Prichindei martie - aprilie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 13
coco spune:
Salutari tuturor!
Recunosc ca nu v-am mai auzit tare de multisor, dar -in primul rand tuturor bolnaviorilor le dorim multa sanatate!
Vlad doarme si am apucat sa recuperez: Zuzu-bestial barbateii tai dansand, Daria -Doamne prin ce-ati mai trecut, Ligia, mai, si Nino cu cucuiul...
Imi lipsiti fetelor chiar de n-as fi crezut!
Am un program groaznic, ajung seara la 8 de multe ori, si simt ca vreau sa renunt. Mie imi trebuie niste somn, si niste..Vladutz mai muuuult! Cred ca luni demisionez. Admir femeile puternice,se pare ca eu nu sunt..
Vlad e sanatos, desi de 4 zile nu vrea sa manance, cred ca ii iese vre-un dinte ceva, ca suntem ramasi in urma la capitolul asta. Este bronzat ca un tractorist pe manutze si pe fatza. Voi folositi ceva creme cu protectie UV pt ei? Mi-a trecut si asta prin cap...![]()
Va pupam dulce pe toti,
Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png
cenia spune:
merci fetelor de sfaturi!!!
astazi i-am dat si eu lapte HN25 de la Milumil si vad ca a acceptat. credeam ca o sa refuze. i-am dat Smecta si Kreon.vad ca scaunul a iesit bine. dar asta noapte asa a mai plins s-a foit s-a chinuit auzeam cum tot tragea pirturi, a facut scaunul moale de care va ziceam si a luat somn. am sa ii dau doar laptic din asta si am cumparat faina de orez sa vad ce mai pot incropi.
in alta oridine de idei am vazut ochelari de soare pt bebe pe un site bebelusul tau cu w w w in fata. astazi a vrut numai afara si am stat dupa dorinta 'mnealui,l-am dezbracat in tricou si e bronzat pe miini si foarte putin pe incheieturi. e comic. are o placere sa imite ce fac ceilalti: bate cu ciocanul, cara galeata, duce sacul de gunoi.azi a prins galeata cu apa si a inceput sa se balaceasca si a facut un scandal monstru ca i-am luat-o, desi se udase peste tot. a mincat pamint,ii spun NU si el mai abitir sa infinge in ce nu are in voie, in pamint de data asta.
niste poze
teodora racz spune:
Cenia cred ca te-ai saturat de atata observare a scutecelor;bine ca isi revine incet-incet!In ceea ce priveste activitatile casnice si Antonia face la fel;daca vede o matura,un mop de spalat sau o galeata cu apa nu o mai poti tine departe de ele;noi ne distram zicand ca precis va fi spalatoreasa sau menajera;de multe ori cand este maraita trebuie sa scot aspiratorul vreau-nu vreau si incepem sa aspiram;sa vezi atunci cum ii reapare buna dispozitie;
Coco eu am cumparat de la Nivea crema solara cu factor 15;este cel mai mic factor pt.copii si l-am ales avand in vedere ca ea este creola si deja bronzata;te mai asteptam!
connie1974 spune:
Scriu foarte rapid ce-am mai facut ca i-am dat papica si acu vrea la somn. Azi numai in 39 cu am tinut-o, aseara iar la spital la dr., i-a facut un antibiotic puternic ca gatul e sangeriu de rosu ce e (neuronul slabit nu mai retine numele la ora asta), dar n-am dormit azi noapte mai deloc, azi la fel, numai cu antitermice, carpe pe el, fenobarbital. Iar azi a facut si un caca moale, asa ca am trecut pe mancare de regim, ca nu vrem sa prindem o diaree, ca si asa e lesinat.
Multumesc mult fetelor pentru sustinere, nu va suparati ca nu va nominalizez, am citit telegrafic si nu am timp sa raspund.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos
crangutalil spune:
Mai fetelor, vad ca nu sunt singura care are pb cu bb, si Thea nu mananca de vreo 6 zile, primele 4 zile a fost vioaie , totul ok doar ca nu manca ,am presupus ca ii iese caninul sau vreo maseluta,ca dinti avem 4 sus si 4 jos,dar de vineri seara face febra, ieri a ars toata ziua si a zacut bleaga,i-am dat si eu nurofen alternand cu panadol, azi i-am pus si sosetele cu otet, vad ca parca e mai bine, acum doarme, dar ma nelinisteste.Cred ca sunt si dinti, ca nu ma lasa sa ma uit,dar si o raceala, abia astept maine dupa amiaza sa merg cu ea la dr. s-o vada.Ca naiba a luat-o si ea in week-end.In rest, se pare ca n-a vazut-o nimeni pe Thea vineri la Trasniti in Nato, o mai puteti vedea luni, maine, in reluare, seara la ora 19.00.
Zuzu, sa-ti traiasca Missy , sa fie sanatoasa si bubu la fel ,toate cele bune.
Mamacita, distractie placuta la Bucuresti, sper sa va simtiti bine.As fi vrut poate sa ne intalnim si noi, dar cred ca nu stii ce sa faci mai intai si cum Thea e si bolnavioara...
Pupici la toate mamicile si la toti nazdravanii, mai mici sau mai mari.
Cranguta, Thea si Codrut
teodora racz spune:
Slaba activitate pe aici;cred ca toata lumea este afara;
Crangutalil se pare ca febra asta se incapataneaza sa stea la bb.de martie-aprilie;cred ca esti ingrijorata mai ales ca nu a vazut-o dr;sa vii cu vesti bune;pana atunci sanatate si
pt.Thea;
ninocikap spune:
cu scuze pt intarziere... s-a cam dus ziua...am fost plecati 
La multi ani!!! pentru toti cei care poarta numele de Constantin, Constanta, Elena.... sa aveti o viata frumoasa asa cum a fost si ziua de azi. 

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
caramella spune:
Uram si noi LA MULTI ANI Constantinilor si Elenelor!
Alicia e putin racita,ieri ii curgea nasucul putin si nu prea mananca.Azi vad ca s-a comportat bine.Noi am fost azi la iarba verde de dimineata pana seara,intr-o zona faina cu dealuri la 50 km de oras.Ne-am simtit foarte bine,am fost cu o familie care au 2 caini,Alicia binenteles ca era fascinata de ei.Cu cel mic s-a jucat,cel mare fugea de ea ca voia fata mea sa-l calareasca.Eu si sotul suntem rupti de oboseala,am colindat dealurile,noua ne place mult in natura,am avut si binoclu cu noi si am vazut pasari ,iepuri si cam atat.Alicia a stat la masina cu buni si a facut nani.A stat mai mult la umbra ,dar tot a prins-o soarele si e cam rosie pe fata.Mi-e ciuda ca am uitat crema acasa ,i-am luat cu fs30.
CRENGUTALIL am vazut-o pe Thea la Trazniti in nato,tare scumpa,mi-a placut cum se mai rusina ea si isi ascundea capul,asa face si Alicia mea la straini.La ce fete au aia e bine ca nu s-a speriat ,parea binedispusa,actrita in toata regula ce mai.Sa-ti traiasca mica vedeta!Cine stie pe viitor,poate e debutul carierei ei.
Multa sanatate,sa-i treaca febra!
ZUZU Felicitari,sa-ti traiasca fetita,sa ai parte de o nastere usoara!Ce frumos sa ai pereche!
DANUTA ce bine ca s-a acomodat Mihaita la cresa.
DARIA multumim pentru complimente,pupici lui Brien.
CENIA bine ca ati reusit sa tineti in frau diareea,sa va faceti bine!
CONNIE of saracutul,sa-i treaca cat mai repede!
ANCA MICAELA e tare dulce Ema,iar tu arati bestial!
ADRIANA l-am admirat pe Cezarica,ce fericit e el in leagan,la tricicleta ajunge la pedale sau mi se pare mie?Imi place poza in care vrea sa-si dea palariuta jos si cea in care doarme.
COCO cred ca ti-e tare greu,te-ai gandit bine ,chiar vrei sa demisionezi?Tu stii cum ti-e cel mai bine,eu una ma gandesc cu groaza la ziua cand va trebui sa reancep serviciul,m-am obisnuit cu puiul non stop.Te asteptam sa ne mai povestesti.
PISICUTA si eu sunt interesata de ochelari de soare,desi nu stiu daca o sa o conving sa-i poarte.
Noapte Buna tuturor!
Carmen si Alicia.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos
pisicuta si matei spune:
chiar ca temperatura a dat de cap prichindeilor.
.le uram multa sanatate.
pentru sarbatoritii de azi(de fapt de ieri de acum
)
Matei se simte mai bine cu raceala lui.azi am incercat si biscuiti din faina de orez pe care i-am achizitionat si pana acum nu s-a intamplat nimic rau in afara de fatul ca pe unu a vrut sa il inghita fara sa mestece si a iesit nitel mai urat
.ar fi perfect daca i-ar tolera!
in rest ieri si azi au fost zilele cazaturilor.ieri a cazut in tarc la el-a uitat sa se tina de margine si a cazut,lovindu-se de tablia de jos.s-a ales cu un ditamai cucuiu si vanat pe deasupra.azi i-a mai trecut.apoi a trantit caruciorul peste el si are o mica vanataie pe obrajor.si ca sa fie complet in seara asta s-a mai lovit o data de marginea patului nostru si avea tot obrazul drept rosu,am crezut ca se va invineti,dar pana acum e totul k.

.parca nu ar avea parinti sa il supravegheze
.
in rest am vazut ochelarii de pe site si cred ca am sa fac comanda,mi-au placut.cenia multumesc pentru pont.
coco multa forta 
caramella trebuie sa recunosc ca si eu ma intreb daca il voi convinge sa ii poarte.dar sunt optimista ![]()
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
connie1974 spune:
Cranguta, sa stii ca eu am vazut-o dar nu am apucat sa spun ca ai citit si tu cu febra lui Calin. Eram la impachetairi si cand il pazeam am aruncat ochii la TV si am vazut-o pe mica bombonica. Tare dulce actrita si cuminte, cel putin in scena pe care am vazut-o pe birou la sergentul sau ce-o fi fost el ca nu stiu personajele.
Acu sa va mai spun despre scumpul. E mai bine. Nu a mai facut febra, face antibiotic, nu prea mananca si bea cam putin, este inca pe regim pentru burtica dar este spre bine. Azi incep si eu scoala de soferi si astept sa ma sune sa merg, cred ca voi invata cate una alta despre masina azi, nu chiar direct pe strada.
Va pup si poate mai reusesc sa intru sa va mai povestesc cum a fost.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos