Miresele anului 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

am inceput sa ma gandesc la tot ce e mai rau, nimic parca nu imi mai place.de-abia astept sa plec sapt asta,sa imi mai iau gandul de la nunta. am fost ieri si la magazinul nou white weeding??la intrare pe lipscani,dragute foc vanzatoarele, si e foarte chic aranjat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by tehereea

am inceput sa ma gandesc la tot ce e mai rau, nimic parca nu imi mai place.de-abia astept sa plec sapt asta,sa imi mai iau gandul de la nunta. am fost ieri si la magazinul nou white weeding??la intrare pe lipscani,dragute foc vanzatoarele, si e foarte chic aranjat.

Am sa merg si eu la magazinul asta...rochitele care le-am vazut pe sit-ul lor chiar mi-au placut...preturile? ca pana la urma si asta conteaza? Parca mi-as lua de la ei costumasul sau rochita pentru civila!

CASA DE PIATRA! celor care au avut nunta la acest sfarsit de saptamana!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

quote:
Originally posted by Giova

CASA de PIATRA si multa fericire URSOAICA!!!

Mai stie cineva cum se numea site-ul cu rochii de mireasa gen DEmetrios, care aveau magazin doar in Timisoara????
Nu mai am foaia unde mi-am notat, azi m-am dus unde ma gandeam eu ca este, si nu e acolo. si vreau sa vad neaparat, inainte de a vorbi la At.

Va multumesc gagici.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Uite :
http://www.venusbridal.com/cgi-bin/index.asp
cred ca despre asta vorbesti.
Daca te duci ,spune-ne si noua ce are frumos pe acolo!!
Sper ca te-am ajutat!1

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooana

quote:

Am sa merg si eu la magazinul asta...rochitele care le-am vazut pe sit-ul lor chiar mi-au placut...preturile? ca pana la urma si asta conteaza? Parca mi-as lua de la ei costumasul sau rochita pentru civila!

CASA DE PIATRA! celor care au avut nunta la acest sfarsit de saptamana!

...pentru nunta!
Wedding Day

Care e adresa? Si pe unde e magazinul?
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

chiar cum iesi din pasaj sa intri pe lipscani, este o cladire inalta pe parte dreapta(unde e si magazin cu pantofi,vis-a-vis de de magazin bucuresti).daca te uiti in sus o sa vezi mai multe etaje.pe fiecare etaj este cate-o sectiune-bijuterii, rochii, accesorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Si-a comandat cineva invitatiile pe net la Gesica?
as vrea sa aflu daca sunteti multumiti de calitatea hartiei pt ca design-ul arata f bine in poze!
Multumesc!
Cristina

Mergi la inceput

quote:

chiar cum iesi din pasaj sa intri pe lipscani, este o cladire inalta pe parte dreapta(unde e si magazin cu pantofi,vis-a-vis de de magazin bucuresti).daca te uiti in sus o sa vezi mai multe etaje.pe fiecare etaj este cate-o sectiune-bijuterii, rochii, accesorii.

Merci,am auzit-o pe o tipa exact in fata acolo ca sus sunt rochii de mireasa!!!Nu intelegeam nimic, ce vrea sa spuna credeam ca e nebuna pt ca eu nu vadeam nimic!!
Atunci dau si eu o fuga saptamana asta sa vad ce au pe acolo!
Merci!! au si adresa pe internet,eu am cautat dar nu am gasit nimic!1

Mergi la inceput

Asta e sit-ul http://www.whitelady.ro/

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

mai fetelor ma bagati in spital... unde e maica magazinul White Lady pe Lipscani????

Freia si Alexa

Intram in legalitate

www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php[/url]" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Freia

mai fetelor ma bagati in spital... unde e maica magazinul White Lady pe Lipscani????

Freia si Alexa

Intram in legalitate

www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php[/url]" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema

...am crezut ca doar eu sunt mai ...ca nici eu nu m-am prins...ma gandeam insa ca de acu 1 luna de cand nu am mai fost prin Bucuresti cine stie ce-o mai fi aparut pe acolo...dar ma duc in zona cand ajung in Bucuresti sa vad ce si cum!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput