Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 9
utocatalina spune:
Bravo Giova..zici ca pute kk? Dan nu a schimbat-o niciodata pe Bia si mereu nimereste in camera cind o ajut cu termometru..se face verde si face stinga imprejur!
Sigur o sa-i placa piureul..auzi dar voi at-i comis-o fara protectie ca am crezut ca numai eu sunt inconstienta!
Diana hai ca m-am linistit..deci si la 1 luna jumate dupa ce ai terminat cu alaptatul...sper sa nu-mi vina simbata ca mergem la 1 nunta!Dana Ene multam fain pentru pozici..Sa stii ca Roxana e f. expresiva si ea si e rotunjoara la fata ca Bia!
Bombonica felicitari pentru masina..super...se pare ca bombonica Jasmine va fi deschizatoarea de dintisori...URA!!! Copil exemplar..scuip sa nu deochi..BRAVOS! Eu la dus si mai stau nitel sa-i dau sa pape in somn pe la 21:30!![]()
poze nou noute - intilnire cu Nico si Daria
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca 
anasebe spune:
Janina Am laut carticica. Foarte interesanta.
ana sebe +
tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
utocatalina spune:
Hai sa va zic ce cadou le fac eu la nasi...un album misto cu multe poze de la botez!![]()
Ciresica Bianca 
utocatalina spune:
AndreaM ai pus poze cu bufleica in contul comun ca sa o vad si io?
Ciresica Bianca 
AndreaM spune:
dana ene exact aceeasi problema o am si eu numai ca la mine nasa e vara mea, eu ma gandeam sa le iau ceva simbolic o poza de a Andreei inramata frumos, dar nu stiu inca, trebuie sa ma mai gandesc, poate venim noi cu o idee.
Vream sa va intreb ceva, poate mai este cineva in aceeasi situatie, Andrea mea a inceput sa suga degetul cand nu are suzeta. Acum ce e drept o mananca si gingiile, nu stiu ce sa fac, eu am supt degetul si imi este frica ca si ea va face la fel.
utocatalina spune:
Ana Sebe acum am vazut ca si tu tot cu album cu poze i-ai catadicsit pe nasi!
Ciresica Bianca 
Giova spune:
Dana la noapte dupa ce gat cu bebe trimit poze pt. site. oricum nu e graba.
Imediat ma uita la poze.
Oana felicitari pt. masina, spor la gasit casa.
Cata da noi o comitem tot timpul. dar ma invart eu. doamne feresre ca as innebuni sa raman iar
. e mult prea devreme.
Daniela am corectat, scuze, dar m-am prins mai greu.
AndreeaM trec mai tarziu, toate datele voastre.
Pe Marco cred ca-l doare burtica, si sigur e de la marul ras.off, de ce i- am dat asa mult???
hai sa va zic ce a facut in seara asta: stateam cu Clau la masa, el la tat-su in brate si isi baga mana in paharul de apa si-l rastoarna.a inceput sa planfga cand a simtit apa rece pe el.
De acum tre sa fim atenti, ca tot trage de pe masa.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
dana_ene spune:
Ana... imi place ideea
!
Albumul a fost super. Cred ca ma voi inspira si eu, mersi
!
Catalina, hai ca ma aliniez si eu "valului"
.
Mersi pentru aprecierile la adresa Roxanei
.
Nou venitelor
!!!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
utocatalina spune:
Da Giova asa e cu apucatul....eu pe Bia am gasit-o acum citeva zile ca a jumulit o planta si tocmai isi ducea o frunza la gura...cum a ajuns la ea. habar nu am...ca era in bouncer si frunzele ii ajungeau la picioare....cred ca a ridicat frunza cu picioarele pina a ajuns cu mina la ea...si aveti grija la masa, daca o/il tineti in brate sa nu traga ceva fierbinte de pe masa...mama a avut multi bb opariti asa!
Ciresica Bianca 
utocatalina spune:
Giova nu e prea devreme marul ras? Eu o sa-l bag abia dupa ce scot masa de prinz si va papa supa cu carne!
Ciresica Bianca