Nunta in Iasi (18)
Raspunsuri - Pagina 27
iulissa spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Am revenit sa va zic si voua ca eu probabil nu voimai intra pe aici mai multe zile...
M-a sunat tatal meu si mi-a spus ca mamei ii este ff rau si trebuie sa ii faca iar operatie la picior, sa mai taie de acolo o bucata. Infectia nu cedeaza deloc si inainteaza in organism...
Totul e in aer acum, nici nunta nu stim daca va mai fi, nici nimic nu mai stiu...
Lorex si Leah: Casa de piatra!!!!!!!!
Pupici tuturor!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Imi pare rau Draga mea,
Sper sa fie totul bine, suntem langa Tine!
Iulica Nevestica
oany spune:
Mi-e greu sa cred ca exista si astfel de parinti...Mai ales cand ai nevoie de sprijin ...acum cu problemele cu mama ta...si apropiata nunta...ar ttrebui sa-ti fie alaturi ca un real ajutor...
Dar nu dispera, trebuie sa te consideri norocoasa ca-l ai pe sot alaturi ca va iubiti, iar asta ar trebui sa va dea aripi sa mergeti mai departe...si veti vedea ca se poate si va fi totul ok...capul sus...
Cat despre mama ta, sunt convinsa ca va fi bine...trebuie sa fie bine...
Curaj ...
lorex spune:
Vai...ce rau imi pare Ralu...sper sa fie bine si sa puteti in final sa va bucurati de nunta...iti tin pumnii!!
Suntem cu tine.. te pupam!
Multa sanatate mamei tale!
kriss79 spune:
Salutare
Raluca Multa sanatate mamei tale! Iti doresc ca totul sa se rezolve in bine si sa aveti amandoi nunta pe care o visati!
Iulissa Felicitari pentru aniversari!! Noi am implinit vineri 11 luni de casatorie! deja ne gandim cum sa sarbatorim prima noastra aniversare.
O saptamana cat se poate de buna!!
POZE
Cristina S.
lgireada spune:
Ralu, si mie imi pare f rau. Ce putem face pt tine?
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
lullabay spune:
Salutare!!!!Am ajuns acasa!!Si cel mai important...am ajuns cu bine..avionul nu s-a prabusit cum am avut cosmaruri si bebica e bine..nu s-a nascut mai repede cum am avut si mai multe cosmaruri!!
Ral..imi pare asa de rau sa aud ca ai probleme..dar ai incredere..acum cel mai important e sa fie mama ta bine.sa ii dea Domnul sanatate,sa fie bine pana la nunta..iar celelalte..socrii nu le baga in seama,,ignora-le..eu asa am facut cu nasii cei uraciosi si am avut o zi frumoasa de nunta..
Lorex,Leah..fruntea sus o sa iasa totul foarte bine!!!!!!!!!!!
Oany..bine ai venit..ai o fetita superba si un album ce m-a emotionat pana la lacrimi(acum cu hormonii de sarcina sunt foarte emotiva)
Noi ar fi trebuit sa sarbatorim o luna pe 30..dar...am uitat...cand ne-am adus aminte,ne-am chinuit sa ne dam seama ce am facut in ziua respectiva si mi-am dat seama ca a fost cea mai frumoasa zi din luna de miere..am fost cateva ore in Franta la Evian si am luat pranzul la un mic restaurant..a fost foarte romantic..asa ca am sarbatorit fara sa stim
Nusha cum te simti?Darria cum te odihnesti?reusesti?Sunny..tot in Creta?Lili tu termini anul asta,nu?examene?
Zambeste,maine va fi mai rau!
kriss79 spune:
Lullabay Multumesc pentru urare! La fel si voua va doresc! pupici pe burticuta!
POZE
Cristina S.
SunSmile spune:
Ufff...acum am venit si eu. Am citit intr-un suflet tot!
DARRIA sa va traiasca printesa si sa fiti sanatosi si fericiti 1000 de ani!!! M-am gandit mereu la tine! Bun venit pe lume, Andreia!
Nusha....am ramas fara cuvinte. I-am spus si lui iubi, ca deh, suntem cunostinte vechi cu voi! Sa ai parte de o sarcina usoara, un bebe frumos si sanatos si tot binele din lume! Dumnezeu sa fie alaturi de voi!
Ralu iti doresc multa putere! Sa treceti cu fruntea sus peste orice obstacol si mereu tinandu-va de mana. Multa sanatate mamei tale iar voua rabdare si curaj! Ai chiar aici un exemplu...o fata puternica pe care o admir din tot sufletul pentru ceea ce este..Danangie!
Casa de piatra noilor miresici si toata fericirea din lume!
Iulissa multa fericire si tie! Sa fiti mereu asa indragostiti si nimic si nimeni sa nu va stea in cale. Si daca nu te superi, as vrea si eu macar o poza cu tine mireasa...pt ca-mi esti tare draga si pt ca am suferit cand.....
Lullita mea scumpa...bun revenit si sarcina usoara in continuare!
Va pup pe toate fara exceptie si va doresc mult soare in suflete!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!