Miresele anului 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

quote:
Originally posted by elara

Cri, dar de ce nu o cumperi de pe Lipsacni? Costa 300 de mii la Casa Florentza chiar la intrarea pe Lipscani.
Este chiar mai ieftin decat sa o inchiriezi de la Salon Gabriela, va fi nou-noutza, va fi doar ta si o vei putea si purta cu alte ocazii (sora sau cumnata a mirilor, nasa...)

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Pentru ca la Gabriela aveau "jupon"...asa ii zice??? nu ma pricep..adica chestie d'aia cu straturi de tul din ce in ce mai multe ...se intelege ceva? si cred ca d'aia o fi fost mai scump. Asa crinolina simpla, adica panza cu cercuri si atat pot sa imprumut de la o prietena si nu mai dau nici macar 300.000, oricum imi trebuie ceva "imprumutat", nu?

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

RAMONA, bine ai venit ! ti-am vazut pozele si mi-au placut! rochia este absolut superba si pantofiorii sunt frumosi si la moda cu botul rotund!

Emily

Poze

Mireasa de 15 iulie

Our honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ramona, noi am vrea sa mergem in Sicilia sau Sardegna.
Cred ca ramanem pe Sicilia, numai sa vedem ca sunt cam mari preturile.
Vrem sa mergem si cu bebe dupa noi si de aceea am cautat o tara mai accesibila si nu indepartata.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Salutare fetele!
Scuze ca nu am mai trecut pe aici cam de mult, dar va spun sincer ca de citit v-am citit zlnic (asta cand nu apare sefu prin zona care un nesuferit!!!)
Felicitari miresicilor si casa de piatra!
Voiam sa va spun ca am reusit si eu sa imi fac invitatiile si cu prima ocazie pun si poze, promit solemn!tre sa ma laud si eu ca doar de' noi le facuram!
Am dat avans la balonase, huse si alte cele.
Am vazut pozele cu achizitiile voastre si vreau sa va felicit pe toate pentru alegerile facute!
Mumoase, mumoase doamne, doamne...
Poate ma ajutati si pe mine va rog!
Eu port marimea 35 si nu prea am gasit pantofiori asa mici mici si nu stiu de unde as putea sa iau!
Multam si va pup.

'Ubita si 'Ubitu'
http://community.webshots.com/user/ginutza2002
Ce nu te doboara, te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

hm!!!logodnicul meu vrea in bulgaria....de fapt deja a facut rezervare....nu pot spune ca eu nu vreau...dar as fi vrut parca in alta parte....in fine....oricum ceea ce am vazut despre litoralul bulgaresc mi-a placut sincer...mai ales hotelurile din Sunny beach...am ramas "cu gura cascata " ...noi vom merge in Albena...sper sa fie ok...stiti ceva despre??

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

ramosss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

PS Am uitat sa va spun de tort!
Il facem la Nefeli unde au super bune prajiturile si suportul foarte foarte mumos

Pupici!

'Ubita si 'Ubitu'
http://community.webshots.com/user/ginutza2002
Ce nu te doboara, te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Ramona,te felicit si eu din partea unei ploiestence ca tot zici ca faci nunta aici . Frumoasa rochita ce mai ! si bine ai venit printre noi celelalte mirese.!
vicky,te felicit pt achizitie !
ginutza, asteptam sa vedem invitatiile,vad ca ai fost harnicuta ca noi! te felicit pt noile achizitii. pantofiorii eu zic sa cauti ai piciorul mic ! lasa ca gasesti tu!
va pupacesc pe toate...

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

multumesc voicu bebi????esti ploiesteanca???

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

ramosss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

da sunt ploiesteanca get beget....
ma bucur pt voi,restaurantul este bun... cununia religioasa o faceti tot in ploiesti banuiesc nu? te pup .eu trebuie sa plec sa imi iau barbatul de la scarbici. pupici multi pt voi

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

quote:
Originally posted by ramonzca79

hm!!!logodnicul meu vrea in bulgaria....de fapt deja a facut rezervare....nu pot spune ca eu nu vreau...dar as fi vrut parca in alta parte....noi vom merge in Albena...sper sa fie ok...stiti ceva despre??

Ramona draga si noi vom merge in Bulgaria(tot la propunerea jumatatii) insa la Nisipurile de Aur. Sper sa fie OK.
Am auzit numai lucruri bune despre statiunile bulgaresti.
Oricum eu o sa ma intorc din "luna de miere" la inceputul lunii august. Asa ca o sa-ti povestesc cum a fost.
Ginutzaastept si eu sa vad pozele cu invitatzia.

Mergi la inceput