Copilasi iunie-iulie 2003(72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amik spune:

nu mai e de actualitate problema bebelusului.tocmai am vorbit cu taticul lui (ca razvan are grupa 0 rh negativ si vroiam sa se duca sa doneze).

dana, de-abia asteptam sa se vina luni si sa ne scrii!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

gata. maine stef se operaza de polipi. sper sa scapam cu bine si de asta, sa poata si el sa respire cum trebuie pe nasuc.
pupici si sanatate tuturor.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Of mai fetelor,

ce vesti de luni dimineata....

Ioana, Doamne ajuta ca sunteti bine.... Pe prietena unei colege de-ale mele a atacat-o un tip, in lift. A zis ca parea tare politicos si ingrijit. Aveti mare grija!!!!

Amik, e bine bebelusul care avea nevoie de sange?

Gabi, bafta maine la operatie.

Ma oftic ca nu am nicioadata timp sa va mai povestesc una, alta....

Diseara ma duc la doftor... Am emotii...

Pupa Crisa

Mergi la inceput

crisa - tinem pumnii! sa fie bine totul. pupici.

Mergi la inceput

mai fetelor, ce-i cu kehleyr?ea scrie dimineata de tot...oare o fi patit ceva, doamne fereste?nu are nimeni nr ei sa o sune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Fetele, stati inistite, nu am patit nimic, sunteti dragute ca va ganditi la mine . Doar ca stau acasa si nu mai sunt tot timpul pe forum.

Am fost joi la doctor. Asa cum banuiam, doctorita mea nu mai avusese un astfel de caz (v-am spus ca e ceva rar, 1%). Dar mi-a placut cum a abordat problema. Mi-a spus ca este putin probabil ca bb sa aiba ceva pentru ca anomalia a aparut aproape sigur pe parcurs, nu s-a vazut la ecografiile anterioare (cica e ceva elementar, nu aveau cum sa o rateze). Asa ca este posibil sa am eu o predispozitie de a face tromboze, desi nu am nici un fel de antecedente in familie. Oricum, trebuie supraveghere foarte stricta, asta insemnand ecografie saptamanala, ca nu cumva sa se agraveze problema, sa nu mai creasca fata - presupun ca asta ar insemna cezariana de urgenta. Plus m-a trimis sa imi fac analize de sange pentru trombofilie, care vor fi gata abia saptamana viitoare. Intre timp eu trebuie sa continui cu 3 litri de apa pe zi si sa fiu foarte atenta la toate miscarile lui bebe. Va dati seama ce responsabilitate am, mi-a spus ca orice presentiment, orice impresie am ca misca altfel decat de obicei, sa o sun . Maine seara am ecografie, prima din sir... Sper sa fie bine in final, zau ca daca nu are fata nimic, de restul nu mai imi pasa, orice probleme as avea eu...

In weekend am deliberat mult daca sa plecam din Bucuresti sau nu, initial nu am vrut ca vroiam sa fiu aproape de spital, dar in final am plecat si a fost bine, taaare odihnitor si relaxant, chiar am mai uitat de stres. Mai putin pe drumul de intoarcere aseara cand m-a pus barbatul sa conduc pe autostrada ca bause, si a fost cumplit, e tare greu cu burta la gura, si e si plin de gropi drumul...

Ioana, si eu am crezut la fel, ca o sa va atace pe voi. Mobilu, da-l incolo...

Crisa, pana la urma la ce medic mergi?

Gaby, bafta la operatie. Dar nu e cam din scurt? Stiu ca se cam prescrie si cand nu e neaparata nevoie...

Va pup si tinem legatura.

Mergi la inceput

danutza,

m-am linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

Hai sa-mi inving si eu somnul care ma pandeste de-azi de dimineata, cam ca atunci cand eram si io graviduta (nu, nu sint si nici n-am nici un gand ) sa va mai povestesc si eu ceva de Mariuca, dar mai intai vestile.

DANA - bine ca ai intrat in concediu si ai timp doar pentru voi. Si eu zic, ca si fetele, ca totul o sa fie bine.

IOANA - si mie o singura data mi-au furat mobilul, atunci cand eram singura cu fata in carut. Stiu ca atunci cel mai tare m-a suparat sentimentul ca au stiut ca sint vulnerabila si de-aia au actionat. Bine ca sinteti voi sanatoase si ca a fost doar atat.

GABY - multa sanatate lui Stef, si eu zic ca poate ar trebui sa mai cereti o parere...

MIHAELA - imi pare rau ca suferiti si tu si Flaviu, dar a fost alegerea voastra, sperand ca intr-un final ii va fi bine. Ce-ai mai facut cu gradinita? Il aduceti macar din toamna?

Si acum despre noi - am fost in w-e la bunici, unde Mariuca si-a primit din nou doza de rasfat, dar ce mi-a umplut inima a fost faptul ca oricata atentia ii acordau ceilalti, tot la mine venea sa ne iubim.
Am fost si la socrii mei, care au o livada de ciresi, si nu va spun cat s-a catarat si in copaci si pe scara - ii zicea lui socru-meu sint chiar aici, sint in spatele dumneavoastra (asta catarata pe scara dupa el, pana aproape in varf), de nu mai stia saracul om cu cine vorbeste nepoata-sa, la cata politete o lovise, cu dumneavoastra in sus, dumneavoastra in jos.

S-a jucat si cu niste pisoi mici, le tot dadea tarcoale, ca i-ar fi luat in brate, dar nu stia cum sa-i apuce si cum dadeau aia se fuga le zicea stai, mai pisoias sa ma joc si eu cu tine si mai avea nitel si-i pupa-n bot.

Dar ultima perluta a fost acum vreo doua seri, cand se chinuia sa-i bage picioarele unei papusi prin niste gauri de la un cos de la o jucarie si nu reusea nicicum si-i tot zicea la papusa aia : baga picioarele, hai, baga picioarele pe-aici, tu n-auzi? Baga picioarele odata, baga picioarele in p.... ma-tii odata , moment in care si eu si Dan ne-am pus mainile in cap si ne-am uitat unul la altul nestiind ce sa facem, iar eu am reusit doar sa ingaim "si n-are inca trei ani". Cert e ca de la noi n-a auzit, ca Dan nu injura decat f. rar si asta la volan, iar eu imi pun lacat la gura acasa, ca stiu cam ce-i poate pielea.
Aaaa, cunoaste si cuvantul misto, si p-asta cred ca tot din parc.

So, incepem o noua era a perlutelor ?

V-am pupat.

Madi si Mariuca

Mergi la inceput

buna!
problema cu polipii nu e din scurt. a avut 2 episoade de otita in decurs de 2 luni, el respira pe gura si sforaie...asa ca...eu zic ca e mai bine asa.
mariuca e o dulce. pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Ioana cred ca sunt la cel de-al patrulea telefon furat, experta sunt,
de vreo doua ori geanta cu totul !! asa ca voi sa fiti bine, de fiecare data mi-am promis mie ca o sa fiu mai grijulie, de unde ...
cu hotii nu ai cum !

Gaby sanatate, tinem pumnii sa iasa bine !

Dana sa scrii sa nu ne lasi, multam de sfaturile cu Grecia.

Madishor merci mult, plecati si voi cu tot familionul ?

Magdone dragutze pozele si zona unde stati, au multa verdeata si e asa curat ...

noi nu am scapat de pampers noaptea, mananca singura doar dimineata,
apoi urmeaza o cursa, caci nu mai vrea sa manance toata ziua, curios
insa la restaurant mananca singura, problema e ca trebuie sa am haine de schimb.

nicol

Mergi la inceput