MA!!!
Dati pm, va rog!
Foto
Razuca, din moment ce hotararea este definitiva si irevocabila, nu vad de ce trebuie sa se specifice si locul unde a avut loc. Poate te-ai casatorit pe luna sau pe marte, ce importanta are? Ideea este ca tu esti divortata legal, deci te poti recasatori. Incredibil ce ti se intampla! Din pacate, eu nu cunosc persoane influente, care sa te ajute, nu pot decat sa iti dau numarul de telefon al unui avocat, care a ajutat foarte mult familia mea. Daca doresti sa iei legatura cu el, da-mi un pm. Vreau sa stii ca sunt alaturi de tine cu tot sufletul si sper sa rezolvi cat mai repede problema asta.
si capul sus, ca nu o fi dracul chiar atat de negru
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Elise
gaseste un avocat bun, si asta repede.
Nimeni nu mi-a spus k ar fi nevoie de avocat. Si am vorbit cu cativa... inclusiv cu avocata care m-a divortat, dar care nu a gasit timp sa vina la judecatorie, doar m-a sfatuit prin telefon.
Teoretic, ce trebuia sa fac, am facut: am depus cerere de indreptare a erorii materiale. S-a scos dosarul din arhiva, probabil acum sau in urmatoarele ore ajunge oficial pe biroul presedintei judecatoriei; pt k ieri a ajuns neoficial, la interventia unui judecator de serviciu, insa d-na respectiva nu a vrut sa auda de asa ceva.
Ce pot face acum este sa ma rog... sa gandeasca omeneste, cu sufletul, sa inteleaga k este urgenta...
Foto
cipcipcip spune:
Stai linistita Raza ca se rezolva. Eu n-am auzit pina acum de cineva care sa nu se poata casatori din motivul asta. S-ar putea sa umbli asa pina in ultimul moment ceea ce este foarte nasol, dar tine-te scai de ei si o sa se rezolve, sint sigura.
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by cipcipcip
tine-te scai de ei si o sa se rezolve, sint sigura.
Asta fac..dar ieri, ma trimiteau dintr-un birou intr-altul...fara nici o rezolvare...Doamne, ma rog k maine sa se rezolve, altfel nu stiu ce se intampla...
Foto
Raza de soare spune:
Chiar nimeni nu are o "cunostinta' la vreunul din cele 2 sectoare, in special la 4? Chiar nu ma poate ajuta nimeni? 
Foto
asi spune:
Sper sa iti rezolvi cat de curand problema si sa te poti casatori.
Stiu ca esti disperata dar daca nu se rezolva fa intai petrecerea si apoi te duci si semnezi la Primarie iar preotul poate sa te casatoreasca inainte (asta daca e bine intentionat).Poate e mai interesant asa dar sper sa rezolvi problema si sa fie totul bine.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan