Miresele anului 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by elara

Oana, este absolut superb tortul!!!
Unde se fac asa torturi frumoase?
Tu unde l-ai facut? Plssssssssss
Multumesc anticipat.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

...in Tg-Mures la o cofetarie...a iesit mult mai bine decat ne asteptam noi!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by ooana
...in Tg-Mures la o cofetarie...a iesit mult mai bine decat ne asteptam noi!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Multumesc ca mi-ai raspuns, Oana.
Dar...vreau si eeeeeeeuuuuuu tort asa frumos...
In Bucuresti nu au vreo filiala ceva?

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

Nicoleta, colega ta de suferinta, adica eu, iti ureaza o nunta cat mai frumoasa! Nici eu nu cred ca o sa mai intru pe site, asa ca le multumesc pt. sfaturi fetelor miresele foste si viitoare, o nunta ca-n visele noastre (bune, desigur)mireselor de mai si iunie, ca dupa 22, le urez in direct!
Va imbratisez si

Mergi la inceput

CarmenIubi,Gabitza1977, CASA DE PIATRA!

Magda si Nicoleta, va urez si voua acelasi lucru: CASA DE PIATRA! Si lui BlueEyes la fel...ca nu stiu daca o mai vedem pana la nunta.

Va doresc tutuor sa fitzi DOAR fericite TOATA ziua aceea. Sa nu va supere nimic si sa fie totul la inaltimea dorintzelor si visurilor voasre. Iar apoi sa avetzi o casnicie minunata toata viatza.

cumparaturi pentru nunta

Seneca

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca am pus si eu poze in semnatura.
Numai ca nu prea am multe ca nu am nici cumparaturi facute prea multe si nici nu am pozat decat ce se vede. Dar promit sa actualizez albumul.

Va pup si va doresc wk placut.

Ufff ce as vrea sa fie si nunta mea wk asta ca asa am o nerabdare sa fiu miresicaaaaaaaa , dar am asa emotziii cand ma gandesc... ca acus' acus' imi vine randul...

cumparaturi pentru nunta

Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

elarafelicitari pt rochita foarte frumoasa sa fii cea mai fericita sa iti aduca noroc ...si pantofiorii frumosi sa ii stapanesti sanatoasa..si eu as vrea sa fie nunta mea in weekendul asta sincer abia astept sa ma vad mireasa sa vezi ce emotii o sa mai avem noi...

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Multumesc frumos, Voicutza.
O sa pui si tu poze?

Cat despre nunta...asa este... Mmmmn deja ma visez noaptea mireasa..in tot felul de situatziii.. Noroc ca nu neplacute...
Ultima data m visat ca faceam nunta in alt local, intr-unul la care am fost noi la ultima nunta la care am fost invitati. Si m-am impacat usor cu ideea Vad ca in vis sunt f calma..
Sper sa fiu asa si atunci...

cumparaturi pentru nunta

Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

In primul rand vreau sa urez miresicilor din acest weekend: CASA DE PIATRA SI TOT CE VA DORITI. sA AVETI O NUNTA ASA CUM ATI VISAT!
Cat despre "dilema" de mai devreme, privind denumirea fustei cu multe volane, eu stiu ca ii zice jupon. Crinolina este cea care are mai multe cercuri, iar jupon se numeste fusta care are un cerc sau nu are deloc ci doar multe volane din tull. Dar vaz ca nu mai e Krelia pe aici ca sa afle!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit si noi din oras si AT.
Krelia cercurile saunt cercuri si fusta aia cu mai mult tull e crinolina.
am vazut-o si eu separat a AT. banuiesc ca e de vanzare.
Deci: am probat o groaza de rochii, cu cerc, crinolina... arat ca un gogosar in ele.
Cea care ma avantajeaza mai mult e fusta tip sirena. modelele de la AT nu mi-au placut, comnada inca nu se poate face ca-si mkuta atelierul din Piatra Neamt, asda ca... caut in continuare.
Clau si-a ales costumul de la Dinasty: crem spre gri, cu dungi, dar cum trebuie facut la comanda, asteptam sa ne sune sa vedem daca au materialul acela.
luni merg la un alt magazin, si daca nici sapt. viitoare nu gasesc, mergem sui in Arad sa vedem.

un lucru e clar... tre sa slabesc!!!!
de azi la dieta sunt. doar salate si fructe si multa, multa apa plata.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

quote:
Originally posted by lid

Inca mai cautam....vrem sa mergem la Italian Gold Market. A fost cineva acolo?

http://www.alidaandadi.myevent.com

Eu am fost la Italian Gold Market. Daca nu ai si fonduri necesare sa cumperi, mai bine lasa, ca dup'aia plangi ca mine ca nu dai 21 mil pt verighete oricat de frumoase ar fi Glumesc....du-te sa vezi, sigur o sa-ti placa ceva, au niste modele f dragute. Noi am gasit unele superbe, nu mai vazusem nicaieri model asa finut si deosebit. Dar cand ne-a calculat tanti aia 21 mil . Noi am zis ca nu vrem cu piatra decat verigheta mea (alea din vitrina aveau amandoua) si nu aur de 18k ci de 14k si mult mai mici ca p'alea ni le puneam dupa gat. Noi am crezut ca dupa toate astea vor fi la jumate ca pret.....de unde, tot atat!!!!! PAI DE CE?!?!? Raspuns: la ei pretul e la model Si va intreb io acu: cum frate la model??? adica nu e diferenta intre karate, cu sau fara piatra, 5 sau 100 de grame Imi venea sa-i strang de gat. Dar pana la urma ne-am resemnat si ne-am luat niste verighete dragute din Victoria la un pret rezonabil

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput