Nunta in Iasi (18)
Raspunsuri - Pagina 28
Darria spune:
revin si eu dupa o scurta absenta.
Nu am apucat sa citesc ce ati scris pana acum. sper sa o fac.
SunSmile: multumim frumos pt. urari.
Lula: multumim frumos. De acum daca ati revenit acasa ai timp mai mult sa petreci cu bumbuslicul si sa fii atenta la "discoteca" din burtica Ne-am acomodat destul de bine, spun eu, una cu alta dar am devenit un pic de smecherica: am constatat ca daca plang vine imediat mami sau tati la mine
Nusha: sa fiti sanatosi amandoi si sa fie ce va doriti.
Oany: bine ai venit si sa fie sanatoasa strumfitza.
Ralu: capul sus, toate se vor rezolva pana la urma. Multa sanatate mamei tale si refacere rapida.
Lorex si Leah: sa aveti nunta asa cum o doriti si sa fiti fericite
CASA DE PIATRA !
O luna de miere cat mai placuta si duuulce. Poate mariti grupul burticilor de Iasi
quote:
Originally posted by iulissa
va propun un nou list de discutii "Nasterea in Iasi - a nascut cineva cu D Grigore"
Iulica Nevestica
Daca te referi la doamna doctor Mihaela Grigore - eu am nascut cu ea, sunt si voi ramane in continuare pacienta ei. E un bun profesionist si un OM. Pe mine m-a ajutat ft. ft. mult, s-a ocupat de mine si de bumbuslica mai mult decat multumitor, mai mult decat ma asteptam. Pot sa iti spun ca datorita ei totul a decurs ft. bine.
Nu am timp acum sa intru macar sa deschid subiectul mentionat de tine dar sper ca pana ajungi sa nasti sa iti raspund la intrebari.
SunSmile spune:
Multumesc, Crisule! Sigur ca da...o mica parte, pt ca merge infiorator yahu. Dar iata:
Creta
quote:
Originally posted by kriss79
Bine ai revenit Sun Smile!! Cum a fost in concediu? pozici, ceva?
POZE
Cristina S.
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
nushulica spune:
SUNNYYY ce mult ai lipsit m-ai enervat!!! ti-am urmarit pozele cu foarte mare atentie si mi-a venit un chef de concediu sa vad poate il corup pe mihai de o tunisie ca vreau neaparat sa merg acolo...multumesc frumos pentru urari si daca tot i-ai zis sotului tau zi-i sa treaca si el la treaba
lulla bine ai revenit scumpa si tu si bb ma bucur ca sunteti bine si ca nu s-a prabusit avionul(si eu tot asta imi inchipuiam) eu sunt bine azi mi-am mai gaurit un pic venele am amandoua mainele intepate de parca as fi drogy dar macar stiu ca e bine...maine mai fac o eco abia astept
Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)
kriss79 spune:
Buna dimineata
Sun super poze!
Nusa succes la eco!
Va pupacesc si va doresc o zi superba!!
POZE
Cristina S.
iulissa spune:
Salutare Fetitzelor!
Pentru petrecarete, Bine ati revenit acasa si sa va fie de bine minunatele vacante!
Fetelor, v-am vazut pozicile, oauuuuuuuuuuuuuu...ce frumos!
Abia astept sa plec si Eu cu Sotziorul meu drag
Suny, ti-am cerut adresa de net pe privat ca sa iti pot da invitatie la pozele mele de nunta
darria, multumesc Scumpa mea, m-ai linistit sa stii..si apoi am mai cercetat eu si D Grigore chiar este o profesionista o sa merg pe manutele ei pt viitorii bebei, chiar nu ma mai nelinisteste nimik ;-)
Fetelor, de sambata am de lucru la noua noastra casutza.
Ne mutam la casa noua...si avem oleaca de treaba de facut...sper sa ne prinda ziua mea in casa aranjata!
Sunt de-a dreptul incantata, imi caut mobili frumusele, perdele, draperii..parca mi-as organiza din nou nunta, atat de bucuroasa sunt!
Va pup pe toate Dragele Mele!
Iulica Nevestica
ralnied1 spune:
Va multumesc din inima tuturor pentru sustinere...
Abia joi ii fac cea de-a treia operatie...
Am si o veste buna: am luat rochita!!!!!!!! Am reusit!!!! Cu tot cu voal si coronita... Este un pic peste asteptarile noastre ca pret, dar sotul a zis ca merit si ca macar atata bucurie sa am si eu... El a ramas cu gura cascata cand m-a vazut imbracata, cu voal pus, cu coronita... A zis ca sa nu ma mai dezbrac, sa stau asa... Asta am vrut sa va spun...
Deocamdata a ramas la modificat un pic, dar pana la nunta e sigur gata, nu sunt probleme...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
kriss79 spune:
Raluca Felicitari pentru rochitica!
Multa sanatate mamei tale si succes joi la operatie!
Lorex, Leah sunteti pe ultima suta de metri..mai aveti putin si sunteti duamne Succes la ultimele pregatiri!
POZE
Cristina S.
nushulica spune:
fetelor am intrat sa va zic doar ca am fost la eco si bb e ok l-a vazut bine dr si mi-a zis ca e ok trebuie doar sa fac in continuare tratamentul de sustinere
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by nushulica
fetelor am intrat sa va zic doar ca am fost la eco si bb e ok l-a vazut bine dr si mi-a zis ca e ok trebuie doar sa fac in continuare tratamentul de sustinere
Ma bucur mult pentru tine...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!