Bebelusi de sept - oct 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

, miflore.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Lumea are viata sociala nu ca mine stau si frec netul.
Azi am fost in vizita la municipal la mama2 si am stat in parcul din fata spitalului.
La intoarcere au venit cumnatii in vizita cu micul Raducu cu 2 luni mai mare decat al nostru si copilul meu obosit a plans un pic drept pentru care l-am dus la culcare. Dupa juma de ora de somn era mai linistit si am facut poze la copii si i-am tras pe camera. Vlad e mult mai inalt decat varsu in plus in joaca l-am tinut de maini sa mearga si fara sa exersam foarte mult, mergeam mai bine decat varsu asa ca m-a felicitat tasu ca slabanogul e mai ager .
In schimb varsu face multe alte chestii ca de exemplu bate din palme cand i se zice bravo si face pa pa cu mana (vlad face papa numai cand vrea) si sta foarte foarte bine in fundulet si mai ales se ridica singur in fundulet. Vlad sta mai binisor in fund dar de ridicat nici vorba, in schimb daca ii dai 2 degete se ridica cu ajutorul lor in picioare. Deci facem progrese de la o saptamana la alta.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nu mai stiu de parca zici ca a trecut o viata, debridatul se da inainte sau dupa masa sau nu are nici o legatura cu asta?

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

JADI eu i-am dat debridat si nu am tinut cont, adica inainte sau dupa masa...nu stiu cum e corect...poate mai aflii si alte pareri.oricum si cat am fost internata cu el i-au dat debridat si nu tineau cnt daca e inainte sau dupa masa...

felicitari pentru progresele lui VLADUTZ! nici darius nu sta prea bine in fundulet...sta ft bine cand se uita la tv si este atent...nu se ridica in fundulet, dar sta in cot, se ridica in picioare daca are de ce sa se agate, face cativa pasi tinut de maini, tzopaie...fiecare copil e unic in felul sau, are propriul ritm de crestere...eu am renuntat sa il mai compar pe darius cu alti bebei mult mai "avansati" si de aceeasi varsta...

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata!
Ce cautati, fetelor, pe pagina a doua?
Noi suntem tot mucioase. Stam foarte bine in fundulet, si cate 20 minute. Mai cade cand se intinde dupa jucarii. daca le are la indemana pe toate, nu cade decat daca oboseste.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Tonnia, Sinupret este solutie de 100 ml? Eu asa am gasit pe site la Sensiblu. Si coasta 473000?! mi s-a facut rauuu...picaturi de nas la 100 ml?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Buna fetelor.
La multi ani sarbatoritilor zilei:Karola,Teodora,David,Andrei !
Jadi si Stefania cand i-am dat antibiotik facea kk moale si mai des si noua dc. ne-a spus sa-l intrerupem,sria si pe prospect ca poate sa dea diaree si se intrerupe imediat.Voua nu v-a spus dc. nimik?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata fetelor

Multumim mult pentru urarile de ieri si la multi ani sarbatoritilor de azi!!!
Cam liniste pe forum ... voi sunteti toate pe chat? Ce facem cu intalnirile? Oricum e cam cald afara asa ca ar trebui sa ne gandim la o alta varianta de ora, asa ca program de vara.
Irina, si eu am avut intalnire cu colegii de liceu ieri , am iesit la iarba verde la picnic, fara plod, a fost taaaaare bine, mai ales ca ai mei s-au descurcat bine de tot cu el singuri (sotul e la munca, hihi).
Alte realizari ale zilei de ieri: mi-au venit si mie uratii, ca nu mi-era deloc dor de ei, la un jumate de absenta si la fix 8 luni de la nastere.

Hai, ziceti de parc ... Simo, pe unde umbli?
Va pupez.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna tuturor! Va salutam si noi azi si uram "La multi ani!" pt. totii bebeii care au implinit ieri (ieri am fost la plaja si nu am mai reusit sa intram sa uram) sau implinesc azi lunita!

Suntem in continuare foarte bine si cu aceiasi pofta de mincare. Ne inscriem si noi la grupul celor cu 6 dintisori iar de ieri Alberto a invatat si sa dea "noroc" ca barbatii!.

Salutari speciale si o de la Alberto pentru Stefania!

Duminica placuta la mamici si bebici!
Cu drag,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Multumim pt. urarile de ieri,am facut si noi 7 lunite si o laud ca sta foarte bine in fundulet,iar daca se prinde de miinile mele se ridica in picioare si se mentine asa citva timp.Papam bine,laptic ori de cite ori are chef(mai ale noaptea).Nu stiu cite kg. are ca nu am fost la circa .
Dory felicitari pt Alexandra-tata si caca la olita ,wau.Oare de la cite luni se poate pune la olita?
La multi ani pt. toti bebeii care implinesc azi lunita.
Folositi premergatorul?De la cite luni se poate pune bb. in el?

Mergi la inceput