Bebelusi de sept - oct 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Fetelor , eu de cand am nascut-o pe Alexa nu am fost cu ea niciodata la servici, acum ca a venit caldura trebuie neaparat sa ajung, voi ce ma sfatuiti sa duc pt. a-mi servi colegii, care atunci cand am nascut au strans bani si ia- u luat fetei o groaza de hainute.....

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mi-au venit baietii din parc si eu spalam la biberoane, am spalat si copilul si s-a jucat cu barcutele pe care i le-am cumparat azi de fapt le baga pe toate in gura ca asta stie cel mai bine.
L-am hranit, mai are ceva in bibe si l-am cazat in pat, deja a dat semnale dupa juma de ora in plus se cam ineaca cu lichide de unde trag concluzia ca sigur e de la rosu in gat.
Sa vedem cum evoleaza in seara asta, aseara ne-a chinuit un pic dar nu am cedat sa dorm cu el decat dupa ora 5 cand eram prea obosita sa mai fac ture de la noi la el.
Ia ca intre timp a fost si trezirea numarul 2.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

bUNA SEARA FETELOR! Vad ca nu prea sunteti active....noi am fost toata ziua aproape in parcul tineretului...nu prea avem ce sa raportam....azi darius a mancat 5 mese, 2 diversificate si 3 de lapte formula...in rest este bine...am facut si ceva poze aici

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

roxi, foarte frumoase pozele din Tineretului; am fost si eu simbata trecuta in Tineretului si mi-a placut mult; m-am uitat atenta la pozele tale, poate te recunosc data viitoare.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

merci fetele jadi, miflore, ioana, pentru informatii, ma gandii io ca Nestle trebe sa fie pe acolo ca astia-s sunt 'raspanditi' peste tot. Valeu, Ioana, nici aci nu-s 2 euro sticlutele de suc, pretul la www.telemarket.fr/dynV5/catalogue/listeProduitsFamilleTMK.jsp?code=007010&numeroPage=null&numero=18&type=null" target="_blank">supermarketul ala online de pusei io adresa aci e pentru 1 litru. Preturile "la bucata" sunt in dreapta, o sticla d'aia de nestle de 200ml e 0.88€. De altfel cred ca gresi poza la sticlutele www.telemarket.fr/dynV5/catalogue/presentationProduits.shtml?codeProduit=480967&type=1&numero=18&generateur=famille&code=007010" target="_blank">Danone (Bledina), sunt pachet de 4 sticlute + un inel ca sa atasezi biberonul direct la ele.

De maine iar incep munca, daca stabiliti vreo intalnire saptamana ailalata (intre 20 mai si 29 mai) sa spuneti aci pana vineri ca dupa aia nu cred ca o sa mai intru. Si mi-ar parea rau sa ratez.

Vazui in pozele lui Roxi ca e soare in Bucuresti, sper sa ramana asa. Si mai vazui ca Darius e foarte frumusel!

Ioana, ai dreptate, nu-l lasa sa scape numai cu atat. Ce shopping e ala doarla Munchen? Spune-i ca trebuie sa mai adauge Milano sau/si Paris

Gata

Alexandra - 13 octombrie 2005

Mergi la inceput

Buna dimineata, si la multi ani sarbatoritilor de azi, Adela si Luca-Mihnea!

doruletz, la noi 200 ml de suc costa cam 1,7 euroi. Multumesc pentru ponturile cu Milano si Paris - se vede ca te pricepi la shoppingu' adevarat.

Mergi la inceput

Schimb capitolul.

Mergi la inceput

Capitolul urmator ne asteapta aici.

Mergi la inceput