Miresele anului 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 25
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Rallu
Haoliooooo...ma uitai si io acum cat mai am pana la nunta si am vazut ca porungheii mei mai au putin si se pupa.
Mamaaa ce trece timpul asta...
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Te rog mult mult mult, explica-mi si mie cum ai facut sa pui in semnatura porumbeii?
Mercic.
Nana Motoc
voicu_bebi spune:
buna fetele. ce mai faceti vad ca voi vorbiti nu gluma! felicitari,cristina pt invitatii si verighete sa le purtati sanatosi,noi inca nu le-am luat urmeaza. off.. as vrea sa imi iau voal in curand dar sunt cam nehotarata ...
oanna,eu inca nu am apucat sa iti vad proba d ela tortulet dar sunt sigura ca va arata super,doar o singura data ne maritam nu?
ramona,ce faci nu mai vii la barfe? ... unde faci luna de miere? v-ati decis?
Nunta noastra:19 august
M&M spune:
Multumesc mult Voicu_bebi.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=84f2re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
emilyjeuly spune:
quote:
Originally posted by ooana
Ramona esti superba in rochia de mireasa! Felicitari pentru cumparaturi....!
Daca tot va laudati voi cu ultimele achizitii ...ca sa nu raman mai prejos am pus poze cu tortuletul nostru de proba! E cum vi se pare? Diplomat cu capsuni, banane, kiwi, portocale si pepene galben!
Pupici!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
ooana intr-adevar arata super tortul! si dupa compozitie sigur este si super gustos! pai, nu pot decat sa iti urez sa aveti pofta!
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Our honeymoon
daii spune:
Hello, miresici!!! Vad ca sunteti prinse in pregatiri rau de tot!!!
Rallu, vreau sa te intreb daca tu ai ales sa-ti decorezi cumva salonul de la Vulturul??? Sunt foarte curioasa sa stiu. Pentru ca eu la cununie am avut doar aranjamente de flori pe mese si atat. Mi s-a parut mult prea elegant cu coloanele si reliefurile alea pe pereti, ca sa-l mai incarc si cu baloane.
Pupicutzi multzi, dragelor
Divine girl spune:
Cristina 26, fa te rog frumos ceva cu hashtetepeu' ala luuuung ca ne labarteaza pagina de ne dor okii
Pregatiri
Laura10 spune:
Buna, miresici! Eu mai am putin putin pana pe 3 iunie cand am nunta si sunt tare stresata ca vreau ca si voi sa iasa bine bine nunta ... dar mai am atatea mici amanunte de rezolvat pentru nunta... Voi, celelalte mirese de 3 iunie cum stati cu pregatirile? Rochia gata? Costumul lui ? decoratiunile, machiaj, coafura? cum stati voi? mai povestiti-mi si mie ca-s tare singurica si speriata ca nu stiu daca am facuty bine ce-am facut... Ma intereseaza si cum ati gandit voi nunta, adika regia pe care o faceti
Astept orice sugestie
pupici
M&M spune:
Divine girl Posted - 18/05/2006 : 15:02:07
--------------------------------------------------------------------------------
Cristina 26, fa te rog frumos ceva cu hashtetepeu' ala luuuung ca ne labarteaza pagina de ne dor okii
Scuuuze!!!!NU mi-am dat seama ca e din cauza mea. Sper ca am rezolvat acum...
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by Laura10
Buna, miresici! Eu mai am putin putin pana pe 3 iunie cand am nunta si sunt tare stresata ca vreau ca si voi sa iasa bine bine nunta ... dar mai am atatea mici amanunte de rezolvat pentru nunta... Voi, celelalte mirese de 3 iunie cum stati cu pregatirile? Rochia gata? Costumul lui ? decoratiunile, machiaj, coafura? cum stati voi? mai povestiti-mi si mie ca-s tare singurica si speriata ca nu stiu daca am facuty bine ce-am facut... Ma intereseaza si cum ati gandit voi nunta, adika regia pe care o faceti
Astept orice sugestie
pupici
Regie???!!! Pushkea pi limba fititza! Dupa ce ma vad la restaurant ... D-zeu cu mila! Fie ce-o fi! La asta nu ma mai gandesc ca deja simt ca o iau din loc Ma bazez pe invitatzi sa faca atmosfera, ca avem numai tzacanitzi unu' si unu'. Dixtractie sa fie ... ca in rest ... daca lumea se distreaza nu mai conteaza micile imperfectiuni. Si eu am pe 10 si imi vine sa las naibii tot balta si sa ma duc direct in hanimun ... se poate?
Pana acum eu cred ca stam bine cu pregatirile, dar ma streseaza f tare coafeza care ma cam tine in shah ... in rest ... fie ce-o fi
Pregatiri
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by cristina_26
Divine girl Posted - 18/05/2006 : 15:02:07
--------------------------------------------------------------------------------
Scuuuze!!!!NU mi-am dat seama ca e din cauza mea. Sper ca am rezolvat acum...
Nu trebe sa te scuzi!
Ideea e ca poti sa faci sa-ti apara ca la noi scris scurt "pregatiri" sau "pt nunta", sau cum vrei tu sa-ti apara, numai ca poti sa ma bati si nu-mi mai amintesc cum am facut eu
Ma uit acum si iti spun dc vrei.
Pregatiri