Nunta in Iasi (18)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

24 ian 2007...? Sper doar sa nu te prinda Revelionul pe la Maternitate...

Hai, mai, ca a fi bine! Sa ai grija de tine! Si sa asculti de dr...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Nusha ca veni vorba de doctori (Ralnied) Dr. Grigore - e cea mai tare , nu da gres niciodata , e foarte atenta , iti vorbeste, iti explica...nu puteai face o alegere mai buna! Singurul inconvenient este ca e ffffff ocupata!

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by oanaiasi

Nusha ca veni vorba de doctori (Ralnied) Dr. Grigore - e cea mai tare , nu da gres niciodata , e foarte atenta , iti vorbeste, iti explica...nu puteai face o alegere mai buna! Singurul inconvenient este ca e ffffff ocupata!

Oana

stiu asa e....mie mi-a recomandat-o darria si lorym ele tot la ea merg ....intr-adevar e foarte ocupata dar asta conteaza mai putin avand in vedere ca este o profesionista

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

felicitari mamici!

pentru fetele care s-au casatorit anul acesta...stiti ceva despre cei 100 sau 200 de euro pe care ii da primaria pentru tinerii aflati la prima casatorie???

Mergi la inceput

azi am fost in mall si mi-am luat casutza pentru bani, f frumoasa!..350.000 am dat pe ea...
sambata am intalnire cu florareasa, cred ca aceeasi de care spune si stefana..merci stefana oricum!
dosarul e depus la civila, cred ca rezolv si de un cor specializat la biserica..o sa fie ..
...mai am 10 zile!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lorex

azi am fost in mall si mi-am luat casutza pentru bani, f frumoasa!..350.000 am dat pe ea...
sambata am intalnire cu florareasa, cred ca aceeasi de care spune si stefana..merci stefana oricum!
dosarul e depus la civila, cred ca rezolv si de un cor specializat la biserica..o sa fie ..
...mai am 10 zile!!!!

Si a mea e tot din Mall, tot la 350.000 si e frumoasa...
De unde iei corul???

E si maine o zi!

Mergi la inceput

pai..initial trebuia sa-l luam de la Nicolae Domnesc dar am aflat ca dupa noi, are cineva cununie religioasa si aduce cor de la opera si atunci o sa vorbim sa vina de la 7 sa cante si la noi...sper sa rezolv, tine-mi pumnii

Mergi la inceput

Ralu, tu unde ai cununia religioasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

fetele, ma intereseaza si pe mine cum e cu corul de la opera! cat costa, si cum se poate lua legatura cu ei!

Sf. Nicolae Domnesc e cumva biserica din Copou?

Oana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oanaiasi

fetele, ma intereseaza si pe mine cum e cu corul de la opera! cat costa, si cum se poate lua legatura cu ei!

Sf. Nicolae Domnesc e cumva biserica din Copou?

Oana

e biserica de la Palat. Aia din Copou e tot cu Nicolae... dar nu mai stiu cum...

E si maine o zi!

Mergi la inceput