Prichindei martie - aprilie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

mamacita, normal ca am gustat gluma si am raspuns tot cu o gluma. Emoticonul pe care l-am pus era pe bune.
Glumeste linistita in continuare , ca eu nu ma opresc!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Multa sanatate prichindeilor bolnaviori!
Zuzu, felicitari pentru Missy!
Multumim pentru pupicii pe nasu' Emei. I-au prins bine! I-a trecut buba, dar dupa ce am apucat sa o ducem la pozat pentru pasaport
Pup si ma apuc sa mai citesc, apoi ma povestesc.

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Mamacita si eu sunt de acord cu ceea ce ai spus;se pare ca nu mai avem voie sa mancam ceea ce ne place si consideram ca este sanatos ci numai ceea ce ni se dicteaza;o adevarata isterie in masa;m-a sunat astazi o prietena si m-a intrebat:ce sa-i dau eu copilului daca nu mai este buna carnea de pui?Recunosc ca sentimentul de panica se transmite usor de la om la om dar sa nu fim totusi tantalai;
Connie sanatate multa lui Calin si sper sa invingeti febra rebela;
Danuta acum cred ca stai si tu mai linistita stiind ca totul este ok la cresa;

Mergi la inceput

Am pus pozici in "Poze 2" - aprilie si mai - si de la nasit si de la alte activitati artistico-culturale...

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

iar vin cu ingrijorarile mele... ma bucuram ca s-a restabilit am reluat laptele progresiv dar uite ca nu merge treaba,asta noapte a facut unul moale si azi dimineata tare, chiar era foarte bun! azi e simbata ioc, doctori. doar la spital,asa patesc intotdeauna in week-end se imbolnaveste. azi avea doar putin scaun in pampers si mi se parea ca are singe.... sunt moarta de ingrijorare. ii dau smecta din nou si altceva nu stiu ce sa mai fac.
sper sa fiti bine, am citit cit am putut in urma, oricum... sunt la curent.
o sa mai revin

niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

salutare prichindei

am pus si noi poze noi sa vedeti ce mari ne-am facut...
am reusit sa-l masor si eu in sfarsit are 84 cm si 11,500 kg,
stam toata ziua afara, dormim bine papam bine, mai nou a inceput sa pape si singurel , numai cand vrea, face la olitza , tot cand vrea, de obicei il pun cand ne trezim daca apuc , si dupa masa de pranz
in rest suntem bine, sanatosi

va pupam si va dormi si vous multaaaaaa sanatate la mamici , copilasi

pupam si gravidutzele si le dorim nastere usoara bb sanatosi

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Cenia laptele se introduce ultimul dupa diaree.trebuie tinut regimul cel putin o saptamana si abia apoi treptat ii poti da alimente contraindicate la diaree.de asta a revenit scaunul moale.continua cu smecta,hidrasec,ceai menta si ce regim ii mai dai si cred ca o sa fie bine.nu stiu ce sa iti zic de sange-mucoasa intestinala este afectata la diaree si acum cu laptele s-a lezat din nou si probabil ca de asta au aparut picaturile de sange.
multa sanatate!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

adriana, mai ce pupacios e Cezar Cat poarta la incaltari, ca mi se par asa mari pantofii lui... Noi la aceiasi inaltime avem cu un kilogram mai putin... il pun la ingrasat, dar nu se pune deloc pe el

cenia, multa sanatate, noi am terminat cu scaunul moale a doua zi dupa ce am trecut la regim. Acum abia mai face o data pe zi. Trei zile l-am tinut pe HN25, apoi i-am reintrodus Milumil 3. Va

AncaMicaela, foarte bine arata nasica si Ema o papusica!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

sa va intreb acum,ca mi-am amintit,pana nu uit din nou
nu stiti de unde ii pot cumpara lui Matei ochelari de soare?
ca prin supermarket-uri nu am gasit.poate la miniblue?

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Cenia, noi am tinut regim cu Humana HN aproape 3 sapt. dupa un episod de diaree, chiar daca parea "reparat" kk. Anterior acestui episod am reintrat in regim de papa normal dupa cateva zile, dr a revenit diaree si atunci am decis ca trebuie sa lungim regimul drastic. Sanatate multa!
Andruzza, !
Adrianafedorca, ce mari sunteti!... Si frumosi foc. Si Ema alearga toate pisicile din cartier.

Poze Ema
Poze Ema2

Mergi la inceput