Miresele anului 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Oana super tortul. cred ca e la fel de bun pprecum arata.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by Giova

Rallu hai ca te mai innebunesc putin: faceti si pt. nasi pahare la fel? sau ei au din alea normale?

Ei au pahare normale.
Am vrut atunci sa le luam si lor dar nu ne-am hotarat asa ca acum nu mai avem ce face.
Oricum nu mai am chef sa alerg si dupa paharele lor.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

fetelor buna seara , eu intru mai rara ca am o groaza de cumparat si de umblat...
felicitari tuturor pt achizitii, Ramona este superba rochita, sa o porti sanatoasa si iubita!!!
Oana este super tortul, cred ca este delicios ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Oana, este absolut superb tortul!!!
Unde se fac asa torturi frumoase?
Tu unde l-ai facut? Plssssssssss
Multumesc anticipat.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lid spune:

Buna fetelor eu scriu mai rar......dar sunt la curent cu toate noutatile! Felicitari tuturor miresicilor pentru toate achiyitiile le-am vazut si imi plac foarte mult!
Eu nu sunt asa harnica precum voi....dar totusi sunt fericita ca ne-am gasit nasi.....deja ne speriasem ca mai avem 3 luni si nu aveam nasi si nici nu puteam sa facem invitatiile. dar acum s-a reyolvat si nasii sunt foarte foarte draguti! O alegere mai buna nici nu se putea.
Cu pregatirile nu prea am mai avansat...eu am acum de scris lucrarea de dizertatie....si nu prea mai am timp de nimic....voi vorbiti deja de pahare coafuri pieptan si agrafe de par....sunteti avansate ce mai!!! Noi nici macar cu dj/ul nu am aranjat....dar in schimb o sa avem sigur un cvartet de fete care o sa cante la inceputul nuntii, cand primim invitatii! E foarte frumos si elegant si canta si marsul miresei si vals!!! Suntem incantati
In weekendul asta o sa umblam si noi dupa invitatii sa gasim un model frumos si sa le facem. Voi cu cat timp le dati inainte? Eu zic ca 2 luni e suficient voi ce ziceti?
Eu v-as fi recunoscatoare pentru orice sfaturi si sugestii asa ca pls nu ezitati sa-mi scrieti

http://www.alidaandadi.myevent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

tizo

quote:
Originally posted by Rallu

quote:
Originally posted by ralu_trancu

unde gasesc eu niste sosete inalte pana la genunchi pentru stefan?
ca nu vreau sa i se vada mararul de pe picioare

Poze vechi si noi

Da' ce faci soro...il pui pe bietu' baiat sa se insoare in pantaloni scurti?

17 iunie 2006

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

tizo

Yap...aici...prezent

17 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata! Apropo de chestia cu paharele. Si noi am luat doar doua pahare si, sincer, nu am de gand sa le spargem, ci asa cum zise si sor'mea, sa le folosim pe tot parcursul nuntii.Mai ales ca exista si aceal moment in care tb sa mergem pe la mese sa ciocnim cu toata lumea, asa ca daca ne-am decis ca la primire sa fim mai cu motz decat restul lumii, de ce am ciocni la masa cu pahare normale?

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Neatza!
Maaaama, ce ma dor shalele ... Am stat aseara vreo 4 ore sa fac la marturii si daca nu sunt incantati invitatzii de ele, sa vezi ce le mai trag
Una peste alta, au iesit f dragutze ... de fapt cum sa nu "iasa" ca doar am luat cutiutze si eu am plasat doar cele 5 bombonici in fiecare, puse intr-o bucatica de tulle ( de fapt aia m-a si omorat: taiatul tulle-ului ). Tot respectul pt fetele care au avut rabdarea sa faca marturii din tulle si funditze!!!

Pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

ZIua buna si de la mine , fetelor!!!!
Cam pustiu pe aici in asta dimineata!!!
O zi buna si plina de realizari.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=84f2re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput