Nunta in Iasi (18)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

La Multi Ani de ziua noastra Fetitze Scumpe!

Inima mereu tanara si muuult chef de viata.

Felicitari la viitoarele mamici si la copilasii mamicilor actuale.

Am fost cu un pic de treaba astazi prin Hala..si nu-mi venea sa cred cate mamici, cati copilasi de toate inaltimile...si cate burtici se plimbau mandre

Va pup dragele mele..si va doresc la toate o viatza ca de copil, fara griji...si cu muuult chef de joaca!

Iulica Nevestica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Hristos s-a inaltat!
La multi ani bebe scump din burtica mea!Te pupa mami si tati chiar daca esti in burtica deocamdata!Ne dorim sa fii sanatos ca restul vor avea grija parintii tai sa ai tot ce iti doresti!
Andreia! Sa fii sanatoasa si norocoasa in viata! Abia asteptam sa ne jucam cu tine
bebicilor din burtici: Nusha, Mexxa, Lullabay!
sotul meu drag! Azi eu si sotul meu facem 7 ani de cind suntem impreuna! Sunt norocoasa si anul acesta e cea mai frumoasa aniversare a noastra ca il avem si pe bebe linga sufletele noastre!Ce norocosi suntem ca vom sufla in tort in fiecare an linga copilul nostru!
Abia asteptam sa scriu mesajul azi la cite aveam de zis dar sunt lipsita de inspiratie! Ce e mai important cred ca simtiti: caldura cu care va doresc La multi ani bebicilor vostri!Totul mi se trage de la emotii!
Sunt fericita dar si un gram suparata ca la inceputul anului imi prograsem sa fim la Paris de ziua noastra dar in nebunia noastra ne-am hotarit sa facem pe bebe si Dumnezeu ne-a binecuvantat din prima luna adica din februarie.As fi mers chiar si insarcinata dar mi-a fost rau si am hotarit la anul sa sarbatorim la Paris, care e visul meu din copilarie!Oricum fericirea de a avea o minune in burtica nu se compara cu nimic ! Bebe a hotarat sa ne faca un cadou mai devreme adica duminca noaptea si l-am simtit prima data!Nu-mi venea a crede si m-a gidilat tare
Va pup !
lory 17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

LA MULTI ANI ANDREIA PRINTESA SCUMPA CE ESTI !!!
SI UN PUPIC DE LA INGRIDUTZA NOASTRA!

LA MULTI ANI INGRIDUTZA SA NE TRAIESTI SA TE FACI MARE SI FRUMOASA SI SA ASCULTI DE MAMI TAU!!!

azi ingridutza a primit un cadou frumos de la nanutza ei si abia astept sa vad cum reactioneaza!!!
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR DIN LUME SA FITI SANATOSI SI SA CRESTETI MARI!!!

lorym m-a impresionat mesajul tau

azi de ziua copilului merg sa-mi vad si eu comoara pentru prima data!!! ma rog sa fie bine

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

HRISTOS S-A'NALTAT!

LA MULTI ANI mamicilor cu bebei, copiilor si ce lor care se simt copii!
LA MULTI ANI si pentru toate burticile!

Cum a fost nusha? ai reusit sa distingi ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

quote:
Originally posted by lorex

60.000???
pai la 200 de invitati ce ma fac?
eu ma gandeam la ceva mult mai ieftin...
quote:
Originally posted by ralnied1

quote:
Originally posted by lorex

fetelor, ma ajutati cu o recomandare?
vreau pe cineva care sa imi faca cocarde din flori naturale pentru invitati, la un pret bun...

Lore, eu le fac pe cele din trandafirasi naturali, la o florarie langa Hala Centrala, pe C Negri, aprox in fata bisericii de acolo (parca Sf Spiridon ii zice...). Mai in iarna cand m-am interesat, mi s-a spus ca vor costa 65.000 lei.
Mai este o doamna in Centru, la Galeriile Comerciale Sf cel Mare... la Best Mariage sau nu stiu exact cum se cheama (cumva in spate la BCR--ul de la CUB, in spate la Agentia Teatrala... Este si un bar acolo--Piano parca...). Eu acolo am facut cosulet, inimioara-pernuta, saculet, cocardele artificiale pt nuntasi... Si sunt f multumita. Are preturi f bune faa de restul orasului... Doar sa nu fie prea aglomerata si ocupata pt data cand ai tu nunta... La ea erau 60.000 cocardele tot din flori naturale... Si mi-a aratat niste poze cu ce a facut la alte nunti si mi-au placut... Acum sa vad... Cred ca azi ma duc intai acolo, la Hala... Si daca nu, vin aici...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Ce vorbiti voi aici de zeci de mii pe o floare?
Eu, acum un an jumate le-am facut la o doamna de la flori din Piata Independentei si m-a costat 10.000 de lei crizantema, pentru invitati, si 50.000 trandafirul, pentru nasi, parinti, frati. SI lumanarilew le-am facut la doamna aia, si aranjamentele pentru masa si au iesit superbe. Exacr cum mi-am dorit, in forma de lacrima si cu material la fel ca rochia, din care i-am dus eu. Si e tare simpatica doamna. Daca vreti amanunte... PM.

Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Nusha, La multi ani pt Ingrid!!! Care e cadoul??? M-ai facut tare curioasa!!! Si cum a fost la dr??? Ai promis amanuntele pt joi!!!
Lorym, si pe mine m-ai impresionat si, ca sa te consolez un pic, si visul meu dintotdeaua e sa vad Parisul... Dar si eu il aman. Poate te simti un pic mai bine stiind ca nu esti singura in situatia asta...

Noi astazi am primit cadouri la servici, de 1 Iunie, de la seful de birou: cate o cioco, torturi de inghetata si suc...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

FELICITARI NUSHA ! SA FITI SANATOSI AMANDOI SI SA AVETI 9 LUNI CAT MAI USOARE SI FRUMOASE!

Hai sa iti zic ceva....eu cred ca o sa fie!

Can e DPN-ul?

Pupici la toate fetele!

Darria....pozici cu Andreia?

Oana

Mergi la inceput

fetelor am vazut azi o bobitza mica mica la ecograf care mi-a facut pielea gaina numai cand am vazut-o
oana dpn e 24.01.2006 abia astept
mi-a dat sa iau utrogestan(cred ca asa se cheama)pentru sustinere si maine merg sa fac niste analize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Nusha cat mai sanatos, frumos si norocos! in cinstea voastra!

Oana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oanaiasi

Nusha cat mai sanatos, frumos si norocos! in cinstea voastra!

Oana

saru'mana!

Mergi la inceput