Prichindei martie - aprilie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Crangutatil, si eu am vazut-o pe micuta artista, din pacate doar cateva secvente, n-am vazut tot episodul. M-am uitat special pentru ea, ca altfel, serialul nu-mi place deloc.

Connie, sanatate multa !

Rrox, suna bine Noaptea Muzeelor. Si bravo Mariucai (sau mai bine spus bravo parintilor) ca e interesata de muzee la asa o varsta frageda.

Ligia, cred ca e tare stresant sa locuiesti acum in Brasov. Nu poti face vaccinul la alt dr ? Nu cred ca nu exista macar cativa pediatrii acceptabili in zona. La intrebarea nr.1 iti spun ca eu il dau pe Mihai cu crema pe fata si pe manute. Folosesc deocamdata Photoderm max cu factor de protectie 100 (asta o folosesc si pentru fata mea). Dar as vrea sa iau una pentru copii. Ma gandesc sa aleg de la Avene sau Mustela, desi sunt foooarte scumpe.

Pisicuta, pe cucuie si vanatai, sa treaca repede.

Mihai e bine la cresa, are acum primul episod de mucisori. Mai, da sunt niste muci de muci. Acum inteleg si eu agitatia voastra cu aspiratorul nazal. Ne-am chinuit duminica juma' de ora sa-i scoatem, si asta dupa ce i-am bagat dusul in nasuc, sa-i umezim bine de tot. Am lucrat la 4 maini ca sa razbim in lupta.
Acum e mai bine, dar inca mai are. La exterior nu se vede nimic, s-au ascuns mai adanc. Ma bucur ca nu respira pe gura, cel putin cand doarme.
La cresa a inceput sa-i placa, mai plange inca dimineata cand il lasam. Dar la recuperare e vesel si nu prea vrea sa plece. Ieri din metru-n metru se oprea sa se intoarca si sa faca cu manuta la copilasi. Pare ca a inteles ca de-acum e independent, asa ca aseara abia reuseam sa mai tin pasul cu el. Tragea de tot, se catara pe tot. Pana i-am dat papa si suc, pana am spalat robotul si l-am imbracat de plimbare, eram toata transpirata. Cand a venit sotul acasa, a crezut ca ne-am razboit cu toate jucariile, cutiile si oalele. Am fost sa-i cumpar niste panataloni mai subtirei, nici n-am putut sa ma uit bine la ei, ca Mihai scotea toti papuceii din raft sa-i arunce, dupa care a trecut la sosetele, apoi sa bata in usa de la intrare, dupa care a trecut la lins oglinda. Ma mir ca nu ne-au data afara din magazin, ca era clar ca nu aveam comportamentul standard. La un magazin de jucarii s-a apucat sa se joaca de-a prinselea cu vanzatoarea; erau tare haiosi cum alergau printre rafturi; iar daca vanzatoarea se oprea din cursa, Mihai era imediat langa ea, se uita smechereste sa o provoace iarasi la o cursa. Cu forta l-am luat de-acolo. Acum zic si eu ca s-a facut un nazdravan

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Buna fetelor!

Intru rapid sa va anunt ca pe 17.05.2006 s-a nascut fetita mea cea mica Daria, tot la Focsani ca si Alexia. Greutatea la nastere 3.800 kg, inaltimea 53 cm, scor Apgar 9. Ne simtim cu toatele bine si va pe cele care s-au mai interesat de noi.

De asemenea multa sanatate bebelusilor bolnaviori!

Va

Oana , Alexia si Daria

Poze frumoase cu noi
Varsta Alexiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Salutari tuturor!

Intru repede sa va spun ca noi suntem bine deocamdata si sa urez muuuuulta sanatate copilasilor bolnaviori!!!

Felicitari Catxo, sa-ti traiasca fetitele, sa fie sanatoase si norocoase si sa va bucurati de ele!!!! Poate ne pui si niste poze mai incolo sa te vedem cu ambele comori!!!!!!

Ligia, eu o dau pe Andrada pe minute, pe picioruse, pe fata, pe git, cu crema de protectie solara (factor 50 plus) cind iesim la plimbare, pentru ca aici in Bucuresti este foarte cald (peste 30 de grade) si soarele e foarte puternic. Cel putin asa mi s epare mie. Noi iesim de doua ori pe zi: intre 1030.-11.30 si dupa-masa dupa ora 17.00.

Chiar si asa e extrem de cald si Andrada transpira mult, mai ales pe cap am observat, poate pentru ca ii pun palariuta?! Si eu transpir, deci nu cred ca e ceva anormal. Poate fi lipsa de calciu, dar eu i-am dat o data la 2-3 luni cite 5 fiole de calciu si desigur Vigantolul pentru asimilare...

In plus, ii iau ceaiul cu noi si ii dau mereu pe drum ca sa nu se deshidrateze.

Incep sa ma ingrijorez ca ea inca nu merge singurica si am decis sa mergem, pentru linistea noastra sufleteasca, la un control ortopedic saptamina asta. Speram sa nu fie nimic in neregula, dar mie mi se pare ca merge putin "ciudat", cind o tinem de minute, nu calca decit pe virfuri si nu are deloc stabilitate, isi arunca piciorusele inainte si se impleticeste...Vom vedea ce va fi!

Rezultatul la examenul coproparazitar a iesit negativ, dar dr. a scris ceva de genul "foarte frecvent amidon nedigerat" si nu stiu ce inseamna asta, daca trebuie sa ma ingrijorez sau nu?? O sa merg si la dr. pediatra zilele astea.

Va doresc tuturor o saptamina buna si numai bine!
Am puse niste poze noi cu Andrada la aniversarea in familie.

Va pup.

Simona si Andrada (28.04.2005)

http://community.webshots.com/user/Simonela28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Am uitat sa va intreb fetelor: de unde ati cumparat incaltaminte Hokide pentru copii, ca tot ati spus ca e foaret buna si sunteti multumite? La ce magazin gasesc in Bucuresti?

Eu caut ceva bun dar nu extrem de scump (apropo, cam cit costa?) pentru Andrada si n-am gasit nimic ca lumea. Ori n-au talonete, ori n-au talpa flexibila, ori nu-i sustin glezna...

Multumesc anticipat. Pupici.

Simona si Andrada (28.04.2005)

http://community.webshots.com/user/Simonela28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

CatXo, felicitari! Sa-ti traiasca printesele, sa te bucuri de ele! Abia astept sa pui poze cu bebe Daria!

simonela, eu am cumparat sandalutze Hokide din Sir( Militari) si costa 590.000 lei. Au mai multe modele, mai multe culori!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

CatXO FELICITAAAAAAAAAAAARI! Sa-ti traiasca mica printesa, sa fie sanatoasa, sa creasca mare, frumoasa si sa aiba muuuuult noroc in viata! Si Alexiei ii trimitem mii de , sa se bucure de surioara ei.Te cu drag!

Ligia si eu ma gandeam la acelasi lucru ca si tine...nu stiu cu ce crema sa o dau pentru ca deja manutele ii sunt negre de la soare, dar acum, ca e mai cald, o duc si in tricou si pantaloni scurti, si nu stiu cu ce tip de crema si ce factor trebuie sa aiba, ca sa ii asigure o protectie maxima.Analize i-am facut cu gramada, acum o luna cand am avut episodul acela nasol, asa ca, o perioada, sigur nu o mai chinui cu nimic, eventual o hemograma...Si Alexandra transpira, mai ales la caput, cand doarme sau cand mananca, in rest e OK...dr. mi-a zis ca sa stau linistita, ca nu duce lipsa de calciu conform ultimelor analize.

Mamacita sa poarte Alexutul cu sanatate noile achizitii!

Simonela am vazut pozele voastre.Andrada este o printesa foarte frumoasa in rochita ei cea alba.Iar tortul...

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

CatXO recuperare rapida si o bebelusa sanatoasa si mancacioasa.

fetelor cat de cald este azi... dimineatza la 10.30 deja nu mai puteai respira afara..asa ca ne-am intors acasica.. mai iesim mai pe seara...

si noi avem manutele negre... inca nu l-am dat cu nici o crema... cred ca ar trebui totusi...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Va pup pe toate, dragi mamici, mi-a fost dor de voi.
Eu am disparut ca magarul in ceata pe motiv de laptop stricat. Mi l-au tinut aproape 2 sapt. in service, pina la urma s-a rezolvat.

In primul rind, felicitari CatXO, ne-ai dat o veste minunata, sa fiti sanatoase. Micuta Daria sa creasca mare, frumoasa si norocoasa, iar tie multa putere iti doresc.

Marutza, iubirea noastra

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Sa va povestesc ce am mai facut de cind nu am mai scris si implicit sa-i raspund Ligiei la o parte din intrebari. Initial cind i-am zis pediatrei ca vreau sa-i fac Marei un set de analize reactia a fost "chinui copilul degeaba, fata arata bine". S-a lasat convinsa, am asteptat o luna dupa vaccinul de 1 an, cind am fost sa-mi dea trimitere avea putin nasul infundat si i s-a parut ei ca ar avea putin "rosu in git". Am facut :hemograma, calcemie, exudat nazal si faringian, sumar urina, urocultura, examen coproparazitologic. Dupa buna zicala "afara-i vopsit gardul, inauntru leopardul" fata mea avea infectie urinara cu E. coli si stafilococ patogen in secretia nazala.. Ieri am terminat de luat antibioticul care a iesit la antibiograma ca i-ar rezolvat ambele probleme. Din pacate nu a reusit sa-i ia singe din vena, a plins rau de tot, pina la urma i-a luat din degetel si proba pentru hemograma s-a coagulat, asa ca nu stiu cum sta cu Fe.
Concluzia la povestea lunga de mai sus e ca n-ar fi rau sa-i faceti niste analize, ca uite ce surprize am avut noi.
Si Mara transpira foarte tare, in special la cap si git, dar pun asta pe seama caldurii (calcemia a iesit bine, spre limita superioara) si a faptului ca are, cred, o usoara viroza, pentru ca-i curge nasul foarte tare si ne cam chinuim cu asta .
Imi pare rau ca esti stresata si obosita, cam asa sint si eu acum, trecem noi peste toate.

Marutza, iubirea noastra

Mergi la inceput

Danuta, am citit cu bucurie ca Mihai s-a adaptat asa de bine la cresa, il pup pe micul curajos . Suna foarte bine ce ai povestit tu, se va simti bine cu copiii, ii doresc maxima rezistenta in fata bolilor.
Si noi am inscris-o pe Mara la cresa, va incepe la 1 septembrie. Gradinita nu m-a impresionat in mod deosebit, cred ca ma asteptam la altceva, la cei 300 euro pe care-i cer lunar, dar e mai aproape de casa. Marutza a fost primita bine de copii cind am fost sa semnam contractul, au inconjurat-o, i-au oferit jucarii, au fost tare draguti. Si ea s-a jucat, a vrut sa deseneze, a facut "curat" in biroul directoarei, in concluzie s-a comportat mai bine decit ma asteptam, avind in vedere ca abia iesisem de la recoltat singe. Sper ca la toamna sa fie la fel de usor ca la voi.

Marutza, iubirea noastra

Mergi la inceput