Nunta in Iasi (18)
Raspunsuri - Pagina 26
Leah spune:
Uf, m-am mai linistit, intrasem asa intr-o depresie...Sper sa iasa bine, mai ales ca e nunta mica, in familie si cativa prieteni apropiati si nu vreau sa ma barfeasca asa rau cum i-am barfit eu pe altii. Pe la nuntile la care am fost am luat aminte la ce mi-a placut si ce nu si am tinut minte pt nunta mea, sa nu repet greselile altora. O sa fac cu masura din toate cate putin: si decoratii, si flori si marturii si valsul miresei, nu o sa fie o nunta spectaculoasa, dar sper macar sa fie placuta.
Chiar acum citesc "Shopaholic ties the knot" (La cumparaturi in rochie de mireasa) si ba ma apuca rasul, ba plansul. Cred ca e o lectura "obligatorie" pt orice mireasa, ca sa nu devenim ca Becky o "bridezilla"
Leah
ralnied1 spune:
mai da si la noi niste citate traduse, daca sunt chestii interesante....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
iulissa spune:
Miresici emotionate!
Fetitze Scumpe in cinstea noastra a tuturor miresicilor
Aseara am sarbatorit cu sotziorul meu 6 lunisoare de la casatoria civila si 3 saptamani de la cea religioasa.
Nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut totul, si cate amintiri frumoase avem
Va doresc la toate sa treceti cat mai usor peste zilele/saptamanile de inaintea nuntii, si sa straluciti ca adevarate printese in cea mai frumoasa zi din viatza voastra, ziua nuntii!
Pupicei dulci si emotii suportabile!
Iulica Nevestica
Leah spune:
Ralnied,
Cartea o citesc in engleza (a luat-o sora mea de la British Council) si este extrem de savuroasa. Din cate stiu a fost tradusa si in romana; desi e o carte comerciala, eu chiar o recomand, ma incanta nespus. (mai ales ca viitoare mireasa).
Leah
lorex spune:
Bun venit,Oany
Multumim Iullisa, stii ce mi-a spus cineva? Ca ziua nuntii e o bucatica rupta din Rai..f.frumos..
Leah, mai spune-ne si noua ce citesti acolo ca noi nu mai avem timp de citit..
Azi am facut pauza la pregatiri si am tras o fuga la Hanul Ancutei unde am mancat pana nu am mai incaput pe scaun..
Fetele care au avut nunta la astoria pot sa-mi spuna cate persoane incap la o masa?
lgireada spune:
Lorex, incap si 11, colegii mei de liceu au stat 11 la o masa, dar ideal e 8, merge f bine si 10, fara sa ingramadesti lumea. 12 e mult :), sper ca te-am ajutat
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
ralnied1 spune:
'Neata si o saptamana buna!
Eu deja nu mai pot dormi noaptea, conflictele cu socrii se acutizeaza pe zi ce trece, ma doare stomacul de la atatia nervi si de la atata stres si cam atat!
Pupici!
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Am revenit sa va zic si voua ca eu probabil nu voimai intra pe aici mai multe zile...
M-a sunat tatal meu si mi-a spus ca mamei ii este ff rau si trebuie sa ii faca iar operatie la picior, sa mai taie de acolo o bucata. Infectia nu cedeaza deloc si inainteaza in organism...
Totul e in aer acum, nici nunta nu stim daca va mai fi, nici nimic nu mai stiu...
Lorex si Leah: Casa de piatra!!!!!!!!
Pupici tuturor!
E si maine o zi!
iulissa spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
'Neata si o saptamana buna!
Eu deja nu mai pot dormi noaptea, conflictele cu socrii se acutizeaza pe zi ce trece, ma doare stomacul de la atatia nervi si de la atata stres si cam atat!
Pupici!
E si maine o zi!
Buna dimineata Fetitelor,
Scumpa mea ralnied, offff..imi pare rau sa aud ca ti se intampla asha ceva...sincer, cred ca socrii astia au o dambla pe care ii apuca exact , fix cu o saptamana , doua inainte de nunta
Ai mei s-au trezit sa nu le convina nik din ceea ce are nunta noastra, incepand de la sala de nunta,si sfarsind cu "gatitul miresei"
Nu mai zic de certurile aparent "de suprafata" dintre parintii mei si ai sotzului, faptul ca noi oricum eram undeva la mijloc si nu aveam energia sa impacam capra cu varza...in ziua nuntii tipau unii la altii ca nu mai avea loc sa-si aseze invitatii la mese...OFFFF...
Singurii care contati in toata agitatia asta sunteti voi 2, voi 2 si iubirea voastra..la o adica nunta inseamna tocmai sarbatorirea iubirii, dragostei si legamantului dintre voi2, si de cele mai multe ori, parintii/socrii scapa total din vedere acest lucru.
Si colac peste pupaza..cine are cel mai mult de suferit din asta, sunteti voi 2..
Noi am avut noroc de nasi si de prieteni, dar mai ales nasii, pt ca ai noastri parinti nu au indraznit sa faca galagie la nasi...si daca lor nu le-a convenit ceva..imediat ii trimiteam sa discute cu nasii, si sa vezi ce se potoleau
Tu ne ai pe noi de partea ta, sa te intelegem si sa te sustinem...sau macar sa-ti impartasim din experientele noastra, cum o fac eu acum.
Nush daca ajuta cu ceva, dar macar sa stii ca se intampla si la case mai mari.
Iubeste-te cu sotzul tau, si fiti voi 2 linistiti si o sa treceti impreuna si peste rautatile involuntare ale parintilor, si peste ambitiile nejustificate ale lor, peste tot draga mea!
Hai pup, grupul DC este cu Tine!
Iulica Nevestica