Bebelusi de sept - oct 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetele,

Se vede ca a venit caldura,nu mai sta nimeni pe forum

Miflore
,multumim

Irina,cum ai facut dovleceii umpluti?

Am fost si noi in parc ieri,poate mergem si astazi ca a fost tare frumos si cald,e mai greu cu copilul ca nu pot sa-i dau mancarea in parc ca e tare fitoasa la mancat..si trebuie sa venim acasa.Ieri iar nu a vrut supa,o zi vrea 3 nu

De doua nopti m-a disperat, se intoarce in somn pe burta si incepe sa planga..si face asta cam de 3-4 ori pe noapte..plus ca mananca de doua ori pe noapte,la 1 si la 4,daca nu-i dau lapte plange...nu inteleg de ce mananca noaptea si nu ziua.

Sa aveti o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna,

Miflore
, ce bine ca ai fost la chef...si eu m-as duce. Dar si daca as avea ocazia n-am cu cine lasa cupilu
E rau daca nu dormi noaptea...ai o stare de ziua, nicicum. Eu stiu...cu alaptatul noaptea....nu dorm nicic eu legate 4 ore.

Maddy
, si Stefwan se intoarec noaptea in somn pe burta...si asa se si trezeste. De aceea il tin langa mine....ii bag tita in gura si se potoleste, doarme. Alteori merge numai sa-l iau sus in brate si-l pun inapoi pe o parte si doarme mai departe.
E cumplit de greu.
Oare cat dureaza intorsul asta .....care duce la trezit din somn?
Cand or dormi si ei, ca "oamenii"?
Se intoarce pe burta uneori....ramame cu fundul in sus, cu mainile sub el, eu trebuie sa i le scot si iaca asa, ca altfel se trezeste cu totul. Are niste pozitii tare ciudate la dormit pe burta.
In rest nu plange noaptea.

nu stiu ce a avut azi dar dupa ce i-am dat o portie de biscuiti milupa in care am pasa un picut de banana si am ras mar, a dormit aproape 2 h. dupa ce s-a trezit a apat 1 titi mare de tooooot.. Parca pe zi ce trece tooot mai mult papa. Seamana pe mine.
Vreau sa mergem si azi in parc ca si ieri.

pofta buna va doresc la amiaza!

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna la fete

La multi ani sarabatoritilor de ieri si azi sa crestei marii si frumosii ,multi pupicei de la noi

felicitari pt bebei care au facut progrese

puiul meu este tare agiatat parca zici ca l_ai pus la 220,ma terminat ieri
va doresc dupaamiaza placuta in parc azi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Karmenutza, se ia pe gura,de 3 ori pe zi 10-15 picaturi, deci e solutie orala! Bravo, pt statul in fundulet!
Si Dinu sta in fund mult si bine, acum se ridica in 4 labe si da din fund, nu inainteaza, face treaba asta inclusiv noaptea. In schimb, nu se ridica in fund decat daca e la 45gr si asta numai rar, si nu prea vorbeste, dar maraie frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dupa amiaza fetelor, am dormit 2 ore si am visat.
Cert e ca m-am culcat foarte obosita si cu o durere de cap infernala, am si un ochi un pic de umflat, m-a tras un curent.

A venit si mama 2 un pic din spital, de fapt a fugit pentru 4 ore dar oricum in weekend e relaxare totala si am stat la masa, am vrbit si nu stiu ce s-a mai intamplat ca am adormit.

Azi raportam ca nu prea am mai mancat, jumatate de portii toata ziua dar cred ca incep sa ma invat ca nu am mai pus asa la suflet. In schimb am fost la mothercare sa mai cumparam una alta si degeaba, la fetite e full de articole, la baieti nu prea. In schimb aveau un numar mai mare de strollere si am agatat unul, la 6 bulioane (5,9 spuneau ei), modelul Triumph, rosu cu albastru. Eu zic ca e super si l-am convins pe sot reativ usor, hehe, i-am zis ce ne zicea noua kid ca orice englez cu copil are cel putin un maclaren si l-a bufni rasul si a spus ca atunci putem sa emigram in Anglia. Il puteti admira acilisha. Cred ca se dau repede maclarenurile astea ca acum aveau 3 modele, din unul am luat noi ultimul model si cele scumpe de 9 si 13 milioane nu mai existau sau poate nu aduc decat cate 1 bucata, nu am idee.

Alea Alea,

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Clar cu chatul asta o sa stea forumul un pic mai relaxat dar nu va panicati ca oricum de scris se scrie si aici. Sunt libera ca am un sot si un copil plecat sa duca bunica la spital si dupa aia sa se plimbe in parc sper sa nu ii vad acasa pana la 8 ca sa ma simt si eu alintata.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Bau ! A disparut toata lumea? Se vede ca s-a facut frumos la voi.
Aici, in schimb, au inceput ploile.
Sa traiasca si sa creasca mari bebeii sarbatoriti ieri si azi !
Mai bag un oki mai incolo, sa vad daca ati aparut.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare fetelor, si la multi ani sarbatoritilor din acest weekend! A fost foarte bine la Busteni, la curs, m-am deconectat total, ne-a invatat cum e cu intelijentza emotionala si cum poti sa o imbunatatesti, precum si tehnici de persuasiune. Au stat socrii mei cu Miruna, se pare ca s-au descurcat bine. Ah, si sa nu uit de soacra soacrei, care mi-a trimis un teanc de haine pe care le-a purtat sotul meu cind era mic. Si m-a sunat sa ma roage sa le poarte Miruna macar o data, si apoi sa le pastrez ca sa atraga un "baietel". Sint sigura ca mai are multe haine de-ale sotului, presimt ca ori voi face un mare depozit in casa, ori ii voi insela asteptarile strabunicii.

Carmi, sa-ti traiasca mafiotu' cu acte.
Cristina, felicitari ca v-ati inscris la cresa; pe mine calapod m-a sfatuit din nou prieteneste sa astept pina la 2 ani cu colectivitatea, dar pe mine ma maninca rau sa o dau macar o juma' de zi pe saptamina din toamna, sa nu ramina in urma fata de Ancuta.
Khrystyna, bine ai venit.
Bianca, pai tot pe DespreCopii e si chatul, tot de-al nostru, nu tradam nici o cauza. Discutiile de pe chat se pot salva si trimite pe adresa comuna, astfel incit cine vrea poate sa le citeasca.
Dana Lucia, sa-ti traiasca Alberto! Atita mi-am mai repetat joi sa nu uit sa va semeseuiesc, dar inevitabilul s-a produs.
anya, eu nu pot pe chat la ora 11, deoarece, daca ma lasa Miruna, adorm de la ora 10.
ege, felicitari!
oana. Pentru ca Andrew nu ne-a mai bagat in seama de juma' de an, nu tu un , nu tu o , nu tu o [hi], am presupus ca nu il mai interesam (apropo de presupunere, ne-a invatat la training ca a presupune inseamna a baga un "fund" intre mine si interlocutor: ASS U ME).
doruletz, eu cumpar suc la borcanas, aici se gaseste de la Nestle si de la Hipp, si e sub 2 euroi bucata.

Joi Miruna s-a logodit (nu casatorit, mare atentie la cuvinte) cu Vladut al Irinei! Si asa s-au tavalit si pipait si plimbat impreuna ... e doar o formalitate legalizarea aventurii lor. Daca Andrew nu semneaza actul de divort, Miruna si Vladut se vor pipai in continuare pina se vor plictisi unul de altul, doar ca in ilegalitate.

Nu ne lasam mai prejos, si raportam si noi 7 dinti. Toti iesiti clar din gingie, ultimul dinte cred ca a spart gingia acum o saptamina. De asta nu m-a lasat sa dorm. Si cred ca saptamina care vine mai produce unul (ce "noroc" am, eu ma chinui noptile cu dintii astia iar sotul se distreaza peste hotare). Apropo de sot, ca sa ma anunte ca mai pleaca 2 saptamini si in iunie, mi-a trimis mai intii un bilet Tarom rezervat pe numele meu pentru un weekend la shopping la Munchen. Crede ca scapa doar cu atit? Hmmm.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Sunt in urma rau... Am dat un scroll pe pagina asta doar .

Ruxandra si la intalnirea mea a fost fain, numai ca eu am stat doar vreo 2 h...

Maddy eu am facut doar dovlecii cu carnita (nu umpluati ca e prea mare efortul, ca oricum blenderesc la final ). Am pus dovlecelul taiat rondele. O cepa mica, un morcov, o bucata de ardei, telina, pastarnac, o jumatate de rosie potrivita ca marime (maruntite in blender sa se coaca repede). Am pus dovleceii intr-un vas de iena (nu stiu cum se scrie) apoi toate chestiile maruntite peste ei. Am adaugat apa si putin ulei de masline. Am dat totul la cuptor.

Ma duc sa pap si eu ceva si la culcare, ca bb doarme deja cu o minge in mana .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna seara fetelor, va multumim pentru felicitari.
Ce ati facut in weekendul care tocmai se incheie?, pe unde ati fost , ce ati mai facut?
Se vede ca a venit caldura ........, nu mai sunteti asa active pe aici si incerc si eu sa tin pasul cu voi...., sa vedem de maine cum va fi, sa speram ca am scapat de vremea urata si a venit vara....

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput