Prichindei martie - aprilie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 14
rrox3 spune:

In primul rand Multa sanatate!!! Vad ca sunt multi prichindei bolnaviori inca.
Si La multi ani!! celor ce si-au sarbatorit onomastica ieri!
Noi suntem bine, Ioanei ii iese clar un dintisor, al 5-lea, sus si e cam maraita. Iese zilnic afara si are o pofta de mancare cum n-a mai avut de mult. Astazi mergem la medicover, i-am cumparat si vaccinul actHIB si Varilrix-ul si i le facem astazi.
Mariuca a reusit sa nu-si mai invineteasca nimic ![]()
Sambata noaptea am fost la Noaptea Muzeelor cu Mariuca. Am fost la Antipa si la Geologie. Pe la 12 noaptea noi incercam sa depistam lilieci in gradina din spatele muzeului Antipa
(cu un detector de ultrasunete). Insecte nu a vrut sa colecteze in borcan, a zis ce-ar fi daca toti copii ar aduna insecte in borcane... n-ar mai fi insecte! ![]()
Cu Mamacita n-am reusit sa ne vedem de data asta, nu ne-am potrivit deloc cu timpul liber, da' ii asteptam sa revina la Bucuresti si razbim noi cumva sa ne intalnim. ![]()
Pisicuta ochelari de soare pentru pitici gasesti la Sensiblu. E mai bine ca ii poti si proba. Sincera sa fiu nu cred ca-ti convingi omuletul sa-i poarte, dar iti doresc succes!
Ana Mariuca nu a invatat la gradinita sa citeasca, a invatat singura, litera cu litera, fiindca era extrem de curioasa. Ne intreba mereu ce si cum. A inceput la 4 ani cu M-ul de la MacDonald's ![]()
Cranguta n-am reusit sa o vad pe Thea, desi as fi vtut tare mult. N-am fost acasa si nici astazi nu o sa fiu.
multi micutei artiste!
Coco Stiu preabine ce spui tu acolo, si eu tot cam asa patesc cu serviciul. Da' sunt mai optimista
Multi
si sa iei hotararea cea mai buna pentru voi!
N-am apucat nici sa vad pozicile noi si nici sa mai pun si eu poze sa ne vedeti, dar imi iau angajamentul sa remediez treburile astea pana la sfarsitul lunii.
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
connie1974 spune:
Multumesc fetelor pentru urarile de onomastica, m-am bagat un pic pe forum ca l-am pus pe Calin sa vizioneze un Baby Einstein si asa pot sa citesc si eu ceva.
Se pare ca s-ar putea sa fie o rubeola ca a inceput sa se umple de bubite deci am intrerup antibioticul sa iasa toate. Totusi la febra atat de mare care a avut-o a fost rubeola cu o rinofaringita nasoala.
Acuma se spala in canita, dupa ce s-a straduit sa bea cu lingurita si s-a plictisit.![]()
Va pup si sanatate dragelor
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos
Anca Micaela spune:
Caramella, multumim frumos pentru laude! 
La multi ani celor ce s-au sarbatorit ieri! 

Pentru fetele din Bucuresti, daca aveti chef, va invit pe 3 iunie in parcul Tineretului. Organizez un eveniment, asa ca cu siguranta Ema mea va fi printre primii "beneficiari" de distractie. Va mai dau detalii cand se apropie. Pup tot si fug la Ema. Mananca o bricheta. 
Multa sanatate prichindeilor bolnaviori! 

Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
ninocikap spune:
Crangutatil am vazut si eu o mica vedeta azi mai dupa amiaza parac pe la 19... cateva minute, nu am vazut tot episodul... dar tare a stat cumintica. ![]()
Connie of..ca e tare greu cand nu stii exact ce are..dar daca are intradevar rubeola..nu a iesit pana acum de la antibiotic... insanatosire grabnica puiului.![]()
noi ne laudam cu un coltisor de ... canin se pare, este iesit intre incisiv si maseluta.![]()
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
andrruzza spune:

connie, sanatate multa!
Noi seara ajungem acasa obositi rau de tot, mai ales eu :) Alearga piticu` cu o viteza de ma termina, iar la rezistenta e fruntas, 3-4 ore suntem intr-o alergare permanenta. Nu sta si el sa se joace cu ceilalti copii, cu jucarii, nimic, alearga si culege bete, e asa incantat de ele... Si tot un zambet la mamici si tatici, dar parca pe cei mici de seama lui nici nu-i vede. Ne-am intalnit cu Eva si atata s-a pregatit sa-i dea o floricica ca pana la urma a fost esec total
Data viitoare...
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
teodora racz spune:
Connie imi pare rau ca aveti rubeola;speram sa treaca repede;
Andruzza si noi suntem mari "colectionari";adunam pietre,dar mai ales crengute mici pe care apoi le agita bucuroasa;cine stie poate vor fi niste ecologisti convinsi!
Rox voi erati la 12 noapte afara?Asta da distractie!Cred ca le-a placut la fete!
Azi noapte a fost randul meu sa nu dorm;Pe Antonia adurut-o burta si a plans si s-a zvarcolit
Dimineata la ora 5 a trebuit sa o schimb de scutec iar apoi pana la 6 am leganat-o,i-am dat ceai dar nici o sansa;seara a mancata branza cu iaurt si cred ca de la ea i s-a tras;
s-a linistit numai cand mi-a facut un "pachet";si iar schimbat si iar plans ca acum ii era somn;a dormit doar pana la ora 8;
Nu se poate sa nu avem cate o "aventura",nu?
Mamacita nu ne povestesti cum a fost in calatorie?Cred ca esti obosita;cum s-a comportat samuraiul?
mamacita spune:
Acum abia intru,pentru putin,ca sunt extreeeem de obosita...Teodora,multumim de intrebare,Alex s-a comportat excelent in calatorie,tinand cont ca nici acasa nu are program strict de papa si somn,oricat m-as stradui,dar in linii mari am respectat programul,chiar fara fitze,dar s-a intors si el extenuat de atatea lucruri noi
In Buc a fost cald,foarte cald,noroc ca citisem prognoza,asa ca ma inarmasem cu jdemii de pantaloni scurti si tricouri,in asa fel incat a constituit deliciul celor de la Orhideea si Mall-ul vechi,precum si la restaurantul unde am reusit sa mergem cu niste prieteni:au lesinat toti dupa bulanasele expuse indecent
,la un moment dat ne atacau din toate partile sa apuce sa ciupeasca asa"bunatate"
Din pacate,dyupa cum v-a spus rrox,n-am putut sa ne"brodim"
,dar nu ne lsaam pagubase,ca nu ne sta in fire
;in schimb,am reusit sa-i luam si noi niste sandalute de la celebra de-acum Hokide si suntem incantati,si niste"tenesi"misto de tot.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
pisicuta,eu am luat ochelari de care iti povestea cenia,si prima categorie,0-1 an[asa ca Alex purta ochelari la 1 luna
,fara probleme],si a doua categorie,pentru copilasi.sunt foarte buni,calitate excelenta,protectie la fel si materiale antizgariat si indoit
.Din pacate,acum nu l-am mai convins sa-i poarte decat intr-o zi cand era vant,ii dadusem caciulita subtire legata sub barbie,si i-am fixat cu caciulita.Altfel,cu sepcute si bandane,imediat devin jucarie in manuta grasuta
coco. efoarte corect ce ai gandit tu,dar nu mi s-a parut prea practic,desi peste tot se recomanda sa-i dam cu creme de protectie;chiar voiam sa lansez si eu aceeasi intrebare,caci si Alexut,ca toti copiii de prin parcuri,are manutele negre![]()
adriana,n-am apucat sa vad pozele,urmeaza,la fel anca.
crenguta,n-avem tv la Buc.,dat fiind ca e apt. de vacanta,iar azi eram in oras la acea ora;imi pare rau ca am ratat debutul in cariera al micutei vedete,dar decernarea Oscarului promit sa n-o pierd.![]()
Cu intalnitul...ai vazut cum s-a produs,adevarul este ca nu stim ce sa facem mai intai,uneori parca-s mormoloaca,iar programul lui Alex trebuie adus zdravan din condei ca sa nu se manifeste revolutionar![]()
rrox,la mai multi dinti
si sarutari de maini d-rei de la Alexut;si eu vreau sa-i fac Varilrixul;am inceput intai cu priorixul,ca sa nu prind vreo coada de epidemie,urmeaza pe la sf.lui iunie[asa ne-a programat]rapelul DTp etc,ce fac normal la 1 an[sper sa nu fie prea tarziu
],apoi sa vad cand s-o oblig pe dr.de fam.[ca face nazuri
]sa-i faca Varilrixul.
Chiar v-ati distrat,vampiroaicelor,cu cautatul colegilor lilieci![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
ligia13 spune:
Buna seara fetelor!
connie, uf, rubeola deci.Sanatate multa!
rrox, ne bucuram ca ne mai scri din cand in cand, cand apuci! Noaptea la muzeu! wow... excelent suna!
mamacita, asteptam reteta de linte daca v-ati intors si daca vrei sa ne-o dai
.
teodora, in noaptea asta sper sa va odihniti.
andruzza, deci toata ziua sunteti afara. Azi a fost si la noi vara. Radu a fost si el 2 ore in parc si a mai stat si in gradina blocului cu bunica.
Acum am si o lista de intrebari, daca sunteti amabile sa le discutam
1. cand scoateti copiii in parc, in pantalon scurt, maneca scurta, ii dati cu crema de soare? Adica in carucior, pe drum, etc stau totusi in soare destul
2. din cauza aviarei
, medicul nostru fiind din Sacele si acolo e carantina nu pot face vaccinul lui Radu. Sunt 7 luni de la anteriorul. Oare cat e de grav daca nu-l putem face nici luna asta?
Cat poate fi amanat vaccinul?
3. De ceva timp, o saptamana , Radu transpira excesiv. Noaptea ii pun o carpa pe spate pe la mij noptii, iar ziua cand se agita un pic iarasi transpira. Adevarat ca nu mi-e clar cum sa-l imbrac, ca la noi e cald , dar a si batut vantul mereu.El transpira pe spate in general.
Este transpiratia un semn al unei boli/probleme??
4. V-am spus ca as vrea sa-i fac un checking dupa ce implineste un an. Med nostru de familie zice ca-l chinui degeaba
.
Intrebare: Ce analiza ar trebui sa-i fac ca sa stau eu linistita ca e ok? Am uitat
ce analiza era nevoie pt depistarea rahitismului.Si hemograma. Si altceva ar mai trebui? Calciu?
Din pacate inca nu am gasit un pediatru bun in Brasov. Poate cand se intoarce sotul o sa inceracm si noi sa venim la Bucuresti la un control, ca sa stau si eu linistita!
Va multumesc!
Ma duc sa dorm, ca's obosita, nebunia asta cu gripa aviara ma nelinisteste, e nebunie la noi aici, nu poti circula, e politie la fiec pas, parca a inebunit lumea
.
Sunt asha obosita, dezorientata. Trec printr-o faza nashpa , desi ca incarcare am avut perioade si mai nashpa.
Azi a cazut Radu din pat , de linga mine
.
Pur si simplu nu mai fac fatza, sunt mereu stresata. Am o stare , ca in povestea aia cu drobul de sare, desi e ok, vesel, simpatic, maninca ca un purcel, tot timpul am un nod in stomac: Vai sa nu pateasca ceva!
Nu stiu ce pot face sa ma relaxez!
Ati trecut prin faze din astea?
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
andrruzza spune:

mamacita, bine ati revenit din calatorie. Sa poarte Alex cu placere noile achizitii. Am cumparat si noi duminica sandale de la Hokide, portocaliu cu bej. Cand ai timp, poate imi spui si mie cum prepari lintea![]()
ligia, deocamdata am schimbat programul, iesim la ora 17. Dimineata inca n-am reusit sa iesim ca se trezeste la 9-10, desi seara la 9:30 deja doarme, e foarte obosit
Eu inca nu i-am dat cu crema de protectie solara, nu prea stam la soare si inca nu-i soarele asa puternic seara, urmeaza si crema de protecie solara. Deocamdata ne dotam cu geluri antibacterii
Nici analize nu i-am facut inca, dar urmeaza, vreau un set complet de analize. Pentru hemograma poate sa-l intepe doar in deget. Transpiratia multi dr. o asociaza cu lipsa de calciu, dar acum transpira si ei de la caldura. Rares nu transpira inca, dar e tot timpul imbracat lejer. Acum avem in casa 25 de grade, ziua sta in maieutz si pantaloni scurti, noaptea un body f subtire, la fel pantalonasi. Afara in tricou si bermude. Vaccinul nu-i o problema daca-l amani o luna, doar ca o sa ii dai toata schema "peste cap". Cat despre oboseala, io de un an nu prea m-am mai odihnit
, iar acum sunt franta, la ora 23 ma culc!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"