Copilasi iunie-iulie 2003(72)
Raspunsuri - Pagina 13
Cornelia spune:
Refacere rapida Stefan!
Ioana, urata tare faza cu telefonul. Eu sunt super patita (anul si telefonul furat
), dar sa ti-l smulga pur si simplu, brrr...
Pupam burticile mici si mari
!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Kehleyr spune:
Martta, patutul Stefaniei l-am luat de la Neoset. Este partea de jos pe roti al ansamblului de patuturi suprapuse. E un pat normal
.
Cu colul scurt, stiti care este solutia, nu? Repaos. Dar cred ca sa o pui pe Martta sa stea cuminte este ca si cum i-ai zice lui fi-mea sa nu se mai uite la desene animate. La Crisa mai am ceva sperante
. Imi place ca multe ati ajuns la aceeasi concluzie cu mine apropo de medicii faimosi si atentia pe care v-o dau...
Cornelia, sa stii ca si Stefania face la fel. Nu am o reteta, o caut si eu. Cred ca e varsta. Dar un lucru e sigur, daca tu te enervezi sigur nu ajuta. Cu calmul merge mult mai bine. Mai greu cu pusul in practica, dar incearca...
Am fost aseara la ecografie si este totul foarte bine. Apropo de renumele medicilor, eu am fost aseara la dr. Adela Dinu la care m-a trimis doctorita mea, si a fost tare draguta. Eu eram fan Iosup, dar stiti si voi cum i se scot vorbele cu clestele. Pe cand tipa asta a fost mult mai apropiata, mult mai calda, mi-a vorbit tot timpul, se interesase de problema mea si citise (cred ca ma folosesc ca studiu de caz
), in total a stat cu mine 30 de minute si s-a uitat la fiecare detaliu. Fi-mea plescaia si mi s-a parut tare dragutza. Stiu ca e absurd sa spui asa ceva la o ecografie dar zau daca nu era frumusica, parca s-a mai rotunjit si ea, nu e desirata.
Aveti idee daca maine se organizeaza ceva prin Herastrau de 1 iunie?
cgaby spune:
buna.
stef e bine, vesel si vioi.
observ ca pe zi ce trece e din ce in ce mai cuminte. de unde era un nazdravan, acum ori m-am obsinuit eu cu el, ori a inceput sa se dea pe brazda!
pupici la burtici si sanatate multa!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
pojogam spune:
fetelor am o intrebare importanta
cunoasteti o dr de gineco:Zgarbura Zorela de la Filantropica?!
Imi puteti spune ceva de ea?!
romana spune:
Cornelia: Nu ma pricep sa dau sfaturi dar am totusi ceva idei pentru Maria.
Ea are nevoie de mai multa atentie. Banuiesc ca mama ta ramine singura sa aiba grija de ambii copii. E greu pentru ea. Trebuie sa fie mereu calma si zimbitoare si sa raspunde prompt solicitarilor copiilor. Nu e usor. Iti spun din experienta.
Ideea e sa nu o certe si sa nu tipe la Maria, sa nu o loveasca, sa nu o ameninte cu nimic. Trebuie sa-i gaseasca mereu o ocupatie care sa-i faca placere. Si ce e mai important sa-i tina departe pe cei doi "combatanti" cind apar scintei.
Nu dispera si lasa ca vine vara, va mai luati concedii, apoi o dai la gradi si se mai aranjeaza lucrurile.
Are nevoie de atentie si ii place sa se ocupe cineva de ea, poate chiar sa-i dea de lucru ( nu stiu, sa spele vasele papusii intr-un lighean cu apa in curte ori ceva in genul asta).
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
Cornelia spune:
Pupici!
Romana, pe mama am pus-o sa se uite la emisiunea de marti seara, cea gen supernany, dar nu are timp
. O inteleg, e f. greu. Incerc sa o conving ca nu rezolva nimic tipand si enervandu-se, dar pe de alta parte si eu imi pierd calmul si stau mult mai putin cu copiii
.
La teorie sunt destul de buna
, dar atat. Acum imi e dor de ei si parca nu mi se mai pare asa mare nebunia de acasa
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Andra_ spune:
Cornelia - ca sa te consolez, pot sa-ti spun cum mi-am urit fratiorul mai mic cu un an si 3 luni pina in adolescenta, cum ne-am batut non-stop toata copilaria, cum mi-am imaginat mereu ce buna ar fi fost copilaria mea fara el, etc. Dupa 18 ani am inceput sa ne intelegem, acum chiar ne e bine, dar "inceputul" n-a fost deloc usor. Saraca Mariuta, in vreme ce noi in majoritate inca ne mai minunam de ispravile si formularile unicului plod de aproape 3 ani, ea deja imparte simpatia si admiratie de vreun an cu "intrusul blond". Cind va merge la gradinita intr-adevar ii va fi mai simplu si ei, si voua. 
Dana - la virsta asta eu cred ca deja "what u see it's what u get", seamana fr bine cu ce vei vedea peste citeva saptamini cind se va naste; eu am o "poza" de la una din ultimele ecografii cind dr. Meclea de la Sanidor a stat si l-a analizat mai mult pe Luca, si i-a prins fata in imagine, iti jur ca semana leit cind s-a nascut.
pup u,
Andra
amik spune:
ieri era sa mananc un piciorus grasun de bebelus.
va jur!
eram la cec sa platesc amenda vitezomanului meu sot, si o tipa avea un bebe de vreo 4-5 luni in brate, imbracat doar intr-un body=numai inele-inele ii erau piciorusele, degetelele alea mici si grasune,si pernitele de pe bolta! doamne, sunt dusa!m-am abtinut cu greu sa nu ii prind piciorul!nu tuturor le place sa le atinga cineva copilul!
ah!de-abia astept sa treaca anul asta!!!
i-am facut si alexandrei pat de fetita mare!e superb, in ton cu mobila din restul casei.am spatiu muuuuult de bagat haine!
tatal meu zicea sa dau patutul de bebelus, sa il instrainez...cu chiu cu vai m-am abtinut sa ii comunic ca noi la anul mai punem de-un bebe!saracul tata!el are ideea lui in cap ca e bine sa ai un singur copil.

(ca sa nu se imparta avereeeeaaaa!!!!)
bai,cum naiba sa fac sa am chef de invatat?
vreo doua zile-luni si marti-am fost constiincioasa.acum deja sunt varza.am ditamai teancul de invatat si parca stau pe loc.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
pufulet spune:
Crisa, Calina-felicitari dragelor sa aveti parte de sarcini usoare si bebei sanatosi ca de fapt asta conteaza cel mai mult.
Sofia si-a mai revenit dar Mara nu scapa nicicum de tuse si respira horcait.Cand o aud cum respira ma cuprinde disperarea.I-a iesit din nou stafiloccoc auriu in nas si gat+ alti cativa streptococi., asta in ciuda tuturor tratamentelor cu antibiotice incusiv injectabile.
Va pupam
Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)Poze
pufulet spune:
Din 10 iunie suntem la mare vreo 2 saptamani in Neptun-Olimp(cu tot cu fete).Cornelia poate ne vedem.
Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)Poze