Bebelusi de martie - aprilie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 12
alinaalex spune:
ceau fetili!
noi intram mai rar ca avem tare multa ocupatzie! de vreo saptamana la noi e vreme super, asa ca stam mai nou cu orele pe afara. Azi am plecat de dimineatza la plimbare, cumparaturi, platit de facturi, etc. Marc e superobosit, a adormit beton in scaunul de masina si cu chiu cu vai l-am trezitsa-l schimb si sa-i dau sa papi. Acuma doarme din nou cu tzitzi in guritza si mai iesim o tura pe la 4.
Vinerea trecuta am fost la controlul de 6 saptamani. L-am dus si pe bebitza cu mine, ca noi suntem deja de nedespartzit! Totul e ok, dr. zice ca mi-am revenit f. bine dupa nastere. Cred si eu, la cate am pe cap si cate am de rezolvat zilnic. N-am timp nici sa respir! Dar ne descurcam.![]()
Fetele, am vazut ca ati discutat despre baitza... Eu ii fac baitza obligatoriu in fiecare seara!!! In ziua botezului nu i-am facut si a fost jaleeeee o noapte intreaga. Il spal cu samponel si pe cap si pe corp, dupa care il dau cu lapte de corp, cu masajul de rigoare. Altfel nu se poate!
Mariana1976, merci de aprecieri! Da, Marc are ochi albastri deocamdata, desi mami si tati ii au caprui. sper sa nu se schimbe culoarea. Tortul de botez a fost facut la comanda, la o patiserie din oras. In poza de la baitza erau petale de trandafiri, am vazut ca asa se poata la baitza de dupa botez, una dintre nase e ortodoxa si e din Bucuresti si cica acolo asa se face. Noi suntem catolici, la noi nu stiu sa fie obiceiul asta, dar imi place.![]()
![]()
![]()
![]()
Mai vorbim. Deocamdata mergem iarasi in parc.
O zi buna tuturor.
ALINA si BB MARC ALEXANDRU
ANDREEA GEORGIANA spune:
Kim,am votat-o pe Alicia si ieri si azi.De pe ambele mele adrese de mail.
Ciuf si noi chelim...pe parti si la spate.Dar ne ramane...ciuful.
Elvie,bine ati venit alaturi de noi si de bebeii nostri.De cand ,,tragi cu ochiul,, la noi si nu indraznesti sa scrii?
MP-7.380!!!!!!Mama,mama,ce mai...lapte de mama!Si ce bebelus vrednic!
doublemom si mie mi se intampla(mereu!)sa ma holbez la toate mamicile cu carucioare pe care le intalnesc pe strada,doar,doar recunosc pe cineva.
Ama,dulce este Sebi!
Catrinel,nu am fost la cinema.Luam DVD-uri(de fapt,avem colectie) si le vedem acasa.Cu bebita plecam in vizita imediat dupa ce papa(si face kk si iar papa si iar kk samd) si stam pana ce incepe sa dea semne de fomita.La prietenii apropiati o pot alapta,dar nu in vazul lumii,evident.Nu am alaptat in public niciodata si nici nu imi doresc.
In ceea ce priveste nr. de mese a ramas la 5-6.Uneori ziua papa mai des,ca de,asa crestem.Dar noaptea doarme in continuare de pe la 23 pana la 6-7.Ne-am cam obisnuit sa concertam zdravan dupa ultima masa si nici macar baita nu o oboseste prea tare.
Mari,daca vrei iti pun o ,,pila,,... pt. Paradis.
Delia,sigur ne vedem in alea 2 zile,chiar daca este inainte de botez si voi fi prinsa cu diverse.
Tina,bine ai revenit!Sapt. asta,spre sfarsit pleaca pachetelul spre voi.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
mariana_1976 spune:
Elvie,bine ai venit la noi in grup!

Ma bucur ca ne-ai gasit si mi se pare extraordinar ca aici la DespreCopii ne putem intilni oricind in ciuda distantelor geografice!
Ce nume frumos ai ales fetitei tale!Sa creasca mare,cuminte si sa va bucure mereu!

Te-am trecut deja pe listutza noastra la nr.31,dar ar mai fi niste date de completat,in dreptul carora apare semnul intrebarii.
numai bine tie si micutei
(care a luat f.bine in greutate!)
Mariana
mama Monicai(1998)
a lui Matei(2001)
si a lui Markus(2006)
mariana_1976 spune:
Kim si eu am votat!U R da best!

Multumesc mult,Adriana/Craiova
,altfel cred ca nu as fi gasit asa de usor pagina de votat!
A,chiar ai o banuiala ca gemenele se vor deda la asemenea "actiuni" cu prizele??
Aici exista o chestie de plastic(ca o placuta)care se monteaza peste prize tocmai din cauza copilasiilor "curiosi"...
Eu sper sa ne scrii cite ceva si atunci cind ele vor merge "de-a bushilea"!Nu ai voie sa ne parasesti![]()
Mariana
mama Monicai(1998)
a lui Matei(2001)
si a lui Markus(2006)
elvie spune:
Fetelor multumesc de primire (desi va citesc de la odisee doar acum ma alatur voua ),
Tina_Welsh aceiasi problema am avut-o si eu cu alaptarea ,in primele zile pompam 100ml de la un san ca apoi sa pompez doar 20 ml de la amandoi ,eram ingrijorata ca puiutul meu nu papa destul asa ca ne-a luat tati si ne-am dus toti trei la medicul de familie,doctorul a spus sa nu-mi fac probleme ,lapte e destul iar daca nu pot pompa iar laptele nu curge siroaie asta nu inseamna ca puiutul mic nu papa destul ,A mai spus ca odata ce am inceput sa alaptez si continui cu alaptatul laptele nu poate sa dispara cel putin trei luni iar bebeul isi ia portia de lapte in primele cinci minute de supt iar restul timpului mai mult molfaie decat papa si sa beau multe lichide si supa ...bla bla bla.In fine l-am mai intrebat cate ceva despre colici ,a cantarit bebeul mi-a palpat un san ,mi-a spus sa revin peste o saptamana sa cantareaca bebeul din nou si ne-a taxat si pe mine si pe bebeu ,am iesit afara crezand ca am nimerit la un doctor sarit de pe fix cum adica chiar nu vedea ca nu am lapte si ma mai si pune sa-mi flamanzesc bebele o saptamana plus ma taxeaza si pe mine doar ca mi-a palpat un san. ( sotul a spus ca sunt norocoasa ca nu ia palpat pe amandoi altfel cine stie cat ne taxa nenea doctorul ),hehe apoi m-am luat la harta cu sotul ca nu voia sa-i dam formula la bebe si sa asteptam o saptamana cum a spun doctorul ca deh stie el ce vorbeste ......si uite ca a stiut in urmatoarea saptamana puiutul meu a luat in greutate 340 gr doar cu lapte de la san .Deci draga Tinuta don"t give up ,prime saptamani e normal sa para ca e putin lapte dar de fapt este destul iar bebeul trage la san mai cu putere decat orice pompa. Dupa 7-8 saptamani ai sa poti vedea o crestere a laptelui in cantitate,important este sa continui cu alaptarea si sa nu te stresezi prea mult.
Doamnnneeeee da mult m-am mai intins cu laptaria mea ,o zi buna cu mult lapte.
Elvie
elvie spune:
Andreea Georgiana ,trag eu de mult cu ochiul ba chiar m-am pus pe scris de cateva ori da desteapta de mine uitam sa ma mai si loghez.
Mariana _1976 multumesc ca ne-ai pus pe listuta ,o sa sriu si datele lipsa curand,apropo de zone geografice e posibil sa vin in Suedia pt. o perioada (sotul lucreaza acolo )dar mai rumeg inca la idee din cauza ca e pe undeva mai in nord intr-un orasel mai micut,poate imi poti spune tu mai multe despre Storuman.
inca o data multumesc si
fetele de primirea facuta.
Elvie
Catrinel_17 spune:
Mariana, chiar ma intrebam pe unde esti!
Elvie, si numai pt ca pompai asa putin te-ai ingrijorat ca bebe nu papa destul?
Andreea, sunteti foarte bine organizati! Noi inca nu am iesit in vizite, decit la bunici, unde Oana... a cam plins. Poate ca era prea multa lume... eram la masa 6 persoane si mai era si un caine in zona. Ce m-am enervat atunci!
Oana a tras azi niste pirtzuri...moaamaaa... si aduceau la miros a chiftelele ce le-am mincat eu ieri. (si erau fara usturoi sau ceapa!!). vai de nasul meu. Fix cind o tineam pe spate sa dea aerul afara. deci va dati seama ![]()
Catrinel & Oana
mari78 spune:
Salutare !
Gata, votat si azi,Kim, pozitia 2, pagina 18
.Dar sa stii ca azi am votat de 2 ori, ca la pranz am inchis calculatorul si i-am dat drumul acum si ce am zis , ia sa mai votez o data.Si am votat si mi-a dat acelasi mesaj "Thank you for voting!" Eu zic ca a inregistrat de 2 ori, nu ?
Doublemom, mi-a crescut inima cand mi-ai zis ca te-ai uitat de 3 ori la pozele noastre.Lasa ca nici cu voi nu mi-e frica.Sincer, eu mi-am dorit sa am gemeni (si chiar as avea sanse, ca avem gemeni in familie), dar nu a fost sa fie, insa simt eu ca data viitoare se va intampla cu siguranta.
Wow, MP, sa va traiasca Matei grasunic.Cred ca e asa pufos , ca-ti vine sa-l papi de piciorusele si manutele grasane
.Ce bine ma simt cand spui ca nu a avut reactii adverse de la Infanrix.Pe asta il facem si noi, sper sa-l gasim pana saptamana viitoare la sfarsit.
Tina, ce ma bucur ca ai intrat pe forum.Pai a luat foarte bine in greutate David.Si eu zic sa-l mai pui la san, la fiecare masa si daca nu se satura, sa-i dai formula.Pupa-l din partea mea
Sigur ca vreau o "pila", Andreea
,multumesc mult, insa nu stiu daca asta ne-ar lipsi(noi zicem ca am avea, ma rog,nu neaparat noi), ci curajul de a face pasul asta.Eu m-am indragostit de Paradis, imi place ideea de ansamblu rezidential,imi da siguranta, iar acolo parca e o alta lume si ai cam tot ce iti doresti.Tu ai zis ca stai la Pieptanari.Intr-una din pozele voastre se vede un pic din gradina si in spate sunt niste brazi superbi si parca vad si un leagan, am dreptate ? Ei, acum ma intelegi de ce vreau in Paradisul verde ?
Ma duc ca am de terminat mancarea si acusica se trezeste domnisoara.Va pup mamici si bebelusi
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
Delia21 spune:
Mari78,super...deci o voi vedea si pe scumpa de Teodora
ELVIE,bun venit printre noi!Deci esti deveanca de-a mea?Unde in Australia sunteti voi?Caci o alta deveanca,prietena de-a mea s-a stabilit acolo de curand si i tot spun ca atunci cand va fi cazul voi merge la botezul puiului ei si sa vizitam si partea aceea de lume,dar ....pana atunci poate sa mai treaca ceva timp caci abia s-o maritat de curand.Oricum,poate ne vedem ori prin deva ori....prin alte parti ale globului
Tinuta,,bebi David a pus foarte bine 1100g.Bravo,bravo!Si.....cum te descurci cu bebe si toate cele casnice?Totul se invata si orice inceput e mai greut.Noi iti duseram dorul.
NSHIRO,scumpa mea,tu incepusi munca,daca bine retin.Cum e fara bebi o buna parte a zilei,caci si eu in septembrie voi incepe munca part-time si poate si ceva cursuri pregatitoare caci vreau sa ma apuc de scoli.....inalte...
Doublemom,......pai daca vi si tu cu printesele......asa-i ca nu ma lasi sa plec cu mana goala si .....imi dai si mie cadou o papusa vie de-a ta,....ca tu ai doua,....te rog....Amakaly si Noe,poate ma vad si cu voi,tare mi-ar place sa-l vad si pe Sebi si pe Bianca.am fugit la datorie......
mariana_1976 spune:
Andreea-Georgiana
DaŽ plimbaretze fetite sunteti voi!Bravo!Ai o micuta tare cuminte!!Nu mi-o imprumuti un pic?![]()
Am vazut filmuŽ"Jurnalul unei gheishe"!!Noi tot asa,imprumutam,primim,vizionam prin "rotatatie" cu prietenii sau cumparam DVD-uri.Acum de cind cu bebe,am lasat-o mai moale...Sper ca "zilele bune" vor reveni...
Cit despre faza cu dr.suedez,se pare ca aici sunt la mare cautare "bronetele" si ochii caprui!Atitea femei cit si barbati se vopsesc bruneti,poti crede?
La inceput,eram in culmea fericirii ca scapasem de vopsit par si spincene,eu fiind satena inchis "naturel".Acum insa iar umblu cu "cioara vopsita" si sunt "blonda",si in feluŽasta nu mai ies in evidentza!![]()
Mari78,eu am mai intrebat despre culoarea ochilor la copii pe forum si se pare ca se pot schimba chiar pina la 10 ani!Exemplu concret:baietelului meu mare care s-a nascut cu ochii albastri,i s-au schimbat in verde pe la 18 luni si de la 4 ani i-au aparut si niste "coronite" maronii in jurul pupilei.
Daca o sa calatoreasca in tarile nordice si o sa aiba ochii caprui,va fi foarte curtata!![]()
Catrinelu,tu esti foarte perseverenta cu pompatul!Eu am avut la spital o pompoaie din aia industriala si cred ca stiu cam despre ce vorbesti.Nu te doare?Pe mine ma omora!
WOWWWWW,42 de kg in anul 1 de facultate!!!!M-ai lasat masca!!!Toata stima si respectuŽ!!Eu nu am decit 165cm si acum nr.kilogramelor mele incepe tot cu 4...Dezavantajul ar fi ca...aici nu pot sa donez singe fiindca standardul suedez cere ca donatorii sa aiba cel putin 50kg!!
Despre cercei,eu nu-mi permit sa-i pun fetitei mele ca "desteptii" astia de suedezi ar rade de ea...Eu m-am simtit f.ofensata cind o cumnata mi-a atras atentia in mod "delicat" ca in Suedia numai romii pun la copii cercelusi de mici...Am citit pe forum ca si in alte tari europene se spunea acelasi lucru!

Noe,asadar te numesti ROUA??Mie una mi se pare asa de frumos!Sper ca veti gasi o pediatra ca lumea pina la urma.Fiind vorba de vaccin,aici se da de la 3 luni in sus.Ceea ce "am lucrat" eu,si-a schimbat "andresa".Acum il gasesti www.geocities.com/mamici_de_martie_aprilie2006/index.html" target="_blank">ACI.Aidei ii datorez codul CSS care in curind va face minuni printre hyperlink-uri.![]()
Tina,bine ai revenit!!!
Ne-a fost tare dor sa ne scrii!!!Ce bine-mi pare sa citesc ca David e asa de cumintel si a crescut asa de frumos!
Mariana
mama Monicai(1998)
a lui Matei(2001)
si a lui Markus(2006)