Miresele anului 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Voicu Bebi, nu mi se pare mult 2 mil rochita. Sunt miresici, chiar si aici pe forum, care au dat dublu. Si foarte bine au facut!!! Si eu o sa fac la fel daca gasesc o rochita superba! Gandeste-te ca daca te duci sa iti iei o pereche de blugi mai de firma, dai cam 2 mil. Asta e ROCHITA TA DE CUNUNIE, deci merita

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by cri.

quote:
Originally posted by lid

Inca mai cautam....vrem sa mergem la Italian Gold Market. A fost cineva acolo?

http://www.alidaandadi.myevent.com

Dar cand ne-a calculat tanti aia 21 mil . Noi am zis ca nu vrem cu piatra decat verigheta mea (alea din vitrina aveau amandoua) si nu aur de 18k ci de 14k si mult mai mici ca p'alea ni le puneam dupa gat. Noi am crezut ca dupa toate astea vor fi la jumate ca pret.....de unde, tot atat!!!!! PAI DE CE?!?!? Raspuns: la ei pretul e la model Si va intreb io acu: cum frate la model??? adica nu e diferenta intre karate, cu sau fara piatra, 5 sau 100 de grame Imi venea sa-i strang de gat. Dar pana la urma ne-am resemnat si ne-am luat niste verighete dragute din Victoria la un pret rezonabil

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Si aici peste tot bijuteriile se vand la model, nu la karate, gram, pietre, etc.
Verighetele noastre sunt simple, clasice si am dat pe ele 420 de euro, bine macar ca sunt de 14 karate.

Nana Motoc
Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

buna seara fetelor!! am mai bifat si noi ceva pe listuta aia interminabila...am imbracat mirele costum+camasa+vesta+lavaliera....mama ce frumos eeeeeeeeeee, mai imi vine sa-l mananc... de e iubi meu....
maine merg sa-mi iau rochita!!!!!!!!!!!!! am neste emotiiiiiii....
si cam atat, a ne-am hotarat unde vom face tortul!! si intraram pe ultima suta de metrii

AMR 28 zile pana la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Buna fetele!

Am si eu o rugaminte la voi. Am citit pe undeva prin forum ca tull, cocarde si alte chestii de genul asta, ceva mai ieftine, se pot gasi la Dragonul rosu. Asta e in Europa sau in Niro? Ca vreau si eu sa fac ceva achizitii...

Si pentru ca nu m-am prezentat ar fi cazul, nu? Mihaela, miresica de 3 septembrie, restaurant Herastrau, Biserica Armeneasca. Achizitii: invitatii, cartoanele pentru cardurile de masa, avans la rochita de mireasa si cam atat. Maine vreau sa ma duc dupa pantofi. Sper sa am succes...
Va pup si CASA DE PIATRA mireselor din acest week-end.

x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
mimika
Buna fetele!

Am si eu o rugaminte la voi. Am citit pe undeva prin forum ca tull, cocarde si alte chestii de genul asta, ceva mai ieftine, se pot gasi la Dragonul rosu. Asta e in Europa sau in Niro? Ca vreau si eu sa fac ceva achizitii...

Si pentru ca nu m-am prezentat ar fi cazul, nu? Mihaela, miresica de 3 septembrie, restaurant Herastrau, Biserica Armeneasca. Achizitii: invitatii, cartoanele pentru cardurile de masa, avans la rochita de mireasa si cam atat. Maine vreau sa ma duc dupa pantofi. Sper sa am succes...
Bine ai venit Mimika si spor la cumparaturi maine.
Din pacate nu stiu sa iti exact care e treaba cu dragonul rosu!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Casa de Piatra Miresicilor de maine!!

CarmenIubi si Gabitza1977 - sa fiti fericite si iubite toata viata!!!

mimika, bine ai venit! Te-am scris deja pe listutza

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Buna fetelor,

Am vazut ca ati tot vorbit despre verighete...si noi avem verighete de 18k si desi le-am purtat de doi ani sunt la fel ca in ziua in care le-am cumparat.
Noi ne-am hotarat sa facem cununia civila intr-o saptamana si am fost sa cumpar verighete de la Cellini si mi-au spus ca dureaza o luna comanda. Apoi am fost la MicriGold si modelul care mi-a placut a fost pe masura noastra. A fost incredibil....Pretul nu a fost asa mare pe cat ne asteptam!!!!

Urez si eu miresicilor care au nunta in wk asta CASA DE PIATRA SI FERICIRE MAXIMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by mimika

Buna fetele!

x

buna fetele,
mimika am fost eu sapt trecuta in Europa , de fapt am colindat tot pe acolo, si am gasit cocarde si cosuri; in Europa la prima intrare sunt cateva standuri pe dreapta si am mai gasit la intrarea in dragonul rosu un stand in rest nu mai sunt (asta ca sa nu te plimbi degeaba)si te mai sfatuiesc daca mergi in weekend sa fii devreme acolo pe la 8-9 ca altfel e full. am cumparat cocarde pt nuntasi gata facute cu 3000 lei si cosuri cu 150.000 , o sa incerc sa pun poze( nu stiu daca o sa reusesc)
Casa de piatra la miresicile de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Sal'tare! Acum m-am intors din oras. Fara pantofi..., dar cu jarteluta . Multumesc fetelor care mi-au raspuns si kreliei ca m-a trecut la katastif am cautat pantofiori in Obor si in Cocor, dar nu am avut succes Ca mie si 35 mi-e mare de multe ori. Depinde de model. Si 35, si aurii, si cu bot rotund, si fara breteluta la spate si un toc rezonabil...offff cam greu.

x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Fusai si io in Obor...."dupe" satin ivoire, (eventual textura si culoarea exacta a rokitei )..evident ca nu am gasit ce vroiam..drept pt care mi-am luat...gasit intamplator, un material oarecare, de culoare bej, in super ton cu rokitza ..si cu putin fir auriu ..sper sa imi pot face pantofiori din materialul asta..luni, sau marti..sau cel tarziu sambata ..sunt la viflor!
Acushik...mimika ....iti spun o sursa sigura unde gasesti pantof 35 care sa-ti vina bine...sau chiar si 34 1/2 (in general, merg si pe jumatati de masura) - magazin Superb 90 - vizavi de Sala Palatului, plus inca unul (care cica ar avea preturi mai mici decat Superb, cred ca stim ce preturi sunt acolo, dar va zic cu mana pe inima ca au super calitate!!!) imediat langa el, cum te duci inspre Adam...
Pupi la fete..ma duc ca mi-au vinit nishti musafiri!

quote:
Originally posted by mimika

Sal'tare! Acum m-am intors din oras. Fara pantofi..., dar cu jarteluta . Multumesc fetelor care mi-au raspuns si kreliei ca m-a trecut la katastif am cautat pantofiori in Obor si in Cocor, dar nu am avut succes Ca mie si 35 mi-e mare de multe ori. Depinde de model. Si 35, si aurii, si cu bot rotund, si fara breteluta la spate si un toc rezonabil...offff cam greu.

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput