Bebelusi de martie - aprilie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ciuf, fix asa face si Oana, exact de-aia (imi imaginez io). Si dupa ce suge ea, cu pompa nu mai scot nimica. Si urasc pompa aia, as da cu ea de pereti. mai nou numai ideea de pompa ma scoate din sarite. am impresia ca nu rezolv nimic cu ea. Si cica ar fi pompa buna, din aia industriala, ca am inchiriat-o de la farmacie, cu reteta... Bleah... ceva poze cu babutza ta, Ciuf? Trebe sa fie tare haioasa! Si lui oana ii cade parul, dar fix incers, ramane numai in virf. O sa ramana numai cu creasta

Kim, pampersii sunt uzi de fiecare data cind o schimb (de 6 ori pe zi) deci ma gindesc ca e ok...totusi. Sper sa se linisteasca si cu suptul. Suge ea, dar e inca scandal.

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Am mai pus poze cu Seby pregatit pentru iesit afara.Am si eu o intrebare, voi cand va mulgeti o faceti pana nu mai curge lapte din sanul respectiv? Eu dupa 140-150ml ma opresc ca mi se inmoaie sanul si dureaza si mult toata operatiunea..Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

remember me?

in sfarsit ajung si eu sa raspund, ca de citit- nu am ratat nimic!pe cuvant de cercetasa!

ROCSANA, cu intarziere iti zic si eu ..bine ca te-ai intors intreaga la puiuta mica, si ca nu s-a intamplat nimic mai grav

LUIZA, si la mine vine laptele da' nu ca la dush, ca la fantana arteziana pusa pe turbo...si finally am inteles ca de-asta face scandal ziua- vine jetu' prea mare si nu poate sa inghita...etc...asa ca ma mulg (Si la 6 dimineata ) si ii dau din biberon...noroc ca am gasit BE FREE, niste bibe mai jmekere ca Nuk nu ii plac...
Si da, poate sa vina ciclul, mie mi-a vanit si mica menstruatie, si acu' si aia normala.....lucky me

MARIANA,romanca frumoasa care esti a fost o plimbare f placuta, chiar daca .,,,,Catrinutzu a intarziat 2 ore , da eu si sotu am patrulat in total 3 ore non stop in Botanica si cand am ajuns acasa am cazut lati toti 3 si am dormit pana seara tarziu..F fain ce ai lucrat tu pentru noi!!!

LADY H, ce ma bucur ca ati iesit si voi la plimbarici!

IRINA, eu o dau pe titza cu Sanosan baby oil dupa ce ii fac baie, insa nu de fiecare data...ii dau in special pe picioruse, si o tin juma in prosop...sa vezi ce fete-fete face, ne prapadim de ris, zici ca e lupushoru infometat..A, uneori o mai dau pe fata cu Mustela baby, o crema sensitive, fara miros..insa ea nu are bubite, ii dau asa mai mult de hidratare

KIM, votamos!ti-au mai raspuns si fetele: eu nu am purtat burtiera, las' mama natura sa isi faca meseria si dupa 3 luni (adica peste o luna) o sa o ajut si eu cu abdomene; si eu am auzit ca se lasa muskii daca o porti foarte mult...

AMALIA, stai linistita si nu te chinui! alaptatul nu trebuie sa fie un chin nici pentru mami nici pentru pui, in sfarsit m-am luminat si eu[:D}ragadele o sa iti treaca daca protejezi sanul si nu mai alaptezi cu el (eu am alaptat si asa si in primele minute imi dadeau lacrimile de durere....au trecut cu Bephanten, Garmastanul nu a avut efect...); daca e lapte destul, bebe o sa prefere sanul, pentru ca la bibe vine pe un singur "canal"..eu tin laptele in frigider max 12 ore, dar am si in congelator, unde o sa stea maxim 3 luni..in camera nu il las decat cat suge bebe, pe urma, daca ramane, pe ghiveta in jos...cu parere de rau sa treaca (ioi, KINKY! [:D} )...eu ma mulg pana obosesc..cand nu mai pot, zic pas, atata timp cat am adunat destul laptic...oricum, am cam obosit si psihic de la mulsu asta zi si noapte

ANDREEA GEORGIANA, ce mai weekend de weekend!Ar fi super sa ne vedem miercuri in Botanica- noi venim cu masina si parcam unde parcheaza tot rumanu care vine la gradina, adica pe trotuarul din fata intrarii sau chiar langa...oricum, in timpul saptamanii e f putina lume si e loc de parcare destul..In mod sigur am nr in notepad (o sa ma uit sa verific totusi) si daca e si al tau, te sun eu miercuri in prima parte a zilei (de pe un Zapp) sa stabilim ceva pentru ora 3-4, daca e ok si pt voi...sper sa putem vorbi si de pediatra...azi ar fi trebuit sa avem vaccinul de 2 luni,,,iar ne-a amanat NESIMTITA...

MONICA, iertare pentru intarziere, dar LA MULTE LUNI de 2 luni lui Matei, ca nu degeaba am nascut noi in aceeasi zi!vaccinul s-a amanat pe maine...la voi cum fu?sper ca e ok bebe mic...

baita noi facem la 2-3 zile, si preferam sa o facem seara tarziu (10-11) ca sa petrecem mai mult timp cu titza dupa masa, ca dupa baita cade lata de somn...adica mananca inainte, si pe urma somn pana pe la ora 6 dim...

hai ca ma duc si eu la trebi! va pupez si sa aveti o seara faina!

Noe si Anne Bianca (14.03.2006)

www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">UITE CUM CRESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Andreea Georgiana,
hai ca mi-s senila si de cind ma tot tin sa-ti raspund... ziceai ca mi-ai trimis un SMS cind eram in spital, dar sa stii ca la mine n-a ajuns... nu stiu de ce :(

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Kim am votat-o pe Alicia de doua ori (am votat inainte si dupa ora 12 noaptea) Foarte faina poza, niste frumoase

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

si eu am votat-o pe Alicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

KIM - pentru ca ieri am votat-o pe Nicole Alisia Marie de pe pagina 2, ca sa ma ierti, azi v-am votat de pe toate cele 3 adrese de mail pe care le am!!! Si promit ca fac asta in fiecare zi, ca tare frumusele mai sunteti!!!

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani pentru ieri (cu scuzele de rigoare, fetelor) pentru Matei-Calin, Anne Bianca, Stefan si puiuta Chichinei.
La multi ani pentru azi, Bianca Alexandra Iris.
Catrinel, o sa pun si poze, dar sa ma dezmeticesc un pic ca sa imi fac si eu un cont in albumul comun, ca n-am habar cu ce se mananca.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Kim,votaram si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Salut toate mamicile cu bebici de Martie -Aprilie si sper sa ne acceptati si pe noi in gascuta voastra,Eu am nascut pe 16 martie o fetita frumoasa foc (Lara) de 3700 kg si 54 cm iar astazi facem doua luni si avem 5800 kg si 62 cm numai cu papa de la san,in rest dormim toata noaptea ,ne place la cumparaturi si zambim din prima zi.
Revenim mai tarziu ,o zi buna

Elvie

Mergi la inceput