Miresele anului 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rok spune:

neata miresele. CASA DE PIATRA celor care s-au casatorit in week-end, multa multa iubire si multi ani impreuna. SA FITI FERICITI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza fetelor!

Casa de piatra si o viata plina de iubire si fericire miresicilor care au spus "Da" in acest weekend!

Ralucah, multumesc mult pentru sfat, nici nu stiam ca sunt doua nuanta de irisi, eu chiar imi puneam problema ca sunt mai spre movuliu... Sambata am iesit prin oras si am vazut si margarete olandeze, erau un albastru cam artificial, irisii macar sunt naturali.

Giova, revin cu intrebarea: stii cam cat costa o lumanare de nunta ornata cu flori naturale in Timisoara?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

'neata fetili!
urez si eu cu intarziere: CASA DE PIATRA tuturor miresicilor care au devenit "duamne" cu acte in regula vechendul acesta! sa fiti fericite si iubite toata viata si sper ca v-ati distrat pe cinste!
fetele, sunt tare bucuroasa ca mi-am dus voalul la picaso sa ii pun piepatane si marti sau miercuri ma duc sa il iau!

Emily

Poze

Mireasa de 15 iulie

Our honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

CASA DE PIATRA miresicilor din weekendul 13-14 mai

azi am depus actele pt 27 mai
gata le facusi si pe asta
atentie la cozi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Nicoleta,felicitari ca ai depus actele pt cununia civila. hai ca mai e nitel si devii doamna oficial. Ma bucur asa de tare pt voi fetele care mai aveti nitel si va casatoriti.
CASA DE PIATRA CELOR CARE AU AVUT NUNTA IN WEEKENDUL ASTA,MULTA FERICIRE ALATURI DE PROASPATUL SOT! SPER CA V-ATI DISTRAT PE CINSTE. ASTEPTAM POZE.PUPICI LA TOATE MIRESELE DE ANUL ACESTA SI DE ANUL VIITOR!

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Casa de piatra tuturor miresicilor din weekendul care tocmai s-a incheiat!
Sunt sigura ca ati avut o petrecere de vis fiecare. Asteptam sa ne povestiti!

Noi sambata am cumparat costumul de ginere cu tot ce presupune el, camasa, cravata ciufulita, etc. iar eu mi-am achizitionat rochita pentru cununia civila. Sunt tare fericita. Pregatirile continua.
Inca nu am rochita de mireasa, ma documentez in continuare ce magazine super sunt in Bucuresti pentru ca de aici nu am de unde cumpara, aici se inchiriaza.
Asa ca, cine mai stie magazine cu rochii super, va multumesc de pa acum de informatii.
Pupici!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Haulioooo, maica, da ce-ati mai scris!!! Sau nu am mai intrat eu de mult, mai bine zis, pt ca avusei o groaza de trebi zilele trecute
Nici nu stiu cu ce sa incep ...
Joi: Rezolvaram ginerica cu 2 bucati costume - unul de la Only, alalaltu' de la Bigotti
Vineri: Rezolvaram so...acra mare cu una bucata compleu nashpa , ca ea nu vrea rochie nene ... ca nu se simte bine intr-o bucata, asa ca am lasat-o ca pe ea sa-si ia ce vrea ea numai sa nu-mi stea cu mutre toata noaptea ...
Sambata: Rezolvaram sora miresii cu una bucata rochie mishto si una pereche de pantofi ... absolut bestiali
Duminica: Alergat biserica, florarie si restaurant, apoi la intzolit nashu' ...

La biserica m-am linistit ca suntem tot acolo ... asteptau sa le confirmam noi ca mai vrem acolo , dar mai ales ca nu trebuie sa ne spovedim , ca mie nu-mi place sa vars tot ce fac la taica parinte ... noroc cu el, ca nici el nu vrea sa auda cam ce prostii facem noi in ziua de azi ... ce m-a distrat!
La restaurant am nimerit cand aranjau pt o nunta exact in culorile pe care le vreau si eu si ... ... mmmm ce mumos! M-am mai linistit ca am numarat bine locurile si imi incap lejer 178 de pers fara sa pun mese pe ring ... ... acuma ... astept sa vina lumea linistita dom'le!
In schimb ... la florarie ... ... nu credeam sa fie asa de greu sa alegi niste flori sa le pui intr-un buchet. Daca au de alea nu au din alelalte si tot asa. Mai merg maine o data si poate ma si hotarasc ...

Pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele as vrea sa stiu si eu daca se zice cumva ca nu e bine sa se probeze rochia de mireasa daca o am acasa si as vrea sa o probez ,aduce ghinion sau e bine sa o probez in ziua nuntii.

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

neata'. eu stiu ca poti sa probezi rochia dar sa mai lasi ceva nepus.eu de exemplu am probat corsetul cu bijuteriile, apoi fusta cu pantofii. pt cele care au rochia dintr-o bucata e mai complicata, dar nu-ti pui ceva(pantofii, bijuurile)

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=550366983&security=QrlSTk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

voicu bebi, is niste znonuri ireal;ista maica. Rochita mea fu probata de cate ori apucam . Acu am dat-o la cleaning. Apropo, tre sa o mai pui pe tine din cand in cand sa nu te trezesti in ziua nunti ca numai incapi in ea, nu?

Rallu da link mama la rochitza de la White Lady sa vaz pe care o alesesi...

Freia si Alexa

Intram in legalitate

www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php[/url]" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema

Mergi la inceput