Miresele anului 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Sor-meo ,avusasi super idee cu pantofii tai de rezerva. Eu te sfatuiesc sa iei doua cocarde si sa lipesti pe fiecare shoshon cate una si in felul asta o sa poti sa zici ca-i ai pe comanda in ton cu nunta!!!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Buna miresici!
Sa va pun la curent cu ultimele achizitii: cumparat costum ginere (de pe Lipscani cu 1.850.000 - superb, 3 piese), cumparat jarteluta (80.000 din Obor), cumparat pantofi mireasa simpli si albi (500.000 - Red Shoes - Sf. Gheorghe, pe care ii voi mai ajusta eu cu niste dantela), facut comada palarie (600.000 Lipscani, cu materialul meu - tafta din culoarea sacoului), facut comanda lavaliera (180.000 - croitorie pe Lipscani - cu amterialul meu), inscriptionat pahare la Curtea Sticlarilor (pe strada Covaci - GRATIS), cumparat camasa ginere (cu guler ridicat, 470.000 - Obor), cumparat costum civila (2.500.000 - Casa Wanda, calea Victoriei), cumparat gablonzuri mireasa (Obor), si cumparat pantofi de rezerva - unii ieftini si fara toc, sa pot sa dansez si eu toata noaptea. Asa ca....facui ceva pregatiri! Mai am de luat sutien invisibil, cum are Dyadya!

Laura10 te inteleg ca si eu am nunta tot pe 3 iunie, si daca nu aveam zilele astea libere, intram sigur in panica. Dar asa mai am foarte putine de facut! Te sfatuiesc sa-ti faci timp pentru tine, si ai sa vezi ca e mult mai usor sa treci de perioada asta dinaintea nuntii!

Va pup si sper sa pun poze cat mai curand!

Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Buna miresici!
Sa va pun la curent cu ultimele achizitii: cumparat costum ginere (de pe Lipscani cu 1.850.000 - superb, 3 piese), cumparat jarteluta (80.000 din Obor), cumparat pantofi mireasa simpli si albi (500.000 - Red Shoes - Sf. Gheorghe, pe care ii voi mai ajusta eu cu niste dantela), facut comada palarie (600.000 Lipscani, cu materialul meu - tafta din culoarea sacoului), facut comanda lavaliera (180.000 - croitorie pe Lipscani - cu amterialul meu), inscriptionat pahare la [quote]Curtea Sticlarilor (pe strada Covaci - GRATIS), cumparat camasa ginere (cu guler ridicat, 470.000 - Obor), cumparat costum civila (2.500.000 - Casa Wanda, calea Victoriei), cumparat gablonzuri mireasa (Obor), si cumparat pantofi de rezerva - unii ieftini si fara toc, sa pot sa dansez si eu toata noaptea. Asa ca....facui ceva pregatiri! Mai am de luat sutien invisibil, cum are Dyadya!

Laura10 te inteleg ca si eu am nunta tot pe 3 iunie, si daca nu aveam zilele astea libere, intram sigur in panica. Dar asa mai am foarte putine de facut! Te sfatuiesc sa-ti faci timp pentru tine, si ai sa vezi ca e mult mai usor sa treci de perioada asta dinaintea nuntii![quote]
Wow Balkina!!! Ce de-a cumparaturi si mai ales in ce timp scurt!!!Felicitari!@!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Buna seara, frumoaselor! Doamne, ce mai pregatiri pe aici...care de care mai interesante ...
Hai sa ma dau si eu mare, ca tare nu-mi mai incap in piele de aseara: mi-am gasit, in sfarsit, pantofiori de nunta.... Nu sunt deloc asa cum ma gandeam, ba chiar dimpotriva, nici mie nu-mi vine sa cred ca m-am indragostit asa de ei. Cum se intoarce puiul cu aparatul foto, vi-i arat, sa vedeti minunatie ce mi-a luat mie mintile...si am scapat si cu numai 1700000...
Mai raman de cumparat cam asa: invitatii si verighete - le comandam saptamana viitoare, costum de mire - pe care cica vrea sa si-l ia in iunie, camasi de mire, pantofiori pentru el, de croit rochita de cununie pentru fata, o bratara de mireasa si coronita, si alte nimicuri pline de insemnatate.....
In rest, toate bune. Ne intelegem de minune, parca mai bine ca niciodata. I-au disparut parca si lui emotiile alea care il inhibau de cate ori venea vorba despre nunta, si acum chiar el ma indeamna la cumparaturi. Parca il iubesc mai mult ca niciodata.
Maine se logodeste domnisoara mea de onoare...
Va pup pe toate, si sunt cu ochii pe voi...

Au mai ramas...
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Buna dimineata, am intrat sa va salut si sa va urez un weekend placut si incununat de succese nebanuite pentru cele care merg la cumparaturi. Noi o luam de la capat cu cautatul de costum ginere si daca s-o decide ce imbraca la civila cautam si haine pentru mine. Daca nu, eu mai astept, ca mi-e greu sa cred ca nu-mi gasesc de imbracat pt civila.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Buna dimineata fetili!

Am intrat si eu sa va salut si sa va urez o zi buna si spor la cautat costumuri si pantofiori si etc...
Pupici si sa aveti o zi usoara!

'Ubita si 'Ubitu'
http://community.webshots.com/user/ginutza2002
Ce nu te doboara, te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

quote:
Originally posted by lid

draga clau77,
multumesc mult pentru raspuns, am aflat si eu ca ai disertatia in ziua nuntii si iti urez multa multa bafta. Eu cred ca daca-i spui comisiei ca te mariti nu au cum sa nu-ti faca si ei un cadou frumos pentru nunta adica un 10(zece)!!!!!!!!!!!!!!!
Eu ma vaitam ca am disertatia acum si definitivatul in saptamana nuntii dar nu chiar in aceeasi zi.......

In privinta siteului ma bucur ci ti-a placut. De facut se face usor, eu l-am facut singura pentru ca trebuie doar sa incarci tu pozele si textul tau si in rest iti alegi de acolo culori si modele de pagini. Daca vrei sa-ti faci o idee intra pe www.myevent.com - sper ca nu este cumva reclama -si poti incerca si tu un model. Daca-ti iese arata-mi si mie ca sunt tare curioasa!!!1

Multumesc pentru incurajari!Iti urez si eu muuuuuuuuuuult succes.Disertatia va fi o baza de date ca imi foloseste si pentru serviciu.Insa mi-ar fi placut sa am timp sa fac si un astfel de site
Cat priveste nota maxima, parca nici nu ma mai intereseaza. Fie ce-o fi, dar sa fie de trecere.Nu ma recunosc, dar pe cuvant ca nu ma mai pot concentra nici la serviciu, ce sa mai vorbim de altele....Am asteptat si am visat atat la ziua nuntii...In sfarsit, sper sa nu-mi umbreasca nimic fericirea data de faptul ca ma casatoresc cu omul drag.
Va pup pe toate si va urez spor la pregatiri.
Poate nu mai reusesc sa intru azi pe forum, asa ca le urez celor care se casatoresc in acest weekend Casa de piatra si o nunta ca in povesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rok spune:

magda... nici eu n-am avut voal cu sistem de prindere si nici coronita,agrafe sau alte chestii, iar voalul era f lung. cu o zi innainte de nunta am fost la coafeza pt proba si mi-a spus sa cumpar multe agrafe simple negre (ai grija sa stea f bine in par)....asta in functie de cum vrei parul coafat.a si mi-am pus o orhidee alba superba. a aratat f bine si a tinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna, fetelor.
Felicitari celor care atzi mai facut cumparaturi.

Ieri am mai facut si noi ceva achizitii.
Am imbracat mirele cu costum de ginerica, de culoare gri deschis, de la Agnes Toma, colectia Dinasty, cu tot cu vesta si lavaliera - 8.500.000 mii si camasa alba cu guler ridicat - 990.000 mii.
Si am mai luat si pantofi negri pentru cununia civila, tot de la Comod .
Mai are sa isi cumpere pantofi gri pentru costumul cumparat ieri si costum pentru cununia civila.
Eu mi-am luat jartelutza cu 100 mii din Cocor, Gioconda.
Mai am de luat pantofi (sau sandalutze) si rochitza pentru cununia civila.

Cat despre voal am aflat la casa Gioconda ca trebuie sa il duc la croitoreasa sa mi-l stranga, sa-l coase....nush cum si sa ii puna ceva un piptene in functie de cum imi voi aranja eu parul.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Balkina, doar arat a costat costumul mirelui? Mai putin de 2 milioane? E vreo greseala pe undeva?

quote:
Originally posted by balkina

Buna miresici!
Sa va pun la curent cu ultimele achizitii: cumparat costum ginere (de pe Lipscani cu 1.850.000 - superb, 3 piese),

Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput