Miresele anului 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 26
ramonzca79 spune:
Clau77, hotel Kuban e in suny Beach nu la nisipuri si e ...superb!!!pe impresioneaza cladirile inalte ...se pare ca e simbolul acestei statiuni...te invidiez!!!
ramosss
ralu_trancu spune:
incaltarile mele, ambele perechi sunt de la veronesse , pantofii din bucur si sandalele din cora pantelimon
quote:
Originally posted by silda
Ce matinale sunteti!Buna dimineatza !
Ralu_trancu sunt foarte dragutzi pantofii...superbi. De unde i-ai cumparat? Sunt de vanzare asa sau se fac pe comanda?
Iar sandalele...sunt intocmai pe gustul meu apropos de o sanda cu usor iz festiv: neagra, cu floare...Sunt "super". Sa le porti iubita si sa-ti aduca multa, multa fericire!!!
Rallu urmaresc de ceva timp arhiva ta de poze cu "pregatiri pt nunta" si imi place cam tot de pe la tine! Felicitarile mele pentru alegerile facute! Si intre noi fie vorba, "tartacutza ta" coafata bate coafurile celelalte;eu zic ca ai ales cea mai potrivita aranjare pentru al tau par. Sa fii iubita si sa ai o nunta superba!
Stiti, eu nu prea interactionez cu voi intrucat mai mult va citesc si fie notez, fie incerc sa tin minte diversele probleme care m-ar putea ajuta in anul de gratie 2007. Dar nu pot sa nu remarc ca se simte(cel putin la mine) absenta posturilor Kreliei de pe forum...Astept cu nerabdare "no more kinky stuff"! Si noutati legate de nunta, of course.
Cam atat.
Va urez o zi frumoasa
sunt un ursuletz(adica o ursulica)
Poze vechi si noi
ioana29 spune:
buna fetele. va urmaresc de ceva vreme si am aflat multe lucruri interesante de pe acest forum. eu voi avea nunta pe 9 septembrie. cununia religioasa va fi la Radu Voda, iar petrecerea la Crowne Plaza. rochia o voi face la Monica Darie. de altfel, modelul de rochie l-am "furat" tot de pe forum. ma bucur ca exista astfel de discutii, foarte utile pentru fetele care urmeaza sa se casatoreasca.
va pup si va doresc o nunta ca-n povesti!
Ioana
ralu_trancu spune:
e bejulie nu e roz.
quote:
Originally posted by voicu_bebi
Ralu,felicitari pt rochita foarte frumoasa imi palce e un pic roz sau mi se pare mie? si rochita de civila e draguta. sa le porti sanatoasa si sa fii ce amai frumoasa in ziua nuntii. pupici pt tine...
cri,ne bucuram si pt tine pt rochita ta dar eu as vrea sa vad si niste poze.cand ai tu timp.
cristina,te felicit si pe tine ca ai rezolvat cu dj-ul si ca ai gasit pantofiorii doriti si eu i-am luat de ceva timp pantofiorii pt nunta , o sa fac curand pozica la ei si la rochita mea care sta in sifonier de vreo 2-3 luni asa. ce mai ma mandresc cu ea!
Nunta noastra:19 august
Poze vechi si noi
magda raluca spune:
intrebare de copil tampitel: voalul are un sistem de prindere? cum se face el? ca eu mi-am luat voalul de la targ, de la WL si ... atat. Unde introbaga agrafele sa-l prinda? nu am coronita sau alte minuni, cel mult niste minirose. Deci? ca mai am o saptamana pana la nunta si abia acum m-a fulgerat problema...
multumesc!
a, si am vazut la o miresica niste buchete de cale (iar am schimbat florile de buchet, ce sa fac, boala grea)galbene si grena si nu le gasesc, nici sa dau cu tunul. Se recunoaste cineva sau isi aduce aminte cineva mai exact?
multumiri din nou
ginutza2002 spune:
quote:
Originally posted by Ralluquote:
Originally posted by ginutza2002
Poate ma ajutati si pe mine va rog!
Eu port marimea 35 si nu prea am gasit pantofiori asa mici mici si nu stiu de unde as putea sa iau!
Multam si va pup.
Pantofiorii mei albi pe care ii vezi in album sunt nr. 35 (de fapt si cei negrii tot 35 sunt).
Eu port 34 dar chiar ca masura atat de mica nu se gaseste.
I-am gasit la Cocor etajul I. Aveau destule modele pe alb/crem/auriu numar micut...ca doar m-am probat pana n-am mai putut, le inebunisem pe vanzatoare.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Sar'na de raspuns!
O sa ma duc si eu sa caut, pana nu ma trezesc in preajam nuntii ca nu imi gasesc pantofiori.
Urmeaza sa ne ducem si noi sa dam avandul la vereghete...
Hai ca incet, da' sigur ma apropii cu pasi repezi de ziua nunti...
Pupici la fete si spor la pregatirii.
Foarte frumos si cred ca delicios tortul , iar de rochita nu mai zic nimic... nu am cuvinte...
Bravo fetili dati bataie ca acus ne vine ziua!!!
'Ubita si 'Ubitu'
http://community.webshots.com/user/ginutza2002
Ce nu te doboara, te intareste!
elara spune:
Oana, imi raspunzi si mie? Plsssssssssss
Chiar ma intereseaza.
Multumesc anticipat si sper sa nu ma uiti.
quote:
Originally posted by elara
Oana, este absolut superb tortul!!!
Unde se fac asa torturi frumoase?
Tu unde l-ai facut? Plssssssssss
Multumesc anticipat.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
lid spune:
draga clau77,
multumesc mult pentru raspuns, am aflat si eu ca ai disertatia in ziua nuntii si iti urez multa multa bafta. Eu cred ca daca-i spui comisiei ca te mariti nu au cum sa nu-ti faca si ei un cadou frumos pentru nunta adica un 10(zece)!!!!!!!!!!!!!!!
Eu ma vaitam ca am disertatia acum si definitivatul in saptamana nuntii dar nu chiar in aceeasi zi.......
In privinta siteului ma bucur ci ti-a placut. De facut se face usor, eu l-am facut singura pentru ca trebuie doar sa incarci tu pozele si textul tau si in rest iti alegi de acolo culori si modele de pagini. Daca vrei sa-ti faci o idee intra pe www.myevent.com - sper ca nu este cumva reclama -si poti incerca si tu un model. Daca-ti iese arata-mi si mie ca sunt tare curioasa!!!1
Va pup pe toate si mult succes la pregatiri
http://www.alidaandadi.myevent.com