Nunta in Iasi (18)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Leah, la starea civila poti sa faci cate poze vrei si cu cate aparate foto vrei, nu exista interdictie, ar fi stupid...
Cine ti-a spus ca nu e voie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Leah, poti face poze si poti filma...
In legatura cu pozele facute de omul lor, sunt f putine (parca maxim 10) si te costa cam 1.5 mil (atat a dat o verisoara de-a sotului meu in iulie anul trecut!). Dar cand intri in sala pt oficiere, spui Ofiterului ca nu ai nevoie de pozele lor si nu e nici o problema. Nu mai este obligatoriu, cum era inainte. Cel putin deocamdata...

La Casa Lux e misto (si vad ca ai reusit sa prinzi liber). Iti impun formatia lor. O colega a facut acolo si cand a inchiriat sala, s-au inteles la 13 mil pt formatie si in final, cu 2 zile inainte de nunta, au spus ca vor da 19 milioane, deci o diferenta semnificativa... Asa ca pana la anul... Sa iti mai zic sa te duci sa verifici programarea din cand in cand... Si, de la 1 ian 2007, poti sa te duci lunar sa iti arate ca inca mai esti in agenda lor... Colega mea a avut surprize de genul asta... Dar pana la urma a iesit un scandal urat si au ramas pe data aleasa de miri...
Daca imi mai amintesc ceva, iti spun. Sau intreaba-ma daca vrei... (a fost oarecum implicata in organizare, de asta stiu...)...

Iar buchetelul... sunt trandafiri portocalii super...

Dosarul e depus, nu???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Iulissa, super ideea ta!
Dar nu ar fi mai bine sa deschizi subiect separat la Odiseea nasterii...??? Merge mai bine acolo, zic eu...
Darria a nascut cu dr Grigore. Si fetele (Nusha, Lorym) tot acolo merg...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

Iulissa, super ideea ta!
Dar nu ar fi mai bine sa deschizi subiect separat la Odiseea nasterii...??? Merge mai bine acolo, zic eu...
Darria a nascut cu dr Grigore. Si fetele (Nusha, Lorym) tot acolo merg...

E si maine o zi!

Fetelor, am pus subiectul la Odiseea Nasterii
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77344

Va astept la discutii

Iulica Nevestica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutare fetelor!!!!!!!!!!!!
Eu inca nu m-am intors ,sunt inca in Elevetia in honeymoon ,dar stam la varul meu care are net si nu m-am putut abtine sa nu intru sa vad ce mai faceti.
Felicitari Darria( sa stii ca tu ai fost principalul motiv pt.care nu mai aveam rabdare sa nu intru pe net) sa fiti sanatoase si fericite...sa aveti parte de tot binele din lume!
Nusha...ce imi vad ochii!!!!!Numai surprize!!!!!!!Sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara..DPN tau e aproape de ziua mea de nastere..poate o sa ne sarbatorim impreuna!!!!!Si apropos parerea mea este ca e cea mai buna perioada a anului sa ramai insarcinata.....eu am fost in primele 3 luni iarna cand era plin de viroze si imi doream sa fie vara si cald si frumos!!!!!!!
Sa va povestesc 3 vorbe despre luna noastra de miere"in trei":in Spania a fost foarte bine ,caldut nu exagerat dar apa marii foarte rece...asa ca nu am facut nici o baie..cam obositor pt.mine ca am vizitat multe...am mai fost cu o graviduta care nu stiu de unde isi lua energia ,ca era ca un iepuras Duracell ...pe cand eu deabia urc 3 scari si gafai.
Apoi am ajuns in Elevetia unde a fost o idee mai odihnitor..ne-am plimbat si pe aici mult dar am inchiriat o masinuta si am stat mai mult in ea...dar sa stiti ca si asta era destul de obositor..ba ma durea spatele.ba burtica...plus ca am stat super stresata pt.ca dintr-o mica-mare eroare asigurarea medicala a fost valabila numai in Spania si daca Doamne fereste se intampla ceva...tb sa gasim multe mii de euro pt.spital...
Maine ne intoarcem in tara..mai am un hop zborul cu avionul..ma streseaza..mi-e groaznic de frica(cand am venit din Spania in Elvetia cu avionul ne-a zguduit rau de tot ma gandeam sa nu ma apuce contractiile..si e mult prea devreme).
Bebe meu sper ca e bine..a inceput si la mine sa se vad burta sub haine(multe haine...ca aici nu au fost mai mult de 12 grade..nu am fost imbracata in viata mea de 1 iunie cu bocanci si palton)..desi am 6 luni jumate..adica 26 saptamani oficial duminica
Fetelor va urez spor la pregatiri!!!!!!!!Si sa ne "auzim-scriem" cand o sa ajung si eu cu bine,sper ,in Romania!!

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

lulla bine ai revenit ma bucur ca v-a fost bine(nici nu avea cum sa nu va fie) si ca esti bine si tu si bb...chiar ma gandeam zilele astea la tine

Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Te asteptam lulla, sa mai dai si tu cu parerea p'aci pe la miresici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lorex

Te asteptam lulla, sa mai dai si tu cu parerea p'aci pe la miresici

de parca eu v-as ajuta vreun pic...intru degeaba nik nu zic sa va fie de folos

Mergi la inceput

ei, cum nu, ne-ai ajutat si tu de multe ori!
iti mai aduci aminte lectiile practice de facut bebei?
eu nu le-am uitat! vad ca la tine au avut succes!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lorex

ei, cum nu, ne-ai ajutat si tu de multe ori!
iti mai aduci aminte lectiile practice de facut bebei?
eu nu le-am uitat! vad ca la tine au avut succes!

bey eu le-am practicat intocmai si uitati-va la mine incep sa ma ingras de bunastare

Mergi la inceput