Sunt disperata! Va rog, ajutati-ma!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Gandacel

Vreti sa spuneti ca daca pe esentinta mea de divort este trecuta gresit seria buletinului meu, ar fi o problema? Este valabil divortul, nu? Doar trebuie indreptata o greseala... Eu tare as vrea sa-l pot anula, dar

Bine ar fi sa nu fie! da, divortul este valabil, k si la mine este! doar k au uitat sa lucreze cum trebuie...cel mai bine este sa afli o parere avizata...vezi doar ce patesc eu...

AMR 16 de zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Raza, imi pare rau ca esti in asemenea situatie, sunt alaturi de tine si regret ca nu te pot ajuta.
In alta ordine de idei, si eu sunt divortata, si citind hot.de divort am remarcat ca nici la mine nu scrie locul unde s-a oficiat fosta casatorie. Acum, intrebarea este, cine de cine isi bate joc? Cei de la Primarie sau cei de la Judecatorie?
O sa merg si eu maine la Primarie sa ma programez si sa vad daca zice cineva ceva!
Iti tin pumnii, Razuco, multa bafta!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by preda_vicky

Raza, imi pare rau ca esti in asemenea situatie, sunt alaturi de tine si regret ca nu te pot ajuta.
In alta ordine de idei, si eu sunt divortata, si citind hot.de divort am remarcat ca nici la mine nu scrie locul unde s-a oficiat fosta casatorie. Acum, intrebarea este, cine de cine isi bate joc? Cei de la Primarie sau cei de la Judecatorie?
O sa merg si eu maine la Primarie sa ma programez si sa vad daca zice cineva ceva!
Iti tin pumnii, Razuco, multa bafta!

Majoritatea persoanelor cu care am vorbit mi-au spus k nu s-au mai intalnit pana acum cu asemenea situatie. Vad, insa, k nu sunt singura. Intereseaza-te din timp, pt k din pct meu de vedere, sunt 2 variante: ori te faci k ploua, dak nu vad ei, nu le zici nici tu (dar risti sa vada altcineva chiar in ziua cun civile si...nu e bine deloc!!!) ori alegi calea legala.
Doamne ajuta sa fie bine pt amandoua!

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

tinem pumnii
oricum speranta a aparut pe stada ta

Mergi la inceput

Multumesc, Nicoleta! Doamne ajuta sa se rezolve, in timp util!

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

varianta mea de pe pag 2, nu e buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by asi
daca nu se rezolva fa intai petrecerea si apoi te duci si semnezi la Primarie iar preotul poate sa te casatoreasca inainte (asta daca e bine intentionat).

Din pacate, preotii nu cununa fara certificatul de casatorie. In cel mai fericit caz, daca il uiti, il duci a doua zi... dar trebuie sa fii casatorit deja!

AMR 17 de zile pana la nunta

Foto

Draga mea nu am vrut sa te supar ci am facut si eu haz de necaz.
Imi pare rau ca ai incurcaturi iar cat priveste a doua casatorie la biserica ....dar asta e alta discutie.
Iti doresc din tot sufletul sa reusesti sa rezolvi problema si sa fii o mireasa fericita si frumoasa.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by NicoletaB

raza, dar daca nu depui tu sentinta de divort ce are?
nu au cum sa te verifice
pe noi ne-au intrebat daca am fost casatoriti, am zis Nu si ne-au crezut
daca tu sti ca esti legal divortata nu vei incalca nici o lege casatorindu-te iar
asa cum EI au omis sa-ti treaca datele complet, ups asa ai omis si tu

daca te va intreba cineva peste ani vei arata sentinta de divort cu toate datele complete

ma gandesc ca alta solutie n-ai

Deja am fost de 2 ori la starea civila si am vorbit cu aceeasi persoana, care primeste si verifica toate actele. Daca eu i-as fi spus ca nu, nu am mai fost casatorita, era usor de verificat. Am fost corecta si mi s-a dat peste nas. Nici asa nu e bine... dar macar eu am lucrat legal. In plus, nu pot adopta tactica strutului, sa ma fac ca nu ma cunoaste... Sunt multe variante la care m-am gandit zilele astea. Concluzia este una singura: nu vreau sa risc nimic!

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Daca tu si sotul sinteti din sectoare diferite, incercati sa depuneti actele la celalalt sector. Nu merge asa?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asi

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by asi
daca nu se rezolva fa intai petrecerea si apoi te duci si semnezi la Primarie iar preotul poate sa te casatoreasca inainte (asta daca e bine intentionat).

Din pacate, preotii nu cununa fara certificatul de casatorie. In cel mai fericit caz, daca il uiti, il duci a doua zi... dar trebuie sa fii casatorit deja!

Draga mea nu am vrut sa te supar ci am facut si eu haz de necaz.
Imi pare rau ca ai incurcaturi iar cat priveste a doua casatorie la biserica ....dar asta e alta discutie.
Iti doresc din tot sufletul sa reusesti sa rezolvi problema si sa fii o mireasa fericita si frumoasa.

Cum sa ma supar? Nu, stai linistita! Daca ar fi posibil, crede-ma, era o varianta de luat in calcul; una f serioasa chiar. La mine este prima cununie religioasa...Multumesc pt urari!

Foto

Mergi la inceput