Bebelusi de martie - aprilie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
ANDREEA GEORGIANA spune:
Delia,ne vedem,cum sa nu,dar pana cand stai?
Mari,noi o botezam la Domnita Balasa,unde ne-am si casatorit iar petrecerea o facem la Corbeanca.Astfel,sper sa gasesc o tinuta adecvata unei petreceri in aer liber.Si sper sa mai slabesc pana atunci!Voi la ce biserica faceti slujba?
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Catrinel_17 spune:
Deliutz, draga mea draga, vin in Romania, ca trebe sa-mi fac pasaport, dar asta va fi in octombrie. Si sper sa pot s-o iau si pe Oana, mai ales ca este linie directa de avion Frankfurt - Timisoara (cu Carpatair).
Noi nu luam asa multe cind iesim cu carutzul, ca iesim numai pe linga casa. Dar am fost si la cumparaturi, si a fost OK. Numai odata a inceput sa trimbitzeze, si chiar asa, fara motiv, de a trebuit tati sa iasa cu ea afara... Dar ajung si eu la fel, mai ales ca o sa facem si drumuri mai lungi, si Oana e mai mica, deocamdata doarme tun cind o scot cu carutzul.
Cica abdomene sunt permise din sapt 6. (zic astia pe aici, si parca si mariana zicea la fel)
Andreea, multumesc!!
ma bucur ca te-ai uitat la pozele noastre! Mai, dar ce socializati voi!!!! Excelent! Si daca i se face foame puiutzei cit sunteti in vizita, ce faci? Cite mese are Thea pe zi? Sunt curioasa, am mai intrebat si pe Kim, ca Oana are acuma 6 mese si tinde serios spre 5, distanta dintre mese e din ce in ce mai mare, si eu sunt (paranoica??) ingrijorata ca nu am lapte destul si nu se satura. Nu credeam ca o sa ajung si eu la cosmarul fiecarei mame - ca puiul ei nu papa destul....
aseara dupa baie a papat la 8.30 seara si a mai cerut la 4 dimineata!! Io stiu ce sa zic??
Cu cerceii, nu stiu, mi-e mila si acuma...!!
Ati fost la cinema??? Mai, sa fie, sunteti fantastici!
Asa, cu dimensiunile - eu am 1,68 si husband are 1,80. Onitza s-a lungit mult, avea la 6 sapt 59 de tzentimetri, de la 47 cu cit s-a nascut!! Vorba lui Ciuf, o fac fotomodel - e lunga si slaba.
Doublemom, si pina la urma cum de ti-ai dat seama de problema? Io m-as fi bucurat, uite dom'le ce lapte mult fac!! Pupam gogosicile si pe mamica lor!!
Kim, am si votat - pe bune ca sunteti cele mai frumoase!!!
Catrinel & Oana
adibal spune:
Kim, e pe pagina 18!! Deci votati-o pe Alicia pe pag.18!!!E Alicia Maria L.
Adibal si cele 3 comori: Elena
(17.01.1996), Maria si Stefania(17.03.2006)

Delia21 spune:
Andreea,stam 2 zile in Bucuresti,7 si 8 iunie,apoi luam trenu catre Deva.
Catrinel,dar nu poti aplica pt pasaport la ambasada Romaniei din Germania?
ciuf spune:
Adibal, bine ca zisasi de pag. 18. Ca eu ma uitai pe pagina 16 si vazui o Alyssa Joy si intrai in nebuloasa. Bine ca nu o votai. Ma si gandeam ce nume schimbat sio cel de familie si cel mic.
Merci de rectificare.
Pus stampila Votat.
pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
kim spune:
Mersi fetelor pt voturi.
Catrinel, bucura-te ca doarme asa bine, inseamna ca e satula, nu-ti fa probleme. Face in pampers suficient? si dupa asta iti dai seama. Eu zic ca are ritmul ei, care s-ar putea sa se schimbe pe parcurs, sa se accelereze in puseuri de crestere. Mersi pt aprecieri.
Mersi cosmina, adibal (intr-adevar au schimbat si e pe pagina 18 acum, Alicia Maria L.), ciuf (m-ai dat gata de ras, ca de obicei).
Va pup si ma intorc la somnic cu Alicia (vreme de ploaie).
KIM & printesa ALICIA 
photos
ciuf spune:
Tot eu is.
Babutei mele ii cade parul E tare caraghioasa. Partea de sus e goala, ioc par, mai mare un pic pe laterale, iar la spate facem codite.
De ce ii zic babuta? Nu tu par, nu tu gene, ioc sprancene, riduri si incruntaturi la greu, ca sa nu mai zic de lipsa de dinti.
Azi noapte m-a trezit din doua in doua ore, aseara i-am dat formula ca se enerva la ambii sani. A supt ea acolo pana cand au apucat-o nervii. Asa ca dupa ce a adormit am bagat in functiune pompa. Bineinteles ca din dreapta cu chiu cu vai curgea lapticul. Am dat nivelul la max. de aspiratie si atunci a inceput sa curga bine.
Bag de seama ca de-aia se enerva ea asa cu foc.
Si noi facem masaj cu ulei de corp dupa baita. NU am observat nici o schimbare cum ca ar dormi mai bine dupa imbaiere.
Pup ca nu mai pot sta
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
tcelen spune:
fetelor azi mi-a mers foarte naspa netul asta,am sa ma cert cu administratorul retelei ca m-am saturat!
mie mi-a fost rau,cred ca am facut o indigestie si asta mica a fost si ea maraita si nu prea a dormit,acum in sfarsit sa- culcat,baitule la socrii mei,sotul la munca si eu in fata calculatorului singutrica!
mari78,am pupat-o din partea ta!!bine ca ai rabdare si timp sa mergi atat,dar eu sunt singurica acasa,baiatul e plecat de vreo trei zile,sotul e la Constanta,eu si muncesc,contabilitate ,ce-i drept acasa, si mai stau si etajul 7,e cam greu,daca as fii macar cu baiatul,ma mai ajuta el,dar asa..........
ce scumpa e fetita ta,mai ales acolo unde doarme la tati in brate,si aia cu ursuletul,foarte frumoase pozele,asta din cauza fetei binenteles
ADIBAL,multumim mult!sper sa fie asa cum spui tu,defapt daca stau bine sa ma gandesc ea e cuminte de cand am nascut-o ,foarte rar mai face si ea scandal!
am vazut pozele,si stau si ma intreb cum e sa ai trei fete si asa de frumoase,cand o sa fie mari,o sa trebuiasca sa angajezi un paznic ptr ele!si asa le adormi pe amandoua pe picioare o data!!??!sunt cuminti?sa-ti traiasca fetele frumoasele,pupici ptr ele!!!
dea0277am vazut pozele si ati fost foarte frumosi cu totii,mai ales aia mica!si biserica foarte frumoasa!
fetele poate maine pun si eu poze noi daca merge netul asta mai bine ,ca am o gramada noi!
am vrut sa vad si toate pozele cu bebeii,dar nu am reusit,abia am vazut la fetele de mai sus la cre am scris,sper sa pot maine,ca sa-i admir putin!!!
POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!SI BOTEZUL FETEI[/size=3]
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
kim spune:
Ciuf, si a mea "naparleste"
, si ma bucur, ca are o freza... de cand au ras-o la spital sa-i faca perfuzia in cap (nu i-au gasit venele in alta parte). Dar genele i-au crescut, si cred ca-l mosteneste pe taticu' cu gene lungi
ca eu vb ta, am gene de babutza.
KIM & printesa ALICIA 
photos

si Harris