Miresele anului 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Eu am si cercuri si fusta cu volane de tull (sau "crinolina" cum i-o zice) si va asigur ca nu se vad cercurile fiindca nu le lasa fusta aceea infoiata cu volane ca sa se vada. Eu sunt f incantata de cum arata. Chiar ma simt ca o printzesica.

In plus, le-am auzit ieri pe aceleasi doamne spunand unei mirese care era la proba ca fara cercuri, fusta aceea se lipeste de picioare si te incngi si mori de cald. Ceea ce eu stiam deja...dar m-am gandit sa va spun si voua.
Plus ca, in opinia mea, fusta arata de 100 de ori mai bine cu cercuri decat fara... Fara arata ca un balon mare si desuflat pe alocuri... Si mi se pare ca ma impiedic in ea la fiecare pas de parca as fi imbracata intr-o varza imensa si m-am incurcat inre foi...

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by ioana29

feteleor, am si eu o intrebare. si-a mai cumparat cineva verighete de la cellini? noi am facut comanda ieri si ne-au zis ca dureaza 2 luni pana sunt gata. sper sa nu ramanem fara verighete la nunta.
Ioana

Eu vreau sa-mi iau verighetele de-a gata...am incredere ca voi gasi modle frumos de-a gata (nu neaparat de la cellini).....cunosc insa pe cienva care si-a comandat verighetele de acolo.....sincer..nu mai stiu dk a durat kiar 2 luni...dar..o luna stiu sigur ca a durat!
parerea mea - daca nu le-ai spus deja - da-le data cu ceva timp in urma...3,4 saptamani, eventual

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Cu ceva timp in urma?
Nu inainte de data efetiva a nuntii?

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele,bine v-am regasit. am si eu o nedumerire.mi-am gasit rochita pt cununia civila foarte draguta ...dar costa 2 milioane,vi se pare scump pt o rochie? ca al meu nu ar da atitia bani... eu nu stiu ce sa fac...

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lid spune:

La Cellini vrem si noi sa ne facem verighetele si noua ne-au spus 1 luna termen de livrare si daca vrem mai repede tre sa platim taxa de urgenta. astaera la magazinul din Unirii. Singurul meu dubiu este ca ei le fac numai cu aur de 18 carate si am inteles ca nu prea e bun de verighete ca e mai moale si in timp se duce si luciul si se matuiesc.....Nu stiu daca este asa sau nu....dar asa am auzit. a doua chestie e ca eu am vazut un model ffff dragutz, adica mie imi place mult...dar fata de inelul meu de logodna aurul de la verigheta e mai rosiatic....si as vrea sa fie aceeasi culoare..Inca mai cautam....vrem sa mergem la Italian Gold Market. A fost cineva acolo?

http://www.alidaandadi.myevent.com

Mergi la inceput

Mie nu mi se pare deloc scumpa.

Rochitza mea va costa 3,2 mil (ca inca nu am dat comanda) + 500 mii palarie + pantofi sau sandalutze...
Si al meu e de caord cu acest pretz. Si i-a placut si modelul ce l-am ales.

quote:
Originally posted by voicu_bebi

fetele,bine v-am regasit. am si eu o nedumerire.mi-am gasit rochita pt cununia civila foarte draguta ...dar costa 2 milioane,vi se pare scump pt o rochie? ca al meu nu ar da atitia bani... eu nu stiu ce sa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Fetelor eu urez anticipat miresicilor din weekendul acesta CASA DE PIATRA, VREME FRUMOASA, MULT NOROC si SANATATE
eu sambata viitoare voi fi miresica, iar de luni intru in concediu pana pe 12 iunie cand ne vom reauzi, caci netul de acasa e de KKO

Aceleasi urari le adresez si miresicilor din 27, 28 mai, 3/4 iunie, 10 iunie

Va pup si pregatiri cat mai placute pt nunta.

Voicu Bebi rochita de 2 milioane nu e scumpa, eu am dat 4.500.000

Va pup si toate cele bune

Mergi la inceput

mersi , elara,oricum o iau ca mi-a placut tare mult mai ales ca arat si bine in ea... ca doar o data in viata sunt mireasa zic eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by elara

Cu ceva timp in urma?
Nu inainte de data efetiva a nuntii?

ba daaa..asta am vrut sa zic ...adik..cu cateva saptamani..ev. 1 luna..inainte de data nuntii

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Foarte bine faci.
Saa o porti sanatoasa si fericita!
Asa m-am gandit si eu ca doar odata ne casatorim (in cazul ideal ca altii mai repeta experintza ) si meritam o tzinuta cu adevarat deosebita.

quote:
Originally posted by voicu_bebi

mersi , elara,oricum o iau ca mi-a placut tare mult mai ales ca arat si bine in ea... ca doar o data in viata sunt mireasa zic eu...

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Elara chiar atat a costat costumul! Nu e greseala! E luat de pe Lipscani si acolo majoritatea au pretul asta. E facut de Satu Mare, firma este Thomasman si este din lana si poliester. Arata superb si este exact culoarea pe care mi-o doream pentru el.

Va pup pe toate si CASA DE PIATRA tuturor celor care-si serbeaza casatoria weekendul asta! Eu o sa fiu plecata wee asta la munte, dar ne reauzim Luni!

P.S. Nu mi se pare nici mie scump rochita de civila 2 mil, avand in vedere ca eu am dat 2 mil 500 mii pe al meu costumas!

Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1

Mergi la inceput

mersi balkina! maine ma duc fuguta sa iau rochita si fac poze sa ziceti ce parere aveti... eu am vrut sa iau mai degraba rochie nu ma simt bine in costum. va pup!

Mergi la inceput