Miresele anului 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 22
ramonzca79 spune:
clau77...la ce hotel mergeti??? noi mergem la launa garden...acum cand am vazut cum arat sunny beach..parca as vrea acolo...imi place f mult Victoria palace
ramosss
emilyjeuly spune:
quote:
Originally posted by ramonzca79
clau77...la ce hotel mergeti??? noi mergem la launa garden...acum cand am vazut cum arat sunny beach..parca as vrea acolo...imi place f mult Victoria palace
ramosss
daca vrei sa afli pareri de la persoane care au fost acolo intra pe www.tripadvisor.com si acolo gasesti aproape toate hotelurile din lumea asta cu pareri de la fosti turisti cazati acolo. eu l-am folosit si anul trecut cand am fost in Creta si anul asta pentru Tenerife!
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Our honeymoon
Rallu spune:
quote:
Originally posted by Giova
Buna fete si pe ziua de azi!!!
Rallu apropo de pahare: sunt superbe, dar tu le spargi pe astea la intrare? sau iei unele normale?
si atunci cu astea ce faci?
nu de alta dar am mai intrebat odata si habar n-am ce fac cu paharele frumoase. le sparg sau beau din ele la nunta?
Giova, eu nu sparg nici un pahar (nici pe astea, nici din alea normale).
Astea or sa fie paharele noastre in noaptea aia, de la inceput pana la sfarsit: paharele cu care ne primim invitatii, paharele din care o sa bem la masa si cele cu care vom trece pe la mese sa ciocnim.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
ginutza2002 spune:
sar'na de laude!
mai voiam sa adaug ca virgula culoarea invitatiilor este la fel cu rochia si cred ca si cu pantofii!
auriu si crem!
ahhh doamne doamne ce invitatii mumoase am io... mama mama
eee fetelor ma laud si eu ca de' orice ciora isi lauda puiu' nu!
pupici
'Ubita si 'Ubitu'
http://community.webshots.com/user/ginutza2002
Ce nu te doboara, te intareste!
Rallu spune:
quote:
Originally posted by ginutza2002
Poate ma ajutati si pe mine va rog!
Eu port marimea 35 si nu prea am gasit pantofiori asa mici mici si nu stiu de unde as putea sa iau!
Multam si va pup.
Pantofiorii mei albi pe care ii vezi in album sunt nr. 35 (de fapt si cei negrii tot 35 sunt).
Eu port 34 dar chiar ca masura atat de mica nu se gaseste.
I-am gasit la Cocor etajul I. Aveau destule modele pe alb/crem/auriu numar micut...ca doar m-am probat pana n-am mai putut, le inebunisem pe vanzatoare.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Giova spune:
Rallu hai ca te mai innebunesc putin: faceti si pt. nasi pahare la fel? sau ei au din alea normale?
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
M&M spune:
Fetelor am reusit in sfarsit sa fac poze la verighete si la invitatii cu webcam. nu stiu cat de bine am reusit!!!!
M&M spune:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2 ...sper sa fie bine .........
ooana spune:
Ramona esti superba in rochia de mireasa! Felicitari pentru cumparaturi....!
Daca tot va laudati voi cu ultimele achizitii ...ca sa nu raman mai prejos am pus poze cu tortuletul nostru de proba! E cum vi se pare? Diplomat cu capsuni, banane, kiwi, portocale si pepene galben!
Pupici!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
M&M spune:
mmmmmmmmmmmmmmmm....ce apetisant e tortuletuzul [red]Oana[/red. Felicitari in alegerea modelului.