Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndreaM spune:

Utocatalina, nu am pus poze inca deoarece nu stiu care este contul comun dar promit imediat ce aflu pun poze cu dolofanica mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

AndreeaM Asta mica? Pai cred ca e una dintre cele mai mari fetite de pe la noi. Te asteptam mai des, dar vino si cu pozeeeee!!

Cata, Dana Altceva chiar nu ne-a dus capul sa le luam. SI am zis ca un album cu poze prelucrate de noi e un cadou frumos. Am facut doar 10 colaje, dar continuam. Chiar trebuie sa ma apuc sa le prelucrez pe cele de la botez.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mai fetelor voi stiati de superstitia asta " copiii nu trebuie lasati sa se uite in oglinda pina la virsta de 1 an ca se pot deochia singuri!"...Pai Bia este innebunita dupa oglinda si zimbeste cind se vede si intinde mina in oglinda!

poze nou noute - intilnire cu Nico si Daria
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

AndreeaM Activeaza-ti mesajele private si s-ar putea sa afli contul comun. Sau creaza-ti un cont de yahoo, te duci la photos si-ti pui pozele acolo dar ne dai si noua linkul.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Olaaaaaaa...mai incet cu scrisul frate ca nu apuc sa notez nici o data...glumesc...problema e ca avem probleme mari adica Marian s_a accidentat iar destul de serios si iar operatie saptamana viitoare si picior in ghips o luna jumate si nu mai plecam astfel cu masina si nu stim dc mai plecam sau cand sau cum ....deci ce sa mai zic ca sunt satula pana peste cap. Poate dupa ce s etermian si cu operatia saptamana viitoare o sa intru sa va zic mai pe larg ce am mai facut cu ce ne mai laudam si sa completez din urma tabelul. Seara sau ziua cum prind momentul va citesc integral dar nu am timp sa scriu.
Fug ca s-a trezit miscaretul asta care nu are stare o secunda si care e mare si obraznic la greu.
Pupici fetei cu care nu am apucat sa mai vb pe mess dar se stie ea .
Pupici la celelalte fete pe care le citesc mereu si cu care de abia atspte sa vb
Va pup si fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ana, am facut si eu deja 5 colaje. Super idee !
...Vorba ta, mai continuam !

(In mod normal eu ar trebui sa invat, ca doar de-aia mi-a plecat copila de-acasa ...).

Catalina, lasa-le incolo de superstitii.. tampenii ! Lasa fata sa se uite in oglinda ca e asa de dulce, darga de ea .

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, acum am apucat sa citesc si eu tot ce ati postat. Alain al meu nu a vrut sa doarma cum trebuie astazi, s-a tot trezit iar acum doarme de la opt , nu s-a mai trezit, nici baita n-am facut nici n-a mai mancat il mai las pana la 23 si la 23 il trezesc sa-i dau sa pape. Dana Ene maine o sa-ti trimit si eu datele lui Alain si pozele ca azi am avut o zi cam agitata si nu mai am energie sa aleg.
Cat despre CM si mie mi-a intaziat de eram stresata...cu toate ca mi-am pus sterilet . O sa vina anapoda acum o vreme, dupa nastere dar se regleaza el, important e sa vina...
Silvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Gata si la noi cu baita, papatul, acum e in patut, dar ce sa doarme.Isi indeasa sacul de dormit in gura.
Cata habar n-am daca e prea devreme. pedoiatra mi-a zis sa nu lipseasca marul ras. o data pe zi, seara, dar e drept ca in combinatie cu branzica.
Irina imi pare rau ca iar s-a accidentat Marian. doamne ajuta sa treaca cu bine si peste operatia asta. ce mai face iubitul, dolofanul si smecherul????
Dana am vazut printesele. ce grasuna e Roxanica.Oana cred ca e tare mandra de surioara ei.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna dragelor, dar voi vorbiti nu va incurcati!!
Eu incerc sa va citesc macar cu asta sa fiu la zi!! Atat cat pot!! Acum va scriu repede pana nu mai iau iara cu altele. In fiecare seara ma asez cu gans sa mai scriu si eu ceva dar .... da de unde! Sfasersc ori pe messenger cu sora-mea cautand unde sa mergem in vacanta sau citindu-va.... sau studiind o scrisoare de intentie pe care de o saptamana n-o mai termin.
Fetelor, vreau sa lucrez!! bolanzesc de tot acasa cu ai mei teroristii! Astia se uita la mine ca la felul 7 cand le spun ca vreau la lucru,....si urmeaza intrebarea: Da` cu copii ce faci??.
Nu mai termin cu treaba parca ma invart in cerc, si ma lupt cu morile de vant. Astazi am avut o mare realizare.... am reusit sa-i culc pe toti 3 deodata!....dar de atata oboseala si cand ma gandesc ca as mai avea atatea de facut nu pot dormi ca lumea!!!
Noroc ca macar David merge niste zile la gradi... ieri am fost la fitnes.... am descarcat fetele si eu am facut aerobic!! Sa nu va spun ca ma dor toate cele.... dupa un an de pauza si cateva kg bune in plus!!! Bee, tu parca ma intrebai odata ce fac cu fetele acolo... pai e o camera cu jucarii, topogan, carti si o tanti care are grija de copii dar numai de la 9-11. noi mamele dupa ce terminam mai dam o fuga si pana in supermarket la o cafeluta de juma de ora!
Tatiana, am o prietena care are o fetita de vreo 4 ani 1/2 si doua gemene de 1 an 1/2 de varta Dariei mele. De multe ori stam si ne intrebam care are mai usor, ea cu gemenele sau eu cu a mele fete. Am ajuns la concluzia ca ea!!! Cel putin ale mici au acelasi program adorm singure de la cateva luni.... ceea ce eu inca nu am reusit cu ale mele! Eu am 3 cu 3 programuri diferite. Da, las ca o sa creasca.
Cand eram in RO pangeam de plictiseala....acum as da orice pentru macar putina plictiseala!
Cu kg sunt pe aceeasi linie cu tine, am ajuns la 61 de la 65 ....dar ma sunt destule am plecat cu 57-58 in sarcina asta dar nu le dadu-sem inca jos pe toate asa ca ar fi bine 54-55.
March, nu stiai ca Filipelul Candei e dat.... e a lui Selin!!! am vazut-o pe mandra ta.... e tot asa pletoasa ca a mea!
Dana, in albumul comun sunt doua poze la care ma scris Selin la 2 si 3 luni le poti pune pe alea in album!
Mirela cum mai rezisti?? Dar macar cand ajungi acasa te poti odihnii macar putin?? Eu sunt ametita numai dupa o noapte de nesomn cum trebuie. Daria a fost tare maraita ieri noapte nu stiu ori ii dau dinti sau iar a durut-o vreo ureche!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Dana Sa ne arati si noua colajele. Ideea super cu colajele am furat-o si eu de la LunaNoua.
Aoleu Mira, tin-te tare, ca ai de munca! Nu stiu cum faci fata, dar iti tin pumnii.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput