Copilasi iunie-iulie 2003(72)
Raspunsuri - Pagina 10
romana spune:
Dana: Iti tin pumnii. Sa speram ca e totul bine.
Lya: Ce mai faci?
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
madishor spune:
Salutare dragi mamici!
In primul rand felicitari:

pentru
crisa si calina pentru bebelusi. Aveti grija de burtici.
magdone - pentru carnet.
Matei doarme in patul lui de mult. Mai aterizeaza uneori peste noapte la noi, dar rarisim (desi in ultima saptamana de doua ori). De mancat e capabil sa manance orice de unul singur, dar nu intotdeauna avem noi rabarea sa descante ciorba in legea lui si mai punem mana pe lingura. E destul de indemanatic si nu da pe el cine stie ce, spre deosebire de sora si mama lui care si acum isi mai pun lista de bucate pe tricou.
In materie de Grecia si eu sunt de aceeasi parere cu Dana - merita inchiriat un apartament al tau, intr-o vila cu curte, sa colinzi toate plajele si toate tavernele fara sa iti pese de un program de masa si de fitzele colegilor de hotel etc. Pentru mers cu copiii e misto Halkidiki, unde e linistit si sunt si plaje cu apa mica. Din povestite am inteles ca e misto si in Creta in aceleasi conditii dar agentiile de turim au oferte doar prin zone aglomerate si e cam greu sa-i convingi sa vanda doar zborul sau sa caute ceva nestandard.
Noi am depus pasapoartele pt viza si vrem sa plecam prin august, dar pana atunci stam ca magarul lui buridan si nu ne putem hotari daca sa mergem in montreal sau toronto.
PE curand,
madishor
Life is a journey. Wear comfortable shoes.
Magdone spune:
Dana, iti tin pumnii, totul o sa fie bine!!!
Madishor, imi permit un sfat asa din departareee, eu zic sa mergeti acolo unde stiti limba cel mai bine, adica unde credeti ca va gasiti cat mai repede servici, eu cand am ajuns ziceam ca stiu engleza foarte bine
, dar cand a fost cazul sa vorbesc, mi-am dat seama ca tocmai conversatia uzuala imi lipseste si cunoasterea limbii e cel mai important lucru ca sa te descurci la inceput.
Hai bafta la luarea deciziei.
va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Ioana Sora spune:
Sa va spun ce am patit ieri...
Tocmai iesisem cu Cata din parc, in Tineretului. Voiam sa ma mai plimb putin cu Cata pe strazi... si chiar lanaga biserica de la Sincai a vrut fata sa se aseze pe gard. M-am asezat si eu langa ea. Cu un minut inainte, Cata o luase prin spatiul verde din fata bisericii, iar eu dupa ea. Ce mi s-a parut ciudat a fost ca un tip la vreo 30 de ani, bine imbracat, dargut, curat, a luat-o si el pe acolo si parea atent la cantecelele noastre. M-am mai oprit s-o pun pe Cata la tufis, ca nu avea pampers pe ea... el s-a invartit pe acolo. Cand eu si Cata ne-am asezat pe gardul bisericii, el s-a asezat vizavi, mai la dreapta fata de noi, pe gardul ce imprejmuia spatiul verde. Dupa ce am convins-o pe Cata sa mergem sa luam un taxi, ca o dureau picioarele si era obosita, ne-am ridicat... Atunci s-a ridicat si tipul ala, s-a repezit la mine si mi-a smuls mobilul. Evident ca nu puteam sa ma duc dupa el, ca eram cu Cata. Mai era un singur barbat in zona, dar cu piciorul in ghips. A incercat sa se duca dupa hot, dar i-am zis ca nu are sens... oricum, nu aveam cum sa alerge. Tocmai asta ma scoate din sarite... a actionat pentru ca eram cu Cata de mana si nu puteam sa fac nimic. Anyway, de luni o sa pot folosi acelasi numar de telefon. Am pierdut cateva numere importante si mi-am facut o groaza de nervi pentru situatie, nu neaparat pentru un telefon. Era in plina zi, intr-o zona OK, unde e lume multa, etc...
Bine ca nu s-a speriat Cata. Si a fost o scumpa. Dupa ce a trebuit sa-i explic ce inseamna a fura, zice: Si nu mai poti vorbi la telefon ? Nici eu nu mai pot vorbi. Mergem azi sa-ti iei altul. :)))
Magdone, felicitari !
Dana, ce ai facut la doctor ?
amik spune:
vai, ioana, ce m-am ofticat pt ce ai patit!acolo stau ai mei, in tineretului, si eu intotdeauna m-am simtit safe.dar unde naiba mai poti sa te simti in siguranta azi???
am fost la festivalul ciocolatei si inghetatei.bleah!nu mi-a placut!doua locuri de unde puteai cumpara inghetata la cupe-parca.cozi imense.inghesuiala.caldura.mirosuri.am reusit sa cumparam cate un cornet de fiecare, a fost bunicica inghetata, mi-a cumparat razvan si ciocolata cu piper si bomboane cu ardei iute-nu sunt extraordinare, desi scumpe!
eu sunt in vacanta de studiu.alexandra e la socrii mei p o saptamana.
joi a participat copila mea la o mini prezentare de moda la OSIM.era cea mai mica, cea mai dulce, dar si cea mai bleguta.
cand a ajuns in fata publicului nu a mai facut nici o schema smechera de "fotomodeala" ci s-a repezit in bratele lui taica-su!fotograful desemnat sa pozeze tot ce misca pe podium a rugat-o sa se dea un pic mai in spate (adica sa il lase pe tati si sa s indeparteze un pic sa o poata poza) si ea a inceput sa planga!!!mai, da' plans de plans!
am reusit cu chiu cu vai sa ii pun a doua tinuta pe ea, dar ajunsa in fata oamenilor a izbucnit din nou in plans.mi-a fost mila de ea,mititica!ma asteptam sa nu coopereze ca un copil mai mare,mai ales ca ea e si o fire mai timida si mai emotiva.suntem mandrii de ea oricum!era dulce si frumoasa!a reusit cumva sa fie diferita de ceilalti copii!
ieri, uitandu-se cu tataie la caseta de la prezentare si dupa ce a primit o mustruluiala de la el, s-a dus la soacra-mea si i-a zis "mamaie, eu vreau acasa la mine!".cica vrea si ea sa invete cu mami!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Magdone spune:
fetelor, am reusit si eu sa pun niste poze: http://community.webshots.com/user/razvpetru2
am fost ieri la lacul Ontario, pe plaja, a fost super frumos, lumea deja era la costum de baie, m-am udat si eu putin la picioare, dar era rece rau apa...deosebirea fata de marea noastra e ca nu miroase a mare deloc:(
Ioana, ce nasol!!!
Amik, lasa ca se invata ea pe podium
scumpa de ea.
va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
calina73 spune:
buna,imi pare reu de ce povesteste Ioana ca i sa intamplat si eu urmarind povestea ei ma gandeam ca vrea sa va faca voua rau,bine ca nu sa intamplat mai rau de atat.....si unde pui ca era si ziua .
va uram sanatate
cgaby spune:
ioana - nasol moment! bine ca nu s-a intamplat altceva mai grav...cred ca te-ai speriat nitel!
magdone - faine poze...hehehe...va plimbati, ai?![]()
amik - ce fata are mama!
fotomodel!
azi merg cu stef la orl...e posibil sa aiba polipi. sa vedem ce ne zice dr.
pupici si sanatate tuturor.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
pojogam spune:
Aiurea Ioana cu ce s-a petrecut, dar bine ca a fost doar atat! E plina lumea de excroci si parca se inmultesc pe zi ce trece!
Am fost acasa si l-am gasit pe Flaviu tare slabit si apatic parca!... Ma gandsesc sa-i mai dau vitamine caci el nu e un copil care mananca asa cum ar trebui! Mama mea afost o saptamana in spital la Iasi si a stat cu soacra mea; Flaviu a fost si mai mofturos la mancare decat e el de obicei.ufff!!! Ma tot bate gandul sa-l aduc la un control dar nu stiu de unde sa incep: sa vada poate are ceva la stomacel de nu mananca... refuza orice.
Imi spune ca nu plange el dupa mine daca plec si atunci am inceput sa planga fara sa vreau si a luat un servetel si mi-a sters lacrimile usor si mi-a spus sa nu mai plang... dar nu am putut si el m-a pupat pe ochisori si a inceput sa puna boticul de plans care e asa dragalas si-mi spunea ca un om mare "gata, mami! nu mai pange!" ...nu va mai povestesc ca iar ma certati! dar a fost un scumpel!
Am facut curatenie printre jucarii si am readus pazzu-rile si am fost surpinsa sa constat ca cela vechi le-a facut f bine, iar la cele noi a stat si se gandea...si imi spunea sa-l indrum si le-a facut pe toate; insa nu pot spune ca are rabdare sa ne jucam prea mult cu ele! dar daca ii dau ceva practic sa umble cu ustensile, sa ajute... e cel mai incantat om! Si i-am spus ca poate se va face medic sa ajute oamenii bolnavi si mi-a spus"ei! nu docto, nu pace mie!" si eu am insistat ca uite e de folos si ajuti si ii faci sanatosi ei el a stat asa cu ochii mari la mine si parca ingandurat imi spune "poate! face oamenii sanatosi ... poate!"
Stiu ca nu-i plac doctorii si de aceea ma amuz! ei drmul e lung pan acolo... inca nu am scapat de pampersul nocturn desi nu mai face in el! Imi e tare dor de el si parca ne hranim unul pe altul cu asta!
Dana dar ce mai este cu tine , nu ne mai spui nimic?!
alina.mattei spune:
va rog mult dati mai departe
un bebelus de 10 luni foarte bolnav, internat la spitalul Emilia Irza,
are
nevoie urgent de transfuzii. Are o grupa rara, 01, RH negativ. Daca ai
aceasta grupa sangvina si vrei sa ajuti acest sufletel, te rog sa iei
legatura cu tatal copilului, Catalin Lupascu, la nr de telefon:
0723-232.147.
Donand putin din sangele tau daruiesti viata unui bebelus! Te mai rog
sa
trimiti mesajul la cat mai multi prieteni, asa sansele copilului de a
gasi