Miresele anului 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 13
Rallu spune:
quote:
Originally posted by Freia
Rallu da link mama la rochitza de la White Lady sa vaz pe care o alesesi...
Pai bine mami, ce link sa-ti mai dau?
Nu vazusi ca am pus deja rochita la pregatiri pt. nunta? E exact poza de pe site: acelasi model, aceeasi culoare...daca nu cumva chiar aceeasi rochita pt. ca am luat-o de la expozitie si am dezbracat manechina blonda.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Happiness_4_us spune:
Rallu, ai idee rochita din poza cu nr 23, de la Diverse pentru nunta, pusa de tine, unde o pot gasi? Este foarte simpla si cred ca exact ce caut eu.
Mercic mult.
Nana Motoc
Naty spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Ma indoiesc ca asta cu verighetele e reclama asa ca iaca: le-am comandat la un magazin din cadrul magazinului Victoria, au fost 4 milioane manopera si 290 mii gramul de aur(astea-s preturile indiferent de model), aur de 14K, si ne-au spus ca dureaza 20 zile. Noi am dat comanda in sambata dinainte de Florii si ieri cand am sunat mi-au zis ca sunt deja gata, ca asteptau sa-i sunam noi!
Ce vreau sa-ti spun este ca fix acelasi model de verigheta costa la un alt magazin, trei pasi mai incolo de asta(tot in Victoria)500 mii gramul. Asa ca atentie mare, cand va alegeti un model, asigurati-va ca are acelasi pret si la alte magazine, nu de alta dar la noi varia pretul cu aproape 4-5 milioane!!!!
Diverse pentru nunta
si noi tot din victoria le-am luat si am facut aceeasi constatare. Deci, aveti grija fetelor, la acelais model preturile difera de la magazin la magazin.
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
CASA DE PIATRA miresicilor din weekendul asta!
Giova, nu stiu daca asta e ce cautai, dar aici au precis Demetrios: http://www.mariajlux.ro/demetrios.htm
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Freia spune:
Rallu, nu ma uitai e super rochitza, mie mi-a fost frica ca o sa faca infarct soacramea cat ai dat pe ea? costumul meu rosu si ala bluemarin fara umeri de la ei au fost 3.500.000 si 4.000.000 fiecare
Freia si Alexa
Intram in legalitate
www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php[/url]" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema
elara spune:
Tehereea, foarte frumos corsetul rochitzei tale.
Mai, mai ca devin invidioasa... ca parca e mai mumos ca al meu...
Kreliutz, masurai inaltzimea tocului si iaca rezultatul: 8,5 cm. (exact pana la calcai, deci cu tot cu bucata de talpa care vine peste toculetz ca sunt asa atenta la detalii ce nu ai vazut...
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
magda raluca spune:
ne-am depus actele!
asa ca pe 26 mai voi fi doamna, iar pe 27 si mireasa! ce frumos a fost... si nu ma refer la coada si ca, precum doi nauci, nu luasem dosar cu sina (noroc cu un viitor miresel, ca avea doua), era sa completez cererea de mana, dar m-a trimis doamna gardian (traiasca doamna gardian!) la o tanti dactilografa.
Deci, sa revin la sub'ect, a fost frumos ca ne-am combinat numele si o sa ne cheme pe amandoi X-Y. Sa vedeti ce o sa se bucure tata, ca nu are baieti!
Si am dat comanda si de buchete si de lumanari (le platesc nasii, dar le-am facut in ton cu buchetele)
Pupici la fete cucuiete si harnicutze!
irinabobe spune:
buna fetelor. eu am facut cununia civila pe 6 mai iar cununia religioasa as vrea sa o fac in noiembrie (de fapt cam trebuie sa o fac in noiembrie cand se afla si soacra si cumnata mea in tara). pe lista voastra nu apare nimeni in noiembrie. imi scapa mie ceva si nu se fac nunti in luna aceea inainte de inceperea postului sau e doar din cauza frigului?
Giova spune:
Felicitari si CASA de PIATRA tuturor miresicilor, adica doamnelor din WE acesta!!!
Maimu mersi mult. Poate ajung sapt. asta la magazin si va zic cam ce este, dar mi-a spus Andreea_Trend ca nu au nimic ce e pe site, aduc doar prin comanda si dureaza 2 luni.
Naty mersi, link-ul asta il stiu.l-am gasit si pe cel pe care-l cautam.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco