Bebelusi de sept - oct 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna ziua ca e aproape amiaza.
Noi am dormit iar impreuna se strica programul nostru educational cu bb singur in camera dar cred ca are dureri de stomacel de la medicamente. Plus ca face kk de circa 3-4 ori pe zi din care unul chiar apos si asta chiar dupa iaurtel si ma gandesc sa il scot dar stiu ca e bun pentru flora intestinala si nu stiu ce sa mai zic.

Ne-am facut abonament la Medlife, 17 euroi de persoana pe luna si mai toate sunt incluse mai putin spitalizarea. Cand se va termina si cu spitalul ne gandim daca migram la abonamentul mai mare sau nu. De saptamana viitoare incep sa fac programarile atat pentru el cat si pentru mine ca vreau la gineco sa vedem ce zice cu cezariana si la oftalmologie ca sunt chioara de tot dupa nasterea asta. Pe copil il duc la pediatru si sa vedem ce ne zice si daca e cazul sa il vada si alti doctori. Ma gandesc serios si la o consultatie a ochi pentru el dar nu stiu daca au asa ceva acolo.

Aseara v-am lasat balta pe chat ca a trebuit sa impac copilul si uite asa stateam si ne uitam cum face kk la 12 noaptea. Sa vedem cum evoluam azi cu scaunele ca nu stiu ce sa zic, pe HN nu vrea sa puna gura, am zis ca il pacalesc la 6 dimineata, de unde frate, stia ca un bibe e cu HN si unul cu Nan ca pe ala cu Nan il bea, pe HN nici macar 2 inghitituri nu vroia.

Alea Alea si sunt prin jur pana se trezeste copilul si plecam in parc.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Deni,hai pe chat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

Azi facem 7 lunite.La multi ani bebeilor nascuti pe 13

Almy,mersi mult,am auzit ca ar fi bun dr.Jianu..o sa ma duc la el.Sa inteleg ca bebe a fost suspect de displazie?

Marinela,Cristel,Roxi

Dory felicitari!

Jadi,felicitari pentru abonament,ma bate si pe mine gandul...Bine ca papa copilul Nan,daca vrei sa-l schimbi fa trecerea treptat,stiu ca dupa HN nu se prea omoara copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Da, da, da, 7 lunitze, astazi facem si noi chef, cine mai vine? Ajungem si noi pe aici numai la sarbatoare!
La Multi Ani norocosilor nascuti pe 13!

Ne pregatim de vacanta in Romania, daca se mai organizeaza vreo intalnire intre 20 si 29 mai ne inscriem si noi! In afara de 27 cand de-pagānizam piticania in rest suntem liberi! Am admirat pozele de la intalnirile trecute si vrem si nooooi!

In rest n-avem prea multe noutati, dinti n-avem, de papat papam tot ca un purcel (adica mult). Mie serviciul asta imi ia foarte mult timp, nu ajung acasa inainte de 19h00 si de atunci incepe o noua zi de munca pe postul de mamica. Stiti si voi cum e. Noroc cu weekendurile lungi, tocmai am avut doua consecutive (pe 1 mai si pe 8 mai e liber aci).
Hai ca daca tot trecui, mai am o intrebare: se gasesc sucuri de fructe la sticlute mici pentru bebei? Uite ca www.telemarket.fr/dynV5/index.shtml?LIEN=catalogue/presentationProduits.shtml?codeProduit=465143&type=1" target="_blank">asta de la Nestle, sau ca asta de la www.telemarket.fr/dynV5/index.shtml?LIEN=catalogue/presentationProduits.shtml?codeProduit=465143&type=1" target="_blank">de la Danone? Stiu ca milore mi-a spus mai demult ca se gasesc borcanase de la Nestle deci banuiesc ca e si suc? Merci

Noi am profitat de weekendurile lungi si am scos pitica la vizitat obiective turistice
Si ne mai laudam ca suntem melomane, numai ca nu stim sa aplaudam asa ca ne manifestam si noi dupa puteri.

la mamici si la cei mai frumosi bebici
Alexandra - 13 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Salut,

Sunt iar in urma rau... Nu am intrat de joi seara...

Sotul e azi la servici asa nu se pune pb de recuparat. iar s-a trezit la 6 . 4 nopti dormite fara treziri, dar e la raport la 6 dim... Asta e, ne obisnuim noi si asa...

Am intrat sa va salut si .

Ramona te asteptam maine la 11 (avand in vedere ca ioana e plecata) sau 12, cum vrei tu.

Azi i-am facut dovlecel cu carnita la cuptor (mi-a dat Kid idee acum cateva zile) si a iesit f. bun si lui bb i-a placut. O sa-i mai fac si alte chestii la cuptor, idei si timp sa am...

Acum fug sa ma "infrumusetez" ca la 6 am intalnire cu fostii colegi de liceu.

WE placut tuturor!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Doruletz eu ii dau lui Vlad suculete de a Nestle si se gasesc aici de mere, de fructe de padure si de portocale, toate de la 6 luni. De la Danone nu se gasesc!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna seara frumoaselor!!!
Eu sunt cam buimaca, am petrecut azi-noapte, am venit acasa dupa 1 noaptea de la chef si la 4 printesa mea avea chef de joaca!!!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!! CU MENTIUNE SPECIALA PENTRU MATEI AL RUXANDREI, PENTRU BIANCA A MADDY-EI SI PENTRU ALEXANDRA A DORULETZEI!!!
Cristell, mercic!
Vero, sa stapanesti cu placere noile lucrusoare!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Bianca, mercic, a fost frumos la chef!
Marinela, tare haios e Iaris!!!
Mai, ce e cu divortul asta? Ne lasati asa, en suspense?
Maddy, bine c-ai scapat de-un stres, ala cu radiografia!!! Ana, la 7 luni jumate, papa 5 mese pe zi!
Dory, felicitari pentru ca-ca si ta-ta!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Tonnia, ma bucur ca Dinu e mai bine!!!
Jadi, sanatate lui Vladut!!!
Irina, petrecere frumoasa!!!
Doruletz, sunt sucuri pentru bebei de la Nestle, de la Danone n-am vazut!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Cred ca sunt singura pe-aici...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput