Miresele anului 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

din epoca de piatra!!!

Felicitari TUTUROR FETELOR pentru toate achizitiile - mi-am facut temele si am citit tot, de unde ramasesem..felicitari pentru rokite, pantofior, tortulete, voaluri, costume..tot tot tot...

Bun venit, noii miresici, ramona!
elara - mersic pt masuratori(auzi, da' nu-i cam mare - ca io cred ca mai mult de 5 nu-mi iau)

ma duc sa-mi vad nepoto-finutzu in poze ca mi-e asa doruk de el...si de fapt....de voi toate, mi-a fost asa dooor!!

PS..noi am stagnat...n-avem noutati!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

'Neata fetelor!
Ce se intampla cu krelia, ca n-a mai intrat de mult?? Sefaaaa , ne e dor de tine...
Dya, ginutza si celelalte care mai faceti la Radu Voda, voi ati mai trecut pe acolo sa vedeti daca mai este valabila programarea? Noi ne-am programat prin ianuarie, de atunci am mai fost pe acolo, dar doar pe la slujbe, n-am discutat nimic cu nimeni si mi-e cam teama, sincera sa fiu...Nu ne-au dat atunci nimic la mana, doar ne-a scris in caiet si nu se stie niciodata...Pe de alta parte, stiu ca sunt foarte seriosi si nu cred ca ar face asa ceva, dar oricum, PARANOIA m-a apucat si pe mine..

Miresica de 1 al lui Cuptor;
Pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

Aoleu Krelia, cred ca am scris in acelasi timp...Uelcom bec!!

Pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Nu-i bai!!!
Important e ca "am invait"
..si..intre noi fie vorba....e asa biiineeee!!!

aaahh, fetele..stiti ce vroiam sa va intreb..unde gasesc io fuste din alea multe din tull - care sa dea amploare rokitei??

quote:
Originally posted by ciciep

Aoleu Krelia, cred ca am scris in acelasi timp...Uelcom bec!!

Pregatiri de nunta

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Inca ceva:
Acelea dintre voi care ati fost la targurile de nunti si aveti de acolo cupoane cu reducere de 10% pentru magazinele Agnes Toma, nu uitati sa le dati cuponul vanzatoarelordaca mergeti sa cumparati de la ei.
Eu mi-am amintit dupa ce platisem si batusera si bonul pe casa asa ca abia le-am convins sa-mi mai acorde reducerea si a trebuit sa faca modificari in inregistrari si Proces Verbal.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

quote:
Originally posted by ciciep

'Neata fetelor!
Ce se intampla cu krelia, ca n-a mai intrat de mult?? Sefaaaa , ne e dor de tine...
Dya, ginutza si celelalte care mai faceti la Radu Voda, voi ati mai trecut pe acolo sa vedeti daca mai este valabila programarea? Noi ne-am programat prin ianuarie, de atunci am mai fost pe acolo, dar doar pe la slujbe, n-am discutat nimic cu nimeni si mi-e cam teama, sincera sa fiu...Nu ne-au dat atunci nimic la mana, doar ne-a scris in caiet si nu se stie niciodata...Pe de alta parte, stiu ca sunt foarte seriosi si nu cred ca ar face asa ceva, dar oricum, PARANOIA m-a apucat si pe mine..

Pregatiri de nunta

io nu am mai trecut pe acolo. dar am trimis pe cineva care isi face nunta acum pe 3 iunie si la fel a facut - l-a trecut in caiet si gata.
asta am intrebat si noi atunci, dc e nevoie sa dam ceva sau sa facem un contract si mai mai sa il bufnesca rasu' pe preot!
o sa ma duc atunci pe 3 cand ma duc si la nunta s=a mai vb si eu cu el. sa vaza okiu' meu caietu' ca altfel cine stie cu ce bucurie ma mai pomenesc!

Bine ai venit Krelia!
Pupici!

'Ubita si 'Ubitu'
http://community.webshots.com/user/ginutza2002
Ce nu te doboara, te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza gagici!!!
Noi azi mergem la AT si Dinasti, in speranta ca vom gasi macar costum de ginerica. dar ....nu prea cred. m-a dezumflat cumatra.

Mai merg, asta daca nu ploua, si la mag. cu rochiile alea Venus, d sunt singurii importatori. tipa mi-a zis ca au ceva de pe site in mag. acum sa vedem.
Andreea_trend zicea ca nu a gasit nimic misto.

Intru mai tarziu sa va zuic ce si cum.

Rallu mersi de info. daca gasesc pahare sa-mi placa i-au si nasilor sa aiba la fel cu noi.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Bine ai revenit, sefa...

Toculetzul nu stiu daca e prea mare.. Cand am cumparat pantofii, nu mi s-a parut..dar dupa ce l-am masurat m-au cam apucat si pe mine grijile. Cert e ca cei cu toc mai mic nu mi-au placut deloc.. mi s-a parut mult prea mic.

Ieri, la AT, am vazut ca doamnele acelea numeau "crinolina" fustele de care vorbesti tu. Aveau asa ceva, ca am vazut o mireasa proband, dar nu stiu cat costa si nici daca vand si fara sa iei rochitza de la ei.
Dar banuiesc ca aproape orice magazin de rochii de mirese ar trebui sa aiba, cu atat mai mult daca au si atelier. Poate iti faci o comanda...

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

pt volumul rochiei iti tb crinolina (cercuri)+ fusta din tull peste care vine rochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

' neata fetelor!!!eu chiar am uitat de cuponul cu 10% reducere de la Agnes Toma....si am cumparat de acolo posetuta de mireasa...camasa de ginere...etc.....si nu au fost tocmai ieftine...offff

sapt viitoare sunt gata si invitatiile mele...mai raman cardurile si marturiile pe care le voi face eu personal....apoi filmuletul cu noi doi inca de la 2 ani...

by the way....de unde sa cumpar un carnetel fain pt a-l face jurnalul nuntii??sau dati-mi o idee cum sa "transform" unul normal....

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

ramosss

Mergi la inceput