Miresele anului 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 11
tehereea spune:
magazinul din timisoara e la firma damigralo? adica pe str. Maresal Averescu,nr 1A? stie cine pe unde vine fata de calea Dorobanti, hotel 2000-eu aici voi sta pe perioada scurtei sederi in timisoara? si ma gandeam sa trec si eu pe aici ,daca am timp.multumesc
am fost pe la biserica si resturant, era un botez la rest. aranjat pe alb si auriu. foarte misto.m-am mai linistit. e frumos si restaurantul meu.sa fie buna si mancarica.
BlueEyes spune:
Sorry fetelor ca n-am mai intrat....dar...sunt deja pe linie dreapta...si mai am multe de facut...
Este cineva prin zona...sa ma lamureasca...in leg cu certif. prenuptial... De unde il iau? de la medicul de familie....sau spital? imi tre trimitere sau ceva? plssss....need help...ca maine tre sa merg sa-l fac...
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
tehereea spune:
exact la asta ma uitam si eu, sa-mi fac un dosarel cu ce-mi trebuie pt civila, biserica.
eu ma duc la medicul meu de familie(care nu-i si al sotului).
tb sa merg joia viitoare, dar eu nu sunt in bucuresti asa ca o sa merg marti.si o sa vorbesc sa-mi dea certificatul pt 22 mai.sau as putea sa ma duc chiar pe 22 la medic si apoi la primarie. mai bine sa scap de-o grija ma duc marti(sper sa se poata). si avem nevoie de niste timbre fiscale(cica de oricare) si de 1 mil lei, de buletin
ralu_trancu spune:
la intrere pe lipscani, la vostul voaleta, vis a vis de magazinu Bucuresti, la et 2. au chestii dragute. am fost eu vineri
quote:
Originally posted by Freia
mai fetelor ma bagati in spital... unde e maica magazinul White Lady pe Lipscani????
Freia si Alexa
Intram in legalitate
www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php[/url]" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema
Poze vechi si noi
tehereea spune:
nu stiu ce-am facut,poate acum
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=550366983&security=QrlSTk
Freia spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
la intrere pe lipscani, la vostul voaleta, vis a vis de magazinu Bucuresti, la et 2. au chestii dragute. am fost eu vineriquote:
mai fetelor ma bagati in spital... unde e maica magazinul White Lady pe Lipscani????
Freia si Alexa
Intram in legalitate
www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php[/url]" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema
Poze vechi si noi
normal ca au chestii dragute ca doar de acolo imi luai costumu de civila , uitasi mitzo ?
Freia si Alexa
Intram in legalitate
Rallu spune:
quote:
normal ca au chestii dragute ca doar de acolo imi luai costumu de civila , uitasi mitzo ?
Si io, si io...rochita mumoasa de civila.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
a.cicel spune:
Neatza
CASA DE PIATRA celor care au avut nunta in aces we. sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu.
Andreea 27+
POZE
M&M spune:
Buna dimineata fetelor!! Weekendul asta am avut alte treburi asa ca nu am mai facut nimic pentru nunta. Sper ca saptamana asta sa nu mai bateam pasul pe loc.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/22a6re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/9dfbre2