Copilasi iunie-iulie 2003(72)
Raspunsuri - Pagina 12
crisotexa spune:
Dragele mele,
Io m-am dus la doftor bou si m-am intors ..... Deocamdata sunt bine. Trebuie sa am grija de domnia sa COL. O sa incerc si doftorul Romanei, ca parca imi surade Elias fata de Giulesti.
Sa va zic ce vis am avut si ce interpretare i-am dat io. Se facea ca ma iubea un baiat asa de mult, ca nu-mi mai incapeam in piele de fericire. Ne sarutam, eram asa de fericita, nu-mi pasa daca afla barbatul.... ce mai, m-am si ofticat ca m-am trezit.... Cred ca de fapt o sa fac un baiat, pe care o sa-l iubesc tare mult..... Acum parca mi se pare ca sunt facuta a fi mamica de baieti.
Dana, tinem pumnii pentru minunea din burtica. Tu la ce medic mergi?
E targ de chestii de copii la Romexpo si un targ "Barbie si lego" in piata Revolutiei.
Ma asteptam sa se vorbeasca aici numai de concedii si cand colo.....
Pupa Crisa
Andra_ spune:
Buna fetele,
Ioana - m-a luat cu fiori citind, m-am gindit la chestii oribile, da-l naibii de telefon, bine ca sinteti voi bine.
Crisa - cum fu?
Bobi - cum mai e cu regimul?
Nicol - mai numai al meu nu maninca singur neam, cred ca daca l-as lasa ar sta citeva zile nemincat, n-are nici o pasiune, nici o pofta (ba da: orice fosneste intr-un ambalaj e minunat 
) Inca stau calma in speranta ca la gradi o sa invete, ca n-o sa aiba incotro, dar altminteri...jale.
Eu si fi-miu sintem iarasi raciti, am luat eu de la o colega (care colectase boala de la al ei copil), si de o saptamina sintem mucosi, mai tusim, morocanosi, dar fara febra macar. Bag de seama ca eu si Luca facem toate bolesnitele impreuna, ma tot intreb de ce nu putea sa le faca cu tat-su in semn de simpatie?!
Desi cred ca era si mai rau, ca la el raceala e ultima bariera inainte de moarte, le face intr-o forma "foarte" grava intotdeauna
Saptamina asta ne doftoricim, ca simbata Luca pleaca la mare cu socrii, iar sotul in team-building, iar eu
sint home-alone si-mi fac de cap pe la cosmetice, coafoare, filme si, mai ales, voi dormi dupa-masa linistita 
pup u,
Andra
Kehleyr spune:
Crisa, eu merg la Corina Grigoriu la Municipal. Am schimbat medicul dar nu si spitalul
. Am ales-o pe criteriul ca nu vreau un medic superaglomerat pentru ca am senzatia ca astia cam dau rasol la detalii... Oricum la consultatii ma duc la CMU, am oroare de cozi.
Aseara fata mea a reusit performanta sa stea 30 de minute in acelasi loc. A fost ocupata cu pictatul. E prima oara cand ii dau acuarele si au fascinat-o. Era asa de dragutza, iti venea sa o mananci. Ea care se plictiseste imediat de orice, de data asta nu se mai dadea dusa... Poate seamana cu taica-su si e mai artista
.
Eu cu injuraturi inca nu am auzit-o, dar are mania sa ne spuna "lasa-ma-n pace", "du-te la tine in camera si taci din gura" si altele de genul asta. Sunt convinsa ca tot de la noi le aude, aia cu "lasa in pace" sigur, dar cum sa ii explici ca exista o diferenta intre a-i spune asta cainelui si a-i spune mamei? Greu...
romana spune:
Ioana: Bina ca nu ati patit voi nimic. Telefonul... gasesti "altul mai trainic si mai frumos". Al meu e al treilea si tot prost e , ca nu aud ce vorbeste persoana cealalta, iar daca mai urla si un copil linga mine "si eu , si eu..." apoi nu ma mai inteleg om cu om. Dar face poze... Preferam sa aiba un buton pe care sa apas si sa se auda pina in strada. Sper ca urmatorul telefon o sa-l aleg eu pe gustul meu.
Dana: Ai grija de tine si , in orice situatie, ai incredere si fii optimista.
Mihaela: Of, of... Lasa ca se vor aranja toate lucrurile si va fi si mai bine decit inainte.
Gaby: Sa se face bine Stefan si sa nu-l doara nimic.
Andra: Sanatate. Cind am vazut ca ai postat am avut asa o senzatie ca ne dai o veste ca esti graviduta si tu, ca tot s-a deschis sezonul. Pina la urma vom fi colege de gradinita? L-ai inscris pe Luca la Bambi?
Crisa: Daca vrei sa te duci la doctorul cu care am nascut pot sa-ti dau telefonul lui. O sa-l sun si eu inainte sa-i spun de tine, daca vrei. Dar pina la data cind am nascut-o eu pe Maria nu lucra decit la Elias, nu mai mergea si la un cabinet particular.
Ar trebui sa ma duc si eu sa ma vada, dar mi-e cam departe pina la Elias cu trei nazdravani . O sa merg si eu , nu stiu cind....
Gindeste-te si da-mi de veste. O sa mai citesc pe aici.
Duminica am chelit toata trupa de copii. Dintre toti Maria a stat cea mai cuminte la tus. I-am tinut eu pe fiecare in brate, iar sotul cu aparatul a tuns cum a putut, printre tipete si proteste.
Acum sint asa de draguti. Maria e ca bebelusii din reclame. Parca e si mai puisor decit inainte cind avea niste plete de putem sa-i fac codita. Mai si am o nostalgie. ... Cind vad cum creste parca-mi pare rau ca nu mai am bebe mic.
Intr-un final am ajuns la concluzia ca e mai usor cu ei mici , bebelusi, decit cu ei mari si plini de fite, cum a devenit Cristi mai nou. Si cred ca la fiecare virsta au fitze si fitze. Astea nu se vor tremina veci, ca pe la 18 ani sigur vor masina, discoteca si cine stie ce inventii vor mai fi pe atunci.
Imi ramine speranta ca nu va fi asa. Sau ca voi tine si eu pasul cu ei.
Sanatate gravidutelor.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
crisotexa spune:
Vreau si io va rog, numarul de mobil al Romanei.
Ii dadusem un PM si nu cred ca l-a vazut.
Pupa Crisa
martta spune:
Buna, fetelor!
Am fost si eu ieri la control. Era ziua de nastere a dr. si a trebuit sa astept f. mult...Era insa fericit, bine dispus si mi-a raspuns cu mult calm tuturor intrebarilor. Ca si Crisa, si eu am probleme cu colul. Este scurtat, dar inchis. Nu este inca nici o problema pt a putea naste natural. DPN este 15-29 aug. Sper sa nasc la termen.
Madic: eu il duc periodic la control. Ultima oara am mers anul trecut, la acelasi cabinet.
Acum ma gandesc sa-l duc sa-i fac unele investigatii pt ca se plange uneori ca-l doare burtica. I-am tot facut copro, n-am descoperit ceva in neregula...Trebuie sa vorbesc cu pediatrul sa vad ce analize imi recomanda.
Cgaby: pupici lui Stefan si insanatosire grabnica!
Cornelia: ce mai faceti?
Ioana: poate vei fi surprinsa, dar multi sunt condamnati la ped. inchisorii pt o astfel de talharie. Domnul cu piciorul in ghips a fost martor. Se poate face si o recunoastere din grup. De obicei, cei care actioneaza asa sunt recidivisti, figureaza in evidentele politiei. Procedura nu e asa complicata. Una peste alta, ma bucur ca sunteti bine si ca nu s-a speriat Cata.
Kehleyr: mai ai putin. Sarcina usoara in continuare!
De ceva timp tot tin sa te intreb: de unde ati luat patul Stefaniei pana la urma?
De Lya mai stiti ceva?
Va pup!
mami de Vladut(13.06.2003) si
27s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
cgaby spune:
buna. am revenit...stef e bine, a scapat!
(si de data asta!!!
)
a fost destul de nasol, dar a trecut.
pupici tuturor si sanatate multa.
de gio mai stiti ceva????
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
bibi spune:
Crisa, daca te incalzeste cu ceva afla ca sunt persoane insarcinate care nici macar la aproape 7 luni de sarcina nu au convingerea ca au facut o alegere inteleapta in privinta doctorului.
eu am avut retineri de la bun inceput in ceea ce priveste spitalul Giulesti si chiar si cu privire la cabine´tul privat al medicului. Mi-e greu si acum sa accept ca un medic renumit isi desfasoara activitatea intr-un cabinet atat de insalubru si de modest ca prezentare si dotare.Apoi pe mine ma seaca, dar chiar ma seaca sa alerg o jumatate de zi dupa medic (exact asa cum povestea si Martta) cu atat mai ´mult cu cat se presupune ca o gravida cu col de rahat nu trebuie sa sada in fund cate 6 ore la fiecare consultatie pe o banca de lemn, asta in cazul fericit in care ai norocul sa gasesti un loc unde sa te asezi....asa ca una peste alta...maine incerc un alt medic...nu asa de renumit sau mai bine zis chiar un ilustru anonim...dar nici subsemnata nu am nici o postare pe google, si cu toate astea nu ma dau pe multi dintre cei cu renume si marca.
Si ca veni vorba de Ioana...sfatul meu...duca-se telefonul de rapa ca prejudiciul ai sanse sa ti-l recuperezi peste cca. 4-5 ani si pana atunci mai cheltui si bani si timp aiurea...
respectele mele, doamnelor
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
Andra_ spune:
Buna fetele,
Romana - mai eu gravida nu-s si nici nu v-asteptati pina pe la iarna la vesti de la mine in acest sens, ca am zis ca din toamna incepem operatiunile in acest sens, meanwhile ne antrenam cu frenezie sa nu ne iesim din mina
Despre gradi: da, l-am inscris la Bambi stept by step, daca acolo e si Cristi vor fi colegi sigur. Dar mai e mult pina departe, deocamdata nici nu vreau sa-mi amintesc ca undeva departe e o toamna in zare, am de gind sa profit la maxim de vara din fata.
Bibi - mai draga mai, gind la gind cu bucurie cu doctorii, cred ca o sa procedez la fel, o sa merg si eu la cineva mai putin cunoscut ca poate e mai atent decit mega-cunoscutul Badiu care n-a dat pe la mine cit fusei in maternitate. Cit despre momentul schimbarii medicului, uite aici: cumnata-mea a fost la inceput la o mare doctorita din Mun. (Protopopescu) cu care insa nu s-a inteles deloc, desi sora cumnata-mii gravida si ea in acest timp e fan. S-a mutat la Parvu/ Elias cu care a dus sarcina spre capat, cind la 7 luni s-a trezit ca iarasi au divergente, asa ca s-a mai dus la 1 medic, ptr ca in final sa nasca cu un altul, care a consultat-o prima oara in 8 luni, iar dupa o saptamina i-a facut cezariana si gata. So, mai exista...nu-ti face griji!
Crisa - tu vise cu premonitii, eu vise "cosmaresti": azi noapte am visat ca eram la o petrecere si mincam numai chestii de care n-am voie in cura, si mi-era o foame, mama-mama, cred ca foame mi-era intr-adevar, si mi-am refulat-o in vis mincind calumea, ca-n realitate chitai si-nghit in sec
pup u,
Andra
Cornelia spune:
Stiti vreo reteta de educat copiii? Exista vreo formula magica, ceva? Ca eu sunt total depasita de situatie. Maria s-a hotarat sa isi scoata parleala pt. toata perioada ei de copil cuminte. Este extrem de obraznica, raspunde si vorbeste urat. Tipa si se tavaleste pe jos, ne loveste.
E plina de vanatai, zgarieturi, e arsa la degetele, a sarit portita care inchidea scarile, i-a deschis usa lui Stefan care a cazut "in cap" (o citez pe ea) pe scari. Mama a scapat-o de sub control, iar cand vin eu de la serviciu, este deja surescitata si nu imi iese nimic... Nici o pedeapsa nu functioneaza. In final ajung sa tip si eu, si e mai rau
.
Toate astea s-au agravat dupa ce am dus-o sa vada gradinita. Cred ca ne asteapta zile grele la toamna.
In momentele ei bune e dulce, inteleapta si iubitoare, dar cum sa fac sa predomine momentele astea?
De fapt, nu astept raspunsuri la intrebari
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze