Bebelusi de martie - aprilie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

mie deja incepe sam fie frica de scularile noaptea. Azi demeneatza m-am trezit cu Giulia cu mine in pat....nu stiu cand am luat-o si daca i-am dat sa suga...kestia e ca avea babetzika pusa....si daca a dormit pana demeneatza banuiesc ca o fi mancat az noapte...nu???

Poate trebuie sa dorm si dupa amiaza, uoffffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Buna dimineata la toata lumea !

Kim, noi am votat ieri pe pagina 16, mai votam si azi, gasim noi pagina
Andreea, noi nu putem sa o botezam la biserica unde ne-am cununat, ca am facut nunta in Onesti, de unde este sotul meu.Dar o sa o botezam la biserica unde am mers eu in timpul sarcinii si m-am rugat, este la doua blocuri de noi si e o bisericuta de lemn (cea mare nu e gata inca, o picteaza in interior), la fel de frumoasa ca cea in care ne-am cununat. La Corbeanca zici ? Noi visam la o casuta in Paradisul Verde, poate reusim la anul, nasii Teodorei se muta anul asta acolo.
Doublemom, ce bine ca ti-ai dat seama, eu nu m-as fi gandit la asa ceva.Bine ca s-a rezolvat si ca au din nou papa bun gogosicile.
Tcelen, multumim de aprecieri.Si noi stam tot la etajul 7 si e un chin sa ma lupt cu caruciorul in lift (am luat carucior mare, ca sa stea confortabil bebe, fara sa ne gandim ca poate nu intra usor in lift).
Delia si mie mi-ar face placere sa ne vedem. Si e bine ca nu pica in weekendul cu botezul.
Elvie, bine ai venit in gasca noastra.Asteptam poze cu Lara
Luizax, eu zic ca sigur i-ai dat sa pape, si inca bine de tot daca a dormit asa mult

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Luiza, din astea chiar n-am mai auzit!! Esti obosita...baga niste somn dupamasa, daca te lasa Ale!

Elvie, bine ai venit, sa-ti traiasca Lara!

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Hello fetele!

Nu pot sta mult din cauza de copii-unul care plange si vrea in brate si altul care vrea sa ma joc cu el...
Am fost ieri si am facut vaccinul de 2 luni,pana acum nici un efect advers.Nu a facut nici temperatura si nici nu a fost mai agitat decat de obicei.Slava Cerului! I-am facut Infarix.
L-a si cantarit si masurat ieri si stupoare!!! Are 7 380 g! Cu 2 kg mai mult decat luna trecuta si cu 4 mai mult decat la iesirea din spital.Daca o tine in ritmul asta,la 3 luni va avea 9 400 g.L-a depasit pe Vladut piticotul asta! Vladut avea 9 si ceva pe la 4 luni.Oricum,fac numai din astia " categoria grea"...ca sa va dati seama ce lapte poate sa iasa dintr-o slabatura ca mine.La cm stam si acolo binisor,adica vreo 60-61.

Kim,am votat si noi! Sunteti cele mai frumoase!
Elvie,bine ai venit!
Noe,Ciuf,multumim de urari!
La multi ani si pentru Anne-Bianca! Si vaccin usor si fara dureri!

Iertati-ma ca nu pot scrie mai mult,ma striga datoria...si datoria mea are mai multe voci.

Pupici la toata lumea!

Monica si cei doi pitici,Vlad si Matei.

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

Hello darlings!!

Ce tare mi-ar placea sa ne intalnim cat mai multe cu carucioarele in parc! Eu de cate ori ies ma intreb care din mamicile care imping la carucior vin aici pe forum, nu neaparat la noi mamicile de mar-apr 2006. Uneori mi se pare ca recunosc cate una de prin poze. Chiar nu se mai plimba nimeni "pe malul lacului Titan", vorba reclamei?

Catrinel si eu m-am bucurat inital cand am vazut ca am lapte mult, dar curand am dat in plans pt ca pe masura ce mi se umflau sanii mai tare eu trebuia sa dau la fete mai mult lapte praf !! Trageam cu pompa (manuala) cate 130 ml de la fiecare san si in jumatate de ora eram iarasi cu sanii plini. Pana cand am inceput sa am o usoara jena la pp si atunci am realizat ca nu ma duc decat de 3-4 ori pe zi si atunci in cantitati mici, asta in conditiile in care beau in continuare cei aprox 2l de apa pe zi.
Intrebare: de vrei sa mai scoti ceva de la san dupa ce termina de papat Oana????

Am si eu o intrebare pentru fetele care sunt de la inceput. De ce incepe Odiseea noastra de la cap.2? Nu a existat cap.1? De mult vreau sa intreb asta.

kim am votat si azi .

nshiro bine ca nu ai patit nimic!!

adibal buna ideea cu trenuletul! Am aplicat-o si eu din ziua in care ti-am vazut poza.

dea frumoasa fetita si frumoasa mamica la botez!

delia poate rupem o ora pe 7 sau 8 iunie sa ne intalnim in gasca, sa profitam ca esti in tara, ca cine stie cand mai vii!

ciuf pupici la babutza si sa ii creasca plete frumoase!!

luizax si eu mai adormeam cu ele in brate la inceput cand ma tineau cate 45 de min fiecare. Apoi am inceput sa stau pe marginea patului fara sa ma sprijin de spate ca imi era mai greu sa adorm asa.

mari78 m-am uitat de 3 ori la pozele voastre, nu ma mai saturam!!

Pupici la bebiti si la mamici!

Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)

poze cu gogosicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

elvie - bine ai venit si multa sanatate tie si puiutei!!!

luizo - vezi mama ca e de rau, cine stie unde te gaseste sotzu intr-o noapte...

Pupici multi,

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

fetele pentru la multi ani!

tocmai a fost pediatra sa ii faca vaccinul,mai bine mi-l facea mie in limba, biata mea puiutza ce mirata a fost ca o inteapa tanti AIA-a si plans un pic, dar cica s-a comportat f bine....acuma sper sa nu fie side-effects

vreti subiect de distractie?, ei bine, azi dimineata am dat cu fundu' de podeaimaginati-va fata imbracata pe pat, gata de iesit afara, sotu gangurind cu ea, eu agitata sa ma incalt mai repede, umidificator in camera, parchet, roua pe parchet (ca nu degeaba ma cheama Roua ), eu desculta si.........JMAF! cu curu' (scuzati!) pi podele unde am ramas asa ...blocata...sotu, care nu stia inca daca rid sau plang, da navala peste mine sa ma apuce de maini, de picioare, de cap, sa ma ridice...eu- opuneam rezistenta cu fata crispata...in hohot de ris...mda, m-am distrat de numa, da acuma cam stau pe-o buca (scuzati din nou!)

cam atat din casa cu roua

Noe si Anne Bianca (14.03.2006)

www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">UITE CUM CRESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutari fetelor,
merci de aprecieri
Mari78, eu stiam ca pana la 1 an se poate schimba culoarea la ochisori. Si eu as vrea sa ramana la fel ca tare albastrii sint!
tcelen, merci

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Salutare fetelor.Long time no see.N-am mai intrat pt ca de saptamana trecuta Mark a inceput munca si-a fost putin mai greu pana ne-am reintrat intr-o rutina doar noi 2,dat fiind faptul ca mai trebuie sa fac si curatenie si mancare si etc...stiti si voi cum e..
Ce sa va mai spun de noi...Eu lapte de san nu mai am aproape deloc..cam 20 de ml la 3-4 ore..maxim...asa ca 1 masa de san din cand in cand..desi a fost atasat la san,desi m-am pompat desi am baut ceai si numai stiu ce...nu a fost sa fie..Imi vine sa ma dau cu capul de pereti dar asta e..Tare mi-e ciuda..dar asta e..ma bucur insa ca ii merge bine cu formula si nu vomita,nu il doare burtica si e destul de happy.Miercurea trecuta la 4w1d avea 5200 grame,deci a luat 1100 grame intr-o luna.Ce ziceti e bine?David tot la fel de cuminte a ramas,ba acum chiar si-a facut un program de dormit noaptea.Se culca pe la 18-19 si se trezeste pe la 3-4 noaptea sa manance si iar doarme pana la 6-7 cand e trezirea definitiva.Aseara am reusit si l-am tinut treaz pana mai tarziu.Rezultatul?S-a culcat la 20.30,s-a trezit la 5,a mancat si s-a culcat la loc pana la 9 dimineata!EH..asa mai merge nu?In rest suntem bine sanatosi,asa ca gagici va pup si am revenit in actiune!
Kim,am votat-o pe Alicia.
Aida,super beblina ai,sa ii dau un mareeeeeeee pupic!
AM pus poze noi in contul comun.Va dulce!
Catrinel,multumesc de sms!

Tina si David
Poze cu David
Eu si Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Doublemom, citeodata cind Oana e mai adormita, am impresia ca a mai ramas lapte si dau sa-l scot... Si nu iese nika. Maine ma duc s-o cantaresc, ca sa termin cu paranoia...

Noe - haioasa faza!!!!! ai grija cu fazele astea, bine ca n-ai fost cu puiutza in brate! Ai incercat cu ceaiu de salvie?

MP - mamaaaa 7300 excelent!! 2kg pe luna, wow! Pupici la voinic!

Tinaaaaa, ma bucur ca esti Ok! 1100 gr intr-o luna este foarte foarte bine. Misto programul lui david!! Aveti un super baietel, sa va traiasca! Ma uit la poze acu'. Te pup mult

Ma duc sa ma culc, sa fiu in forma pt urmatoarele 2 mese ale lui mamzel.

Pupici!

Catrinel & Oana

Mergi la inceput