Bebelusi de martie - aprilie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
mari78 spune:

Mai reusesc si eu sa intru pe net.Acum am terminat de citit.Ati scris, nu gluma, weekendul asta.Eu la sfarsit de saptamana nu prea apuc sa intru pe net, poate asa, sa citesc in fuga, ca sta tati la birou, chiar daca el isi foloseste laptopul, tot nu avem loc amandoi![]()
Polixeni, multa sanatate puiutului si nu te mai invinovati pentru raceala lui.Si Teodora a fost putin racita acum 2 saptamani, e adevarat ca i-a curs doar nasucul, dar nu m-am invinovatit, cu toate ca am fost si eu si sotul un pic raciti atunci, deci e posibil sa fi luat de la noi.Sa stii ca ei, chiar daca sunt micuti, sunt puternici. Un pupic dulce pe nasucul lui 
Kim si eu am purtat burtiera doar 2 zile dupa operatie, insa parca ma durea mai tare, asa ca am renuntat.Eu ma gandesc sa ma apuc de exercitii, chiar daca au trecut doar 7 saptamani de la operatie (aici medicii zic sa te apuci dupa 3 luni, dar nu ma mai suport)
Tcelen, sa stii ca si Teo a mea maraie daca ma asez pe o bancuta sa ma mai odihnesc si eu un pic...solutia ar fi sa ma asez in prima parte a plimbarii, dar nu as avea de ce, ca nu sunt obosita, asa ca imping la carut si dau ture la parc si imprejurul lui pana nu-mi mai simt picioarele, cate 2-3 ore/plimbare si seara, cand iesim cu tati, alte 2 ore...Pupa fata frumoasa si dolofanica
Cosmina, incearca sa-l tii pe Harris cat mai mult treaz in timpul zilei, canta-i, povesteste-i, arata-i jucarii,tine-l ocupat.Pentru durere nu stiu ce sa-ti zic sa iei, zicea cineva ca e permis algocalmin, eu cand m-a durut capul,am luat paracetamol si mi-a trecut, dar nu stiu daca de la el![]()
Nshiro, imi pare rau pentru accident si pentru masina, important e ca tu nu ai patit nimic.
Asa ma bucur ca Teodora nu mai plange dupa baita , cand o imbrac...de cateva zile, a inceput sa gangureasca cand o sterg si o imbrac si e asa dulce, ca imi vine sa o mananc.La fel gangureste si dupa masa de dimineata de la ora 7, e asa vesela, vorbeste cu jucariile ei din patut. La 7 saptamani are 5330 grame si 60 cm. A crescut 9 cm !Cand se incordeaza are niste muschi la picioare, zici ca e atleta ![]()
Tina, pe unde esti ? Ni te-a furat David de tot, nu te mai lasa sa mai vorbesti si cu noi...![]()
Andreea G, i-au trecut bubitele Theei ? Ce mai faceti ? Am fost cu Teodora la controlul de 6 saptamani la doamna doctor Bucur si mi-a spus ca Teodora seamana cu mine, cica "m-am clonat"
Asa ma bucur cand mi se spune asta, cu toate ca mie mi se pare ca seamana cu sotul meu si cu mama mea.
Pupici la toata lumea 
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
mari78 spune:
Dea, acum m-am uitat la pozele de la botez.Ce mare s-a facut Mia si e asa frumoasa in ultima poza, imbracata in alb, doarme ca un ingeras
Lady Hawk, tu parca intrebai de ceai anticolici, nu ? Eu i-am dat Teodorei Baby Drink si acum ii dau Hipp, Tummy Tea, pot sa-ti zic ca parca mai multumita am fost de Baby Drink. Nu ii dau mult, cam 50 ml/zi, asa, in reprize, ca am renuntat sa-i mai dau Bonnisan si SabSimplex(vomita dupa el).
Catrinel_17 spune:
Mariana, nici eu nu credeam ca un medic suedez poate sa fie asa...ne-scandinav, asta e spirit...latin, mey!! ![]()
Adar, inteleg prin cde treci cu alaptatul. Pe mine era sa ma ia o depresie ca s-ar putea sa ii introduc completare, dar mi-am mai revenit. Doctorul ala e chiar un idiot, imi amintesc prin ce ai trecut!! 
Cosmina, mie dr mi.a zis ca pot sa iau paracetamol, ibuprofen, chiar si algocalmin (novalgin in germania, dar se da cu reteta). Sanatate!
Catrinel & Oana
ANDREEA GEORGIANA spune:
Am revenit si noi dupa un weekend agitat si plin de iesiri.Sambata seara bebita a fost in vizita la sora si la cumnatul meu,timp in care noi am fost la o petrecere.Ma rog,am facut act de prezenta doar.Din cauza asta i-am dat programul peste cap bietei puiute,am sarit peste baie si i-am dat sa pape ultima masa abia la...01.30(penultima fusese la 20.30).Evident ca s-a trezit a doua zi pe la 9.30,flamanda si ...mai plina de bubite.Ne-am facut frumusele si curatele,am papat bine si am plecat(pt. prima data in marsupiu)la Carefour-Militari sa luam un cadou unei fetite(care anul trecut mi-a dus trena la nunta...)la ziua careia am fost.La petrecere nu i-a pasat nici de cei 25 de copii,nici de clovni,nici de machiajul special pt. micuti(pe care eu il detest!) si nici de faptul ca toti erau calare pe carucior.A dormit tun,profitand de faptul ca am stat afara,la o terasa din parcul Titan(a parintilor sarbatoritei,de altfel).Pe mine m-au cam stressat pufii de plopi care parca au invadat toata atmosfera.
Am avut asadar un sfarsit de saptamana plin.Aseara,ca sa ne relaxam si noi pe final de weekend,am vazut ,,Jurnalul unei gheise,, si ne-a placut la nebunie.Merita vazut!
Ma gandesc acum ca pana pe 10 iunie,la botez,toate weekend-urile sunt pline de evenimente.Cate 2,3 sarbatoriti/zi+eu+pregatirile pt. botezul nostru si pt. alte botezuri(de pana atunci).
Sper ca v-ati distrat/odihnit/iubit(dupa caz...) in acest weekend si celor care au sarbatorit ,,Ziua mamei,, le urez ,,LA MULTI ANI!,, ,cu scuzele de rigoare pt. intarziere.
Kim,Thea procedeaza la fel cu suzi,pe care dealtfel o accepta numai in cazuri extreme...de foame extrema.Banuiesc ca toti bebeii reactioneaza la fel in ceea ce o priveste.
Mie nu mi-a fost recomandata burtiera,intrucat am nascut natural,dar stiu ca este recomandata dupa cezariene.
Catrinel,Onuta este dulce,dulce,dulce.Seamana izbitor cu Thea la creasta,doar ca a ei este mai...adunata pe cand a noastra este mai rasfirata.Culmea exprimarii!Iar cuplurile noastre seamana la proportii.Acum,nu stiu cat sunteti de inalti,dar noi suntem scunzi amandoi(1,68-1,70) iar pitica...nu e chiar pitica,caci se cam lungeste.
Adar,750-800 gr/luna este perfect normal.Dar fiecare copil are propriul ritm de crestere si,chiar daca ia mai putin sau mai mult,nu inseamna ca ar suferi de ceva.
Mariana,super tare faza!!!Asadar li se cam scurg ochii dupa romance,norvegienilor si nu numai!Frumoasa si mignona si desteapta pe deasupra!
Mari,mai avem bubite si nici la controlul de 6 saptamani nu am ajuns.Trebuia sa merg sambata,dar am preferat masajul(peste care sarisem vineri).Saptamana asta ajung sigur,ca ma mananca de vie Cezara altfel.Teo chiar seamana cu tine.Dar si cu tati,sa stea linistit.
Noe,miercuri,daca este frumos ne vedem intr-un parc sigur.Tu unde stai si cu ce ajungi pana la Gradina botanica?Nu stiu unde pot parca masina pe acolo?Dar in Carol ajung pe jos.Ai tel. in contul comun,ca poate mai usor ar fi sa vorbim?
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
kim spune:
Mersi pt parerile voastre referitoare la burtiera, ma gandeam si eu ca nu lasa muschii sa lucreze, dar am auzit idei contradictorii si de aceea v-am intrebat. Aici nu se practica, mai mult din Romania am auzit de ea. Aici nu se practica nici sacul acela de nisip pe burta dupa operatie. Eu nici n-as fi suportat, ma durea f tare burta, nici nu puteam sa ma ating. Acum insa as vrea sa se retraga mai repede si cum nu am voie sa ma fortez cu exercitiile, as incerca si alte metode.
Dragelor, vreau sa fac un anunt, sper sa nu deranjeze pe nimeni, am inscris-o pe Alicia la concursul foto de pe babiesonline de luna asta, daca vreti s-o votati, v-am trimis si un mesaj la cele la care le stiam ID-ul de messenger. Lunile urmatoare sa va vad pe voi participand.
Din 15 pana in 21 mai, va invit sa o votati pe Alicia la concursul foto "Mommy and Me" din luna mai, runda a 3-a, cautati pe pagina 16 aici: http://www.babiesonline.com/babycontest/votedo.asp
Veti gasi poza : http://www.babiesonline.com/babies/a/aliciamaria/contest.jpg (mare dragoste mare)
Puteti vota o data pe zi (de la acelasi calculator), bineinteles daca considerati ca merita. Va multumesc! 

KIM & printesa ALICIA 
photos
ANDREEA GEORGIANA spune:
Adibal,sati traiasca atat Elena(chiar e frumoasa!) cat si ...trenuletul,cu...vagonase la fel de aratoaseAm doua intrebari:
1.Pescuiti cumva vreunel din voi,ca prea ar fi culmea?!
2.elena nu va astepta la masina la externare?Si masina nu era chiar vis-a vis de intrarea in curtea maternitatii?
Catrinel de ce nu-i pui cercelusi Onutei?Mai tarziu iti va fi mila,asa ca fa-o acum.Zau!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
mari78 spune:
Ce frumos, Andreea, si noi o crestinam pe Teodora tot pe 10 iunie.Dar spre rusinea mea, eu nu am pregatit nimic inca, in afara de inchirierea salii (facem la restaurantul unui hotel, ca sa pot lua o camera unde sa stea printesa).Eu ma ingrozesc la gandul ca nu am cu ce sa ma imbrac...si parca nu as vrea sa cumpar haine foarte sofisticate si prea elegante pentru o "grasunica", ca sigur nu le voi mai imbraca vreodata !
doublemom spune:
Dragi mamici harnicute si dragute,
Sa nu credeti ca v-am uitat. Va citesc aproape zilnic dar, ca de obicei, nu prea apuc sa mai si scriu. Trebuie sa aflu ce mai facti voi si bebeii ce draguti, daca papa, daca fac kk, cum mai stam cu sanii, cu lapticul, cu operatiile si cu retragerea burticii.
Sa ma iertati ca nu sunt in stare sa raspund pe rand la fiecare, dar cand citesc cate 4-5 pagini nu mai tin minte cine zicea de una sau de alta.
Am retinut ca ati discutat de baita, eu le fac o zi da una nu, si le fac masaj cu ulei Sanosan cu musetel dupa baie. In rest, sters pe gatut si pe manute cu servetele umede fara parfum Nivea Baby si spalat la chiuveta dupa kk. La schimbat chiloteii le spal gogoasa cu musetel si bicarbonat.
Eu mai sunt suparata ca au trebuit sa treaca aproape 2 saptamani pana sa imi dau seama ca fetele mele iau in greutate mai putin ca de obicei pt ca eu o problema cu rinichii.
Pt ca nu elimin apa suficient de repede am inceput sa fac lapte foarte mult si subtire. Mai exact lapte din acela de sete care vine la inceput cand suge bb. Curgea ca la dus, fetele se enervau ca venea mai repede decat puteau ele sa inghita, ne luptam ca hotii cu vardistii. Pt ca fetele mananca des si putin, nu mai reuseau sa ajunga la adevarata papa!! Acum beau ceai de coada calului, fac pipi si laptele a revenit in parametri normali.
Va pup si sunt inca cu voi!
Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)
poze cu gogosicile
mari78 spune:
Fetelor, am si eu o intrebare : la cate luni ramane definitiva culoarea ochilor lui bebe ? Ca eu tare as vrea sa ii ramana culoarea pe care o are acum![]()
Delia21 spune:
Pupicesc pe toata lumea la inceput de saptamana!
Intrebare intrebatoare,daca tot vorbirati de burtiere(eu am purtat-o tot timpul in primele 3-4 saptamani,doar cand ma culcam seara o dadeam jos,la un moment dat nici nu o simteam cand era pe burtic si uitam sa o dau jos,adormeam asa),aveti idee cam de cand avem voie sa incepem cu abdomenele,ma refer la exercitii?Caci ar fi bine sa le incep,dar am o lene ......de 20 de persoane,si doamne sportiva mai eram in liceu,tenis,inot,jogging.....dar nu mai am energie aia.Dar....ma apucai de un nou sport....caratul bebeului personal in marsupiu......se pune?Imi termina coloana,dar e mai usor de facut cumparaturile asa decat cu caruciorul.si alte intrebare,voua cat va ia pana iesiti din casa cu odrasla,caci eu.....parca plec in vacanta daca ies in cartier;punsticla cu lapte,una cu ceai,1-2 pereche de pantaloni ca sa am d schim in caz de nevoie pt junior,2-3 pampersuri,batista cu care-l sterg pe bebe in caz ca regurgiteaza,1-2 paturici,suzeta,jucarica zgomotoasa ca sa distragem atentia copilului in caz de suparare fara motiv vizibil-functioneaza doar cateodata.....si lista poate continua....Catrinelule,nu vii in Romania cu Oana?Mi-e dor de tine si tare as vrea sa va vad.fetele din Bucuresti,pe 7 iunie aterizam in capitala,ce ziceti ne intalnim la o plimbarica intr-un parc cu carucioarele?Am aplicat si pentru pasaportul juniorului si sper sa vina in timp util!Am fugit!