Nunta in Iasi (18)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oany spune:

Saluatri!
Va citesc de ceva vreme si m-am hotarat sa va scriu si eu....daca ma primiti in grupul vostru....?
Sunt miresica de 2004...si fericita posesoare de printesa, Riana...
Felicitari NUSHA pentru BB, sa fie sanatos si sa ai o sarcina usoara.
LEAH, cand ne-am cununat noi stiam ca ei impun pozele lor...iar cand ne-am dat seama ca nu au facut niciuna era prea tarziu si am ramas fara poze la starea civila....asa ca pregateste-te tu ...
RALNIED corul are farmecul sau...la noi, cand am intrat in Biserica si a inceput sa cante corul (ne-am cununat la Sf. Nicolae Domnesc) mi s-a facut efectiv pielea de gaina...bine erau si ceva emotii...iar din cate stiu eu , tot ce tine de Biserica platesc nasii, asa ca ar fi bine sa discuti cu ei...
Va pupacesc si ne mai auzim ( citim)...

Mami Oany si Printesa mea, Riana Ioana
www.ryanna.photosite.com/ryanna/" target="_blank">Albumul Meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Oany, bine ai venit la noi si sa iti traiasca printesa!
La nasii nostru nu se pune problema de bani, doar ca nu inteleg ce e asa mare tam-tam cu corul la cununie... :) Ca eu, la cat sunt de emotiva, numai un cor de ala care sa cante ingereste mi-ar mai trebui...

Lulla, drum bun spre casa!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

oany sa va traisca printesa e o dulceata de fetitza!!!

Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oany spune:

Ralu, Nu-i mare tam tam , nu e obligatoriu, dar e tare dragut...si parca si slujba e mai frumoasa...cum stai cu emotiile ?...ca nu mai e mult....Oricum va fi o zi frumoasa si o nunta pe masura...pentru ca e nunta ta...si ai sa vezi ca va iesi bine!!!!
Nusha, multumim mult de aprecieri...stiu ca-i dulce, ca-i a mea...
Va pupic dulce si va doresc o sambata frumoasa chiar daca nu tine si vremea cu noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Buna!
Ieri am fost si am luat si verighetele, am gasit intr-un final la Moldova, foarte frumoase, din trei feluri de aur si ne vin perfect. Mi-am luat si panglica de organza, tot la Moldova am gasit si azi am fost in recunoastere prin piata si am vazut intr-adevar niste trandafiri portocalii superbi si foarte ieftini (15 000 firul).
O sa fac buchetul de vineri seara si il tin la frigider, sper sa tina. Am auzit de undeva ca daca moi coditele florilor in ceara topita, tin mai mult. Voi ati auzit asa ceva sau aveti ceva secrete sa imi impartasiti despre asta?
La Casa Lux la muzica mi-au cerut 18 milioane, din care am dat avans 5 acum si restul dupa. Eu nu am cum sa ii verific in permanenta ca plec la Bucuresti, dar o las pe mama sa se ocupe, mai ales ca sta si aproape de restaurant si mai am si o vecina care lucreaza acolo. Sper sa nu fie probleme, nu am fost eu chiar super incantata de cum arata, dar cu putina aranjare sper sa arate decent. Sincera sa fiu mi-a convenit ca e aproape de casa parintilor mei si ca nu se desfasoara decat o nunta acolo, fata de terasa Recital de vis-a-vis unde se pot desfasura 3 nunti in acelasi timp.
Am intrat intr-o panica teribila ca nu gaseam coafor unde sa imi fac coc pt cununia civila (si la un pret rezonabil, ca la Carmen Stil, de ex, era 1 250 000 un coc si deja am cheltuit o tona de bani) Pana la urma mi-a recomandat prietena mea, care e si ea mireasa la vara in august, pe coafeza ei si sper sa iasa ok, mai ales ca nici nu stiu ce vreau, ceva tineresc, oricum, sa nu par cu 10 ani mai batrana, si sa si stea toata ziua.
Apoi nu mi-am gasit manichiurista sa imi fac o manichiura mai deosebita, m-am dus la Sei Bella in Tudor si cea mai "deosebita" manichiura pt ei era French!!! Pana la urma mi-a recomandat tot prietena mea salonul Melanie de pe Stefan cel Mare unde mi-a zis ca fac si desene pe unghii si la un pret rezonabil, asa ca luni ma duc in recunoastere pe acolo si fac si o proba.
Mai e o saptamana si trece si asta si apoi o iau de la capat cu serviciul....
Si din ianuarie trebuie sa incep organizatul nuntii ca sunt atatea de facut ca nici nu stii de ce sa te ocupi mai intai.

Leah

Mergi la inceput

Oany, momentan am altele pe cap mai importante decat nunta asta. Asa ca in prezent stau bine cu emotiile.

Leah... ar fi bine sa dai numai 18 mil la formatie, dar nu prea cred. Asa stia si colega un pret fix si nu i-au spus nimic pana inainte de nunta... Si oricum formatia ta sau DJ nu poti aduce ca este impusa formatia lor... Intr-adevar sala nu e super spectaculoasa, dar era curat, mergea... Ringul de dans este separat. Sala e mare, nu stau oamenii inghesuiti... Mancarea era fff buna, servirea la fel... Meniul la cat l-ai stabilit??? Oricum si pretul acestuia se va modifica pana la nunta ta, fii sigura! Si la sfarsit iti mai baga pe gat, ca sa zic asa, niste cheltuieli pe care oricum nu ti le mai explica, asta in afara de chelneri, bucatarese etc...
Dar per total, e OK la Casa Lux...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Ralnied,

Ma ingrozesti... si-asa nu eram eu prea multumita, acum chiar ca incep sa am indoieli. Meniul mi-a zis ca e 850 000 dar la o adica nu am absolut nimic scris, nici la formatie, nici la meniu, o sa ma trezesc cu o tona de cheltuieli dupa aia. Sper sa fie ok, ca altfel o sa fac infarct de griji, ca nu o sa imi iasa bani nici sa achit restaurantul si muzica. Sincera sa fiu nu-mi permit sa fac nunta numai din banii mei, ca altfel nu as avea atata stres...
In fine, pana la anul mai e, si sper sa am timp sa ma obisnuiesc cu ideea.

Leah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Mai am o saptamana!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Leah

Ralnied,

Ma ingrozesti... si-asa nu eram eu prea multumita, acum chiar ca incep sa am indoieli. Meniul mi-a zis ca e 850 000 dar la o adica nu am absolut nimic scris, nici la formatie, nici la meniu, o sa ma trezesc cu o tona de cheltuieli dupa aia. Sper sa fie ok, ca altfel o sa fac infarct de griji, ca nu o sa imi iasa bani nici sa achit restaurantul si muzica. Sincera sa fiu nu-mi permit sa fac nunta numai din banii mei, ca altfel nu as avea atata stres...
In fine, pana la anul mai e, si sper sa am timp sa ma obisnuiesc cu ideea.

Leah

Eu nu am vrut sa te sperii deloc. Si cu atat mai putin sa te ingrozesc in vreun fel. Doar ca in nunta respectiva am fost implicata un pic mai mult decat un simplu invitat si iti mai ziceam din culise, sa stii la ce te poti astepta...
Persoana de care iti ziceam eu a incheiat la inceput un contract scris cu seful de sala de acolo... Nu stiu exact clauzele contractuale. Stiu doar ca se preciza avansul care a fost dat si data pt care a fost inchiriata sala. Cu toate acestea, cei de acolo au vrut sa ii mute cu nunta intr-o zi de vineri sau duminica, doar pt ca o tipa ce urma sa se marite cu un olandez bogat a dat o spaga grasa si i s-a eliberat o sambata... De asta e bine sa verifici mai des. Si chestia asta nu e valabila doar pt Casa Lux, ci in general la restaurante, mai ales cand rezervi cu un an inainte...

Formatia e buna, au repertoriu bogat, toate genurile... Nu falseaza mai mult decat altii pe care i-am auzit la nunti... Mancarea a fost super buna, ti-am mai zis...
Pretul meniului... peste tot creste de la un an la altul, asa ca nu are rost sa te sperii degeaba... Si cresterea nu este asa mare (maxim 200.000 lei in cele mai multe cazuri)... Uite, la mine anul acesta meniul este 900.000, in situatia in care anul trecut era de 750.000-800.000.
Iar banii aia pe care ti-i cere fara explicatii... e o spaga de-a lor, pe langa ce ti se spune direct ca reprezinta cheltuieli cu ospatari, bucatari etc. Si iar nu cred ca se intampla doar la Casa Lux. Asa ca nu are sens sa te sperii.
Atata vreme cat e mare bataie pe sala aia (anul trecut pe 30 iulie nu mai aveau liber pana in sept anul acesta nici o sambata, pentru ca si noi voiam sa facem initial acolo!) si tinerii se duc totusi sa isi faca nunta la Casa Lux, eu zic ca nu e de speriat...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lorex

Mai am o saptamana!!!

Si eu doua!!!!!!! Azi am fost la restaurant la mine, se pregatea pt o nunta... Si dupa ce am plecat de acolo, m-a apucat plansul... de emotii...

E si maine o zi!

Mergi la inceput