Nunta in Iasi (18)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by lorex

felicitari mamici!

pentru fetele care s-au casatorit anul acesta...stiti ceva despre cei 100 sau 200 de euro pe care ii da primaria pentru tinerii aflati la prima casatorie???

nu stiu daca a mai intrat sau nu in vigoare... (stiu ca se discuta la un moment dat aici, pe DC, despre asta... da o cautare...)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lorex

pai..initial trebuia sa-l luam de la Nicolae Domnesc dar am aflat ca dupa noi, are cineva cununie religioasa si aduce cor de la opera si atunci o sa vorbim sa vina de la 7 sa cante si la noi...sper sa rezolv, tine-mi pumnii

tinem pumnii... da' daca e de la Opera... nu costa o avere?????????
daca, totusi, rezolvi, cred ca apar si eu pe acolo sa ii aud... ca m-ai facut curioasa...
eu nu ii vreau pt mine, ci doar asa, sa stiu... pt curiozitatea personala...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Corul de la Opera (nu e asa mare, nu va speriati) lua cam 1,5 mil acum un an jumate. Probabil ca pana in 2 acum. Eu am avut corul bisericii ("Buna Vestire" de langa Lic. "Mihai Eminescu") si am dat 100.000 de persoana (au fost 7). Si a fost sublim. Teoretic, puteti vorbi cu corul oricarei biserici sa vina, numai sa fie de acord preotul care va cununa (un cor frumos si ieftin stiu in CUG, la biserica aia care se tot construieste de ceva vreme, dupa Poarta 1).

Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice

Mergi la inceput

Mai fetelor, da' fara cor nu cununa popa??? Ca ma speriati!!! Ma si vad umbland de-acum si dupa cor... Numai asta nu am mai facut...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Ploua, ploua, ploua... Ce urat!!!!!!!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

cununa si fara cor, ralu, stai linistita, oricum Biserica tre' sa aiba un cor, mai mare sau mai mic, dar tot are..asa ca daca nu ti-ai propus asta nu tre' neaparat sa cauti.
te-am mai intrebat..tu la ce Biserica te cununi? Nu vrei sa-mi spui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

Buna Fetitze dragi si scumpe!

cam urata vreme afara...dar suficient cat sa ne inspire la discutii.

Cum vad ca randurile viitoarelor mamici se ingroasa
Felicitari Dragelor..si Felicitari si la Viitorii Tatici !, va propun un nou list de discutii "Nasterea in Iasi - a nascut cineva cu D Grigore?"

Si eu, ca si voi, mergem la acest medic(eu sunt pacienta de 3 ani),...probabil ca vor mai fi paciente si pe viitor, hai sa aflam exact de la mamicile care au trecut prin ce vom trece noi in viitorul apropiat sau indepartat.

Cum e sa nasti in iasi?
Taticii au voie la nastere?
Exista Lamaza in iasi?
..cat merge "spagutza"la spitale?
....

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77319

Va pup dulce si va astept pe forum

Iulica Nevestica

Mergi la inceput

Te felicit iuli, eu am vrut mai demult sa deschid un astfel de subiect dar...ma simteam pe din afara..nici macar nu eram casatorita si ma si interesau medicii si maternitatile...asa doar pentru cultura mea generala si ..pentru viitor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Buna

Uf, gata, m-am mai potolit putin. Am ajuns acasa la Iasi, am depus actele la Primarie (este sambata, 10 iunie, la 13.15), am ales restaurantul si am dat si avansul - Casa Lux Bucium (nunta e pe 16.06.2007, adica anul viitor), azi, maine luam si verighetele sa facem si logodna si mi-am mai luat o piatra de pe suflet.
Mai trebuie sa fac play-list-ul pt petrecerea de la cununia civila (si asta ma streseaza ingrozitor, ca nici nu stiu ce muzica sa pun...), sa cumpar panglica sau material sa imi fac buchetul (nici macar nu stiu ce flori sa folosesc avand in vedere ca am costumul portocaliu inchis, oscilez intre flori de camp si trandafiri galbeni - distanta ca de la cer la pamant, nu?
Aveti idee de vreo mercerie mai buna prin Iasi unde sa gasesc panglica de satin sau de organza portocalie? Ca eu nu mai stiu nimic prin Iasi...
Am vorbit cu cineva sa vina sa filmeze; apropo avem voie sa filmam la starea civila inauntru? Si cum facem cu pozele alea ale lor? Cand stabilesti daca vrei, cate vrei si alte alea? Ce stupid mi se pare, in alte orase nu e asa, poti sa faci cate poze vrei...
Am si un Polaroid sa fac poze cand vin oaspetii si le lipesc pe loc intr-un album pregatit special pt asta si ei imi scriu dedesubt o dedicatie, sa am o amintire frumoasa si poze instant, care sunt intotdeauna cele mai savuroase Domnisoara mea de onoare se va ocupa de asta si sper sa iasa ceva memorabil.

Leah

Mergi la inceput

Mergi la inceput