Miresele anului 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 31
emilyjeuly spune:
saluti fetele! simt miros de vechend, voi nu????
si eu mi-am luat crnolina tot de la A&N ca de acolo mi-am luat si rochia si, si eu am observat ca tantiile de acolo spuneau "cercuri" la "cercuri" si crinolina la asta cu multe fuste din tul. de costat m-a costa 1.500.000 dar este foarte misto, adica are pe sub toate fustele de tul, care apropo sa stiti ca zgarie, un fel de fusta subtire pe langa corp din saten cu niste cerculete foarte moi din loc in loc! cred ca v-am lamurit bustean dar mai bine de atat nu stiu sa explic!
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Our honeymoon
ioana29 spune:
multumesc pentru raspunsuri. tot la cellini in unirea am facut si noi comanda. am gasit un model foarte dragut din aur alb cu galben(al meu are un briliant micut)si au zis ca dureaza mai mult pentru ca vin din italia si lucratura e mai complicata. in fine, noi avem nunta pe 9 septembrie. nu cred totusi sa avem surprize, caci mai e ceva vreme.
am auzit si eu ca aurul de 18k ar fi mai moale si mai putin rezistent, totusi, toata lumea cu care am vorbit m-a sfatuit sa nu-mi iau din aur de 14k. nu stiu, om vedea noi in timp ce se intampla..
lid, am fost si la italian market.aveau cateva modele dragute, dar extrem de scumpe.
Ioana
krelia spune:
ah, deci e clar..ma duc si cer...din aia cu multe volane din tull care se baga dedesubt la rokie
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
voicu_bebi spune:
emily,felicitari pt achizitie... asteptam si poze.
Ioanasi pe tine te felicit pt verighete ,niste poze ar fi bune.
mersi,nico pt apreciere,dar cu toate ca ai dat4,5 milioane esti mandra de ea ca e rochita ta mai ales ca arati bine in ea nu?
CASA DE PIATRA FETELOR CARE AU NUNTA IN WEEKENDUL ACESTA SI SA FIE CELE MAI FERICITE IN ZIUA NUNTII! DISTRACTIE PLACUTA SI ASTEPTAM SA VEDEM POZELE!
Nunta noastra:19 august
elara spune:
Multumesc frumos pentru raspuns.
Inseamna ca atzi facut super afacere!
Sa il poarte sanatos si fericit.
quote:
Originally posted by balkina
Elara chiar atat a costat costumul! Nu e greseala! E luat de pe Lipscani si acolo majoritatea au pretul asta. E facut de Satu Mare, firma este Thomasman si este din lana si poliester. Arata superb si este exact culoarea pe care mi-o doream pentru el.
Va pup pe toate si CASA DE PIATRA tuturor celor care-si serbeaza casatoria weekendul asta! Eu o sa fiu plecata wee asta la munte, dar ne reauzim Luni!
P.S. Nu mi se pare nici mie scump rochita de civila 2 mil, avand in vedere ca eu am dat 2 mil 500 mii pe al meu costumas!
Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
voicu_bebi spune:
felicitari,balkina pt achizitia cea noua a viitorului tau sot. si noi urmeaza sa vina al meu sa probeze costume dar cica el mai asteapta ...offf ce ti-e si cu barbatii astia ma face sa il leg si sa vin asa cu el sa probeze costume.
M&M spune:
quote:/
"feteleor, am si eu o intrebare. si-a mai cumparat cineva verighete de la cellini? noi am facut comanda ieri si ne-au zis ca dureaza 2 luni pana sunt gata. sper sa nu ramanem fara verighete la nunta."-
Ioananoi am facut verighetele la Cellini. Ne-au zis ca or sa fie gata intr-o luna si dupa 2 sapt. ne-au dat telefon sa mergem sa le luam ca sunt gata. Pt inscriptionat am mai asteptat o saptamana. fiindca nu am zis de la inceput ca vrem sa le inscripitonam ...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2
voicu_bebi spune:
super,crsitina ma bucur asa de mult pt tine ,vreau si eu verighete....
elara spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
felicitari,balkina pt achizitia cea noua a viitorului tau sot. si noi urmeaza sa vina al meu sa probeze costume dar cica el mai asteapta ...offf ce ti-e si cu barbatii astia ma face sa il leg si sa vin asa cu el sa probeze costume.
Si eu imbracai ieri mirele cu costum de ginere. Si si-a luat si pantofi pt cununia civila... da' nu m-ai vazut.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
voicu_bebi spune:
elara, e bine totusi ca al tau s-a dus singur si nesilit de nimeni si nici macar nu cred ca era legat probabil la pantofi dar al meu zicea ieri ca merge sa probeze costumul si azi cica lasa ca pot sa il iau si in august cica el,auziti voi de nu iti vine sa il bati....